Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydin kizlar kaptanim seni cok merak ettim nedense nasil biri oldugu boydan umarim rabbim isteyen herkese umreye gitmeyi nasip eder sana eşine ve anne babama da inşallah.

Bizde eşimle umre düşünüyoruz hep aklımda bakalım ne zaman kısmet olucak kızlar büyüsün diyorum anneme bırakıp gidicez çünkü birde şu müge anlida umrede kaybalon kadın var ya 26 senedir öldü sanilmis halbuki bu Arap kaçırmış kadını eve kapamıs şiddet zorla imam nikahı kadına iki çocuk doğurmuş hapis etmiş Mardinli kadin Türk vatandaşı Bursa'da evli birsuru çocuğu var urperdim eşime dedim belinden zincirle kendimi sana bağlarım gidersek çok tirstim dedim

Kızlar rüyamda mide ameliyatı olmuştum ama ben zayifladim sayılır neden benden habersiz ameliyat ettiniz beni diye üzülüyordum

Selam kizlar...
Burda kar yagisi cok fazla
Sabah 8 bir kesildi elktrikler 3 e kadar yoktu usuduk evde mahrumiyet bolgesi valla bende biraz yattim uyumusum
Huzurvemavi nrdsn rakibem benden habersiz spormu yapıyorsun yoksa
Sorma bugun rakiben cok tembel regli oldu sonunda cok usudum bugun
Sen neler yaptin rakibem ruyalar falan
Hayir olsun insallah ...

Kızlar bizim burdada elektrik gidip geliyor sabah altıda gitti onda geldi

Suan yine elektrik yok su desen dün sabah gitti gece 12de geldi 01:00 da yine kesildi öğlen birde geldi

Tam rezillik başka bişey değil valla karanlık olmadan yemegimi koydum pisiyor

Kızımı uyutuyorum şimdi uyusun salatami yapıcam inş ev sogumadan elektrik gelir

Kizz Aygül nick hayırlı olsun valla bende değiştirmeyi düşünüyorum

Bu arada her yemek sonrası düzenli spor yapınca gidiyor kilolar ben yarın çok umutluyum

Inşallah böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…