Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Spor sayilmaz ama kalori yakmıştır biraz belkide sanirsam ay bilemedim simdi

Geri geldi menumu paylaşıp kacayim

Sabah kavurmali yumurta iki dilim ekmek peynir

Ara küçük muz

Öğlen bir tabak yayla çorbası

Ara küçük muz ceviz

Aksam kuru fasulye iki kaşık pilav yoğurt salata iki biber turşusu

Ara küçük muz

Ara küçük muz ceviz

Ara küçük muz

Ara küçük muz ceviz

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Şükür kavuşturana
Elektrikler bir saat önce geldi şükür hemen telefonu şarja taktım sonrada kurbişleri pişirip mutfağı toparladım az da olsa Makinemide çalıştırdım kalanıda artık bir sonraki postaya

Şu an son tepsi pişti ( benim fırın mini olanlardan o yüzden 3 tepsi pişirdim mecbur )
Kuzum çok mutlu oldu elektrikler gelince

Eşimde geç gelince onada hadi yemek hazırla falan derken ancak girebildim

Kizlar oyi geceler kusura bakmayin giremiyorum duzenli cok kptu hastalandim kafami kaldirzmiyorum usuttum galiba hapsirik oksuruk hepsi biyandan basim falan cok fena eczaneden biseyler yazdirdim ama dojtora gitmeyince pek guclu biseyler verrmiyolar bizim aile doktoru olsa iyiydi kaynanamgilin burdakiler randevuluymus gidemedim

Bu hafta sonuda yilbasi bide tatil zamani esimin ailesi ablalari abileri annesigil falan hep bi gorumcemin evinde toplanacagizcok giremiycem nolur kusura bakmayin ama soz pazartesiden itibaren cok duzenli olucam hepinizi seviyorum kizlar opuyorum yarin bildirimimi yazarim kaptancim oynakbasi34

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzden geçenleri hepimize hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnnn

Kuzuyu okula gönderdim ve birazdan kahvaltımıda yaparım önce bir kendime geleyim de Tabi birde malum tartı günü gerçi bende fark olacağını sanmıyorum malum hala regl olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…