Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 geçen hafta
Geçen Hafta 68,7 bu hafta 67,2 1,5 kg azaldım :)

Kız artıları yazmayın ödem onlar kilo deil ben sabit diyorum öyle olunca

Kızzz kendi kendini ifşa mı ediyorsun
Şaka bir yana ama artı ödemde olsa bildirilmeli kural gereği
Emin haftaya o artılar fazlasıyla eksi olur zaten Hem daha iyi kiz bir sonraki hafta ödemde gider yağda o zaman verilen daha çok görünür

Kızlar elektrik yeni geldi kV indim aynı binada oturuyoruz onun ev sobali iyi oldu

Elektrik gelince eve çıktım nette gidiyor geliyor benim bi ara Arama bile yapamadım telefon cekmiyordu

Çamaşır makinesi açtım kız uyuyor

Sonuç ne oldu kaptanim

*** 8. Takım 498. Etap ***

oynakbasi34 (109 / / / %) Sabit
Diademe ( 72,4 / 73.2 /+ 0.8 / - 1.11%)
Arundati ( 76,8 / 77 / +0,2 / - 0,26 % ) Geberik gelin adlı üye nick değikliği yaptı
ISILDURU ( 84,4 / 83,6 / 0,8 / 0,95 % )
Yena ( 110,5 / 108,5 / 2 / 1,81 %)
LargeGemini ( 76,9 / 76,1 /0,8 / 1,04 % ) Aygul_1991 adlı üye nick değişikliği yaptı
antiaging ( 69,4 / 69,2 / 0,2 / 0,29 % )
Esrasi ( 67,5 / 67,5 / 0 / %) Sabit
serenalar ( 78,6 / 77,7 / 0,9 / 1,15 %)
ozlemyb ( 99,5 / / / % ) 2. kez bildirimde bulunmadı, takım kurallarına uymadığından diskalifiye
Huzurvemavi ( 93,1 / 91,9 / 1,2 / 1,29 % ) Yeni üye, Başlangıç 10 aralık, Başlangıç kilosu 93.5 kg, Hedef 70
xyz_s ( 68,7 / 67,2 / 1,5 / 2,18 % ) Yeni üye, başlangıç 12 Aralık, başlangıç kilosu 69 kg, hedef 60 kg

8. Takım Ortalaması; 0,612 %

Bizimde şükür geldi elektriklerde yine gidermi diye tedirginim açıkçası
Hemen listemizi yaptım ortalamamız fena değil bence hatta gayet güzel ( diğer takımlarda maşallah bugün güzel sonuçlar var ama yine ilk 5de oluruz sanırım )

Şimdi baktım 4.cü görünüyoruz :)

Son düzenleme:
Aygül canım sizin geldimi elektrik
Ev isinmiyor kızlar yaaa

Aygül rakipmiyiz bu hafta varmısin bir kilo vermeye

Yarın akşam abartmayalim kızlar yılbaşı diye

Yenilen pehlivan gurese doyarmi tatlim varim kiss hadi bu hafta bir kilo için yarisak bizim gelip yinw gitti allahtan telefonum iyi bir telefon da sarj iki gun dayaniyo
Ev isinmiyor kızlar yaaa

Ben sahsen dikkat etmek zorundayım malum rakibem sıkı biri ve bu hafta regl olacam buyuk ihtimal ve spor yapamayacam arti cikmamak icin kendimi toplamaliyim
Ev isinmiyor kızlar yaaa

Oynakbasim evet kendimi ele veriyorum ama insan bir günde üç kilo fazla çıkınca ne yapsin

Valla seni benden daha iyi anlayacak kimse yok sanırım
Bazen bir günde benimde 3 kg fark gördüğüm oluyordu ama o farklı birde eksi olarak görsek ya

Valla kızlar lahmacun yapmaktan vazgeçtim Tamda kilo vermeye başlamışken bokunu cikarmayim dedim üç dört tane yerim çünkü dayanamam

Bende çok severim lahmacunu ama 2 tane tıkar beni gerçi 1 taneyle doyanlar var kızzzzz
Hani bir ara bir dizi vardı şafak sezerin; Hamır yiye yiye hamır olduk kız Abiyeee yiterrr yaaa yiterrrrrrrr pizzadan bıktım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…