Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba arkadaşlar
Sabah kahvaltı
Kavurmali yumurta iki dilim ekmek
Peynir açık cay

Ara küçük boy muz

Öğlen yarım kase mercimek çorbası
sulu köfte (üç köfte iki patetes )
3-4 kasik mantar et sote salata

Aksam ıspanak yemeği bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek

Belki sonra bir portakal

Bugünü hamurisi yemeden atlattim çok mutluyum 20 dk yürüyüşum var tempolu

Yarım saat de bisiklet ceviririm birazdan
Sizler naptiniz bugün bakalım toplanin kızlar

Menüm:
Sabah: 4-5 küçük parça sosis, bitter çikolata, yarım avuççerez
Öğlen: arkadaşımdaydım çok az makarna ve kısır bide tatlı yapmış illa ye dedi bende hatrı için çatalın uçu ile tadına baktım başka şeylerde vardı hiç ağrıma sürmedim 2 bardak çay şekersiz
Ara: kestane
Şimdi spordayım 1 saat kalırım yaklaşık

sagol canim simdi su iciyorum:) haydi kizlar kimler ictiyse yazsin icmeyipte ictim diyenlerin burnu uzasin insallah  @Diademe
Sabahtan beri sürekli su içiyorum. Ateşten sanırım. 2,5 litreyi geçti. Dün su siparişi vermeyi unuttuğum için 2-3 bardak ancak kaldı.

Kızımın doğumgünü biraz hüzünlü oldu. En yakın arkadaşı gelmedi. Hatta dün de onun doğum gününe gitmişti. Yavrumun yüzü gülmedi.

Pastasından 2 çatal aldım ama tirileçeden 1 tane börekten de 2 tane yedim.
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak taze fasulye yedim.

Prensese Rabbim uzun uzun sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin
Çok uzulmustur arkadasinin gelmemesine

Menune gelince insan görünce dayanamıyor ama işte yemeseydin daha iyiydi

Ben yiyince şunu düşünüp kızıyorum kendimi aç kaldığın günlere degdimi

Aksam ki menu gayet iyi canım

Bugün kü menüm
Sabah yarım ıspanaklı pide
Öğlen tavuk şiş ayran
Akşam 2şer kaşık bulgur pilavı nohut yoğurt

Dün gittim decathlondan ip aldım. Geçen yıl tanıdığım biri ip sayesinde 8 kilo verdiğini ve hala devam ettiğini söylemişti. Aklıma geldi bi deneyim dedim tabi biraz yanlış mı kullandım bilmiyorum bacağıma kıramp girmiş ama hiç çıkmamış gibi bi haldeyim.

Spor olarak yaptım.

İyi geceler kızlarrr ben erken kalktığım için erken pinekleyenlerdenim

kizlar sabah 3 yumrtayla omlet 2 adet çavdar ekmeği 3 zeytin yesil cay

ara bir portakal

aksam bir tabak sulu yemek yaninda yogurt turp

sabah 10 dk kalca bacak egzesizi oglen yine ayni sekil
aksamda 3 saatlik alisverise yuruyek gittik suan ayaklarımı hissetmiyorum

ve bir dilim pasta yedim yaninda yesil cay
2 litre su

Lutfeeennnnn benide allll ben gayet istikrarli bi uyeyimmmmm ins bunu sizde gorursunuz,zaten deneme surecinde lutfen ben bu grubu cok benimsedim(((

Bugün haftasonu olunca bayagi kaçamak yaptım
Sabah menemen peynir zeytin. 2dilim çavdar ekmeği
Aksam yarım ekmek tantuni ayran
Misafirliğe gittik 1dilim baklava ve 1 kurabiye yedim
1.5 lt su

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Ya kusura bakmayın bugün ancak uğramaya fırsatım oldu
Gece yine tedirgin yattığım için ( evde L koltuk var uzun tarafında eşim uyuya kalınca bende kısa tarafa kıvrıldım ama tabi yine bölük pörcük uyudum ) geç kalktık doğal olarak
Kahvaltıdan sonra hadi biraz salonu toparlıyayım derken öğlen oldu zaten

Öğleden sonrada Hastanedeki Oda arkadaşımızla buluştuk Tanışma yıldönümüzü kutlayalım dediler
Her şerde bir hayır var derler ya hakikaten bu Beyin felcinde tek hayır bizim için o aileyle tanışmak oldu
O arkadaşın eşide Beyin Kanaması geçirmişti ve bizden bir gece önce hastaneye yatmışlar
Biz Nörolojide yer yok diye üst katlarda geçici olarak 2 gün kaldık sonra şansa onların odasında hasta çıkınca oraya yatırdılar eşimi ve cidden okadar iyi anlaştık ki sanki senelerdir bir aradaymışız gibi

Şansa Bayan bekarken bizim mahallede de oturmuş ya bana tanıdık geliyorsun falan derken neredeyse akraba çıkacaktık o zamanlar Eşi biz odaya gelene kadar doğru dürüst konuşmazken aynı gece bizimle şakalaşmalara bile başladı hatta tam bir şey anlatırken eşim şu Cem Yılmazın meşhur ''Aynısı Kaynımdada var '' espirisini yapınca Kaynım üstlerine yapıştı ve halada makarasına birbirlerine Kaynım diyorlar Hatta eşimin cebinde bile Kaynım diye kayıtlı

Bizim oda 13 gün boyunca resmen curcunaydı hatta en somurtkan hemşire ilk gece bize fırça atarken sonraki günler nöbeti iple çekiyorum süpersiniz siz yaa demeye başlamıştı Onlada hatta hala görüşüyoruz ve ne zaman bizi hastanede görse oda hazırlıyayım mı siz varken tok oluyordum millet sizin gibi değil açım açççç diye takılır bize tabi okadar çok gelen şeyler oluyordu ki hemşirelere tabak hazırlayıp götürüyorduk

Şimdi haftada bir birbirimizi görmeyince özlüyoruz hadi muzurluk olsun Yıldönümü kutlayalım dediler bizde yemeğe gittik Amaaaaa sağlıklı beslenmeden çıkmadım hatta tatlı bile yemedik

Sonrada gelince dur çay içelim az dinlenelim kıza okuma alıştırması yapalım derken zaten 21:00 oldu Hadi birde ağda faslımı aradan çıkarayım gündüz fırsat olmuyor derken ancak duşu alıp kendimi buraya attım

A antiaging Canım küçük prensesin doğum günü kutlu olsun Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip eder inşallah hepinize birlikte
Arkadaşının gelmemesi kötü olmuş ama suç bence çocukta değil Annesinde Siz ertesi gün telaşınız olduğu halde sayıp gitmişsiniz oda bir yarım saatte olsa uğrayabilirdi Ayıp etmiş bence seneye hiç çağırma bile

T Tubna Canım inşallah sizde komşu oğlundan hayırlı haber almışsınızdır Anlaşılan hala duygular tam bitmemiş ama dua et Rabbim hakkında hayırlısını versin belki düzelir belkide çok daha iyi bir kısmet karşına çıkar ve unutursun

E elifdnzzz Canım sen bir devam et 3.cü bildirimde hallederiz Bir arkadaşımız haftaya mezun olacak zaten ( geçen hafta izinden döndü diye yazdım mezun olmak istediği için ) eeee 2 tane aday vardı kara kayıp oldular onlarda kusura bakmasınlar çünkü cidden azimli olanları listeye almamızı istiyorlar sonuçta evet bir yarış ama hepimizin tek amacı birbirimizi motive edip kilo vermek Bunun içinde herkes emek vermek zorunda

Bu arada hepinizin menülerini gördüm gayet güzel ( Antiaging arkadaşımızın çatal ucuylada olsa tadına baktığı tatlıları saymıyorum sonuçta özel bir gündü )
Bende birazdan yediklerimi yazayım

Z zeynepshn Anammm kızzz senin menüyü şimdi gördüm Biraz karbonhidrat fazla kaçmış ama cumaya kadar kaçamak yapmıyorsun ve cezayıda ya bugün ya yarın yerine getiriyorsun

Bu arada geçen yazmayı unuttum malum kaçamakların cezası 30 mekik ( kaçamak tekrarlanırsa aynı hafta içinde o zaman ikinci cezada 60 olur o )
Tabi belirtmeyi unuttum dizinde yada belinde sıkıntısı olan mekik çekemem sağlığımı etkiler diyenler ya 100 kere ip atlayacak ( ip yoksada varmış gibi yerinde atlayabilir ) yada 20 dakika Leslie yapacak ( Leslie Samsong muydu neydi Youtubeda yazınca çıkıyor 1 mil yeterli diyelim ilk etapta )
Bu cezaya bende dahilim tabiki

Hatta hemen menümü yazayımda cezaya siz karar veririn ( fazlasınıda derseniz asla ses etmem seve seve yaparım )

Sabah; 10:30da kahvaltı
2 şekersiz çay
1 parça peynir
2 parça Küt Böreği ( pudra şekersiz )

Öğlenle akşam bir oldu tabi ;
Saat 15:45de
1/2 Porsiyon Balık çorbası
1 parça ızgara Tavuk
Bol mevsim salata
1 Zero ( içmeseydim iyide de çok içim yandı )

Akşam 19:30da
3 bardak şekersiz çay
2 minik Eti Tartini ( böğürtlenli )

Benide yeseydin dediğinizi duyar gibi oldum Valla ben direk yarın ikimisli olarak cezalandırayım kendimi şimdi yazınca daha çok gözüme battı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…