Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Şükür geç yatmama rağmen erkenden uyanabildim
Hazır herkes uyurken sizlere bir bakayım dedim

Aslında kahvaltı edicektim birazdan ama eşim gece ille sabah kahvaltı etme birlikte hastanede ederiz dedi ( malum o mecbur bekleyecek kan istenirse diye ) bende ya orda tost falan yemek istemiyorum diyincede yok kız ne tostu çorba içeriz dedi Madem öyle olsun dedim bende tabiki ve kalkmışken en azından metabolizma çalışmaya başlasın diye kendime şekersiz bir Türk kahvesi yaptım
şu 2si 1 aradan vazgeçmem lazım ( he ille nescafe içeceksemde Filtre kahve içerim )

Suyumuda aldım yanıma

ISILDURU maalesef haftasonları daha zor diyet yapmak ama bundan sonra bende hiç kaçamak olmaz inşallah çünkü kocayıda diyette soktum Bugün hatta fırsat olursa hastane dönüşü ufak bir alışveriş yapayımda evde yemeklik ve kahvaltılıkta pek bir şey kalmamış bari herşey elimin altında olursa gecikmeden herşeyimi düzenli hazırlarım

görürsün canım yeterki disiplinli ol

Günaydın diyecektim ki öğlen olmuş.
Dün gece yatmadan önce sıcak süt içtim menümün dışında

Sabah çalar saatimin çalmasını beklerken (kızım gece yanıma gelince alıp yatağına götürdüm onunla uyumuşum, su sesleri gibi sesler duydum. Alt komşum benden erken kalkıyor belki oradan geliyor dedim) güneşin doğduğunu fark edince fırladım yataktan. Meğer ses benim odadaki zırzır çalar saatten geliyormuş. Yaklaşık 10 dakika çalmış .

Selam kizlar nasilsiniz ...
Hafta sonu misafirim vardi arada okudum yazdiklarinizi masallah iyi kaynatmisiniz

Kaptancim gecmis olsun insallah daha iyi olur esin ...
Tum hastalarimiza acil sifalar diliyorum
Alinti yapamiyorum kusura bakmayin ...
Bende bol su iciyorum hadi kizlar sular icilsin likir likirr...

Selam kizlar nasil gidiyo
Ben bugun tartida 200 gr eksik gordum cok sevindim hafta sonu cok dikkat etmeme ragmen oldu
Su icmenin faydasi diye dusunuyorum
Cok gec kalktim yine
Malesef
Canım bende tartida bu sabah 200 gr eksik gördüm sevindim çok mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…