- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Canım ist KüçükçekmeceHangi sehirdesin canim sen hem su hem elektrik
Suan istanbulda feci soguk allahtan su elektrik varSu perisi86
Gelir insallah canm soguk bebiste var sende ...Bizde yine elektrik gitti inş geri gelir hemen ev isinmiyor zaten kombiyi 70 derece yukseltmistim odaların sıcaklığı 19 -22 arası değişiyor tam isinir artık derken elektrik gitti
Canım hâlâ elektrik yok kızımın üzerini kalın giydirdim kafayada şapkaSize dedim bizde de kesildi en kotusu karsi apartmanlarin elektriğinin olmasi
Canim 70 e kadar yukseltiyon mu kislari size dogalgaz faturası ne kadar geliyor ben havalarin cok soguk oldugu donemde bile 50 en fazla 55 kadar çıkıyorum fatura 350den asagida asla olmaz
Su perisi86
Canım hâlâ elektrik yok kızımın üzerini kalın giydirdim kafayada şapka
En fazla 250 gelir onun üstüne cikmadik daha mutfak bir odanın petekleri kapalı üç petek açık salon o.odasi y.odasi
Hiç biryerden bakamiyorum nezaman elektrik gelir diye net ağır çalışıyor
Telefonda hep meşgul
10 dk kalca bacak egzesiziKahvaltim
10 dk kalca bacak egzesiziÖğlen bir kase ispanak corbasi iki kasik yogurt yedim
Super bi menu olmus sporda cabasi:)10 dk kalca bacak egzesizi
100 ziplama
Bir avuc fistik
10 dk kalca bacak egzesizi
100 ziplama
Yarim elma
Aksam bir kase oglenden kalma ispanak corbasi yaninda kirmizi et iki kasik yogurt
10 dk kalca bacak egzersizi
100 ziplama
2 litre su
O koku yüzünden içemem ben de. Çalışırken b 12 vitamini şişesi kırılıp elime bulaşınca koku Uzun süre gitmedi elimden. Hurma dedikleri turuncu renkte içi bayağı cıvık meyveyi de kokusundan dolayı yiyemem@ISILDURU teşekkür ederim canıminşallah dediğin gibi bir kaç ay sonra patır patır gider inşallah
Benimde B12 değerlerimde düşükmüş ama doktora unuttum tekrar ilaç yada takviye yazarmısın diyeama eczaneden alırım ( evde var bir paket eşim kendine diye almıştı kokuyor diyip içmedi içeyimde yazdırırım nasılsa sağlık ocağına tekrar )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?