Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrr

Kizlar bizde de elektrik yok hatta sarjim az ama haber vereyim dedim
Inşallah cabucak gelir
Bugün bende sanki içime doğmuş gibi mum aldim eve olursa elektrik kesilirse diye

Ev telefonunu 2 ay evvel iptal ettirmistim o yüzden cebin kapanmamasi lazım oturup kitap okuyayim bari o arada :)

Bizde yine elektrik gitti inş geri gelir hemen ev isinmiyor zaten kombiyi 70 derece yukseltmistim odaların sıcaklığı 19 -22 arası değişiyor tam isinir artık derken elektrik gitti
Gelir insallah canm soguk bebiste var sende ...
Boyle giderse soba kurduracaklar bize

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Şükür elektrikler geldi ( gerçi yine kesilir diye çekiniyorum hemen telefonuda şarja taktım ne olur ne olmaz )
Yarın için küçük kuzuma şekilli kurabiye sözü verdim ( bütün sınıfına )
Bİrazdan onları yaparım ( elektrikler yokken havada karanlık olunca mum ışığında oturduk kuzularla )
Söz verdim hem yarın Cuma çocukları sevindirmek sevaptır

İnşallah güzel olurda sabah kuzuyla birlikte yollarım okula

Canım hâlâ elektrik yok kızımın üzerini kalın giydirdim kafayada şapka

En fazla 250 gelir onun üstüne cikmadik daha mutfak bir odanın petekleri kapalı üç petek açık salon o.odasi y.odasi

Hiç biryerden bakamiyorum nezaman elektrik gelir diye net ağır çalışıyor
Telefonda hep meşgul

BİZİM elektrik geldi cok sukur
Bu arada canim cok uygun geliyo fatura ya bende 350 den asagi gelmedigi halde birde ev soguk anlamıyorum neden
Canım hâlâ elektrik yok kızımın üzerini kalın giydirdim kafayada şapka

En fazla 250 gelir onun üstüne cikmadik daha mutfak bir odanın petekleri kapalı üç petek açık salon o.odasi y.odasi

Hiç biryerden bakamiyorum nezaman elektrik gelir diye net ağır çalışıyor
Telefonda hep meşgul

O koku yüzünden içemem ben de. Çalışırken b 12 vitamini şişesi kırılıp elime bulaşınca koku Uzun süre gitmedi elimden. Hurma dedikleri turuncu renkte içi bayağı cıvık meyveyi de kokusundan dolayı yiyemem

Kizlar deli olacağım Size yazdım elektrikler geldi tam kurabiyeleri yaparken yenidrn kesildi
Mum ışığında kurabiye yaptim buzdolabina koydum az serinligi idare eder diye inşallah cabuk gelirde kurabiyeler rezil olmaz sinifa ilanda ettik kurbis yapacagiz diye

Sarji idareli kullanmam lazim ne zaman gelecrk belli olmaz Öpüyorum tekrar elektrik gelirse hemen damlarim

Ay yazık olmuş kurabiyelere inşallah bir an önce gelir de yarin çocuklar sevinir ce hayrin tam anlamıyla yerini bulur oynakbasi34

Ben genç kizken nezaman evde firina yemek tatli kurabiye seyleri atsak elektrik giderdi
Nezaman camlari temizlesek yağmur yağardı ne zaman bayram dugun ozel gun olurdu ya buzdolabi bozulup kokardi yada giderler tikanirdi suyu acamazdik onu hatirladim şimdi

Iyi akşamlar. Dün akşam ben siteye gidemedim. Yapılandırma yüzünden. Zaten mesailer yüzünden yediklerim saçma oldu.
Dün karnabahar, mercimek çorbası, tirileçe yedim Öğlen
Akşam da 2 içli köfte, salata, tost abarttım.

Bugün de
Sabah: 1,5 yumurta, 5 zeytin, yarım d. peynir, mandalina

Öğlen karnabahar, yarım trileçe, 1 baklava (içi ceviz doluydu) yarım elma

Akşam yine içli köfte, salata, yoğurt, yarım ayva
2 gün 20'şer dakika köfte yoğurma spor sayılır mı? Akşama kadar masada oturduktan sonra ayakta köfte yoğurma. 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…