Evet rakibem buldum seni kaybetmek istememHuzurvemavi kız sürekli rakibiz dimi haftalık deil
Afiyet olsun canim ödul olsun hakettinKızlar dayanamadım cevizli kek yedim bir dilim tek tesellim kendim yaptım hazır deil
Sagol kaptancim insallahCanin sag olsun canim eminim haftaya ikimizde cok daha güzel sonuclar goruruz kizlar maşallah takimi kurtardi
insallah canim oyle umuyorumDiademe sağlık olsun inşallah haftaya verirsin
Hayirli aksamlar kizlar...
Aynen 2 gundur deli etti bu elkrk kesintileri evde saglam esya birakmicaklar ya kesiliyor ya dusuk duzelse artik
Allah sabır versin kızlar ya bu soğukta kombide çalışmaz TV de telde bir süre sonra suda akmaz olur bu devirde şaka gibi
Kızlar dayanamadım cevizli kek yedim bir dilim tek tesellim kendim yaptım hazır deil
Sabah
3 zeytin
Kk kadar beyaz peynir
2yemek kasigi kadar lor peynir
2 salam
Bir bucuk haslama yumurta
Sekersiz yesil cay
1 adet cavdar ekmegi
10 dk kalca bacak egzersizi
100 ziplama
Oglen
Corba kasesi kadar kuru fasulye iki kasik yogurt
100 ziplama
Aksam bir tane topkek (dayanamadim odul niatine yediydim)
25 dakika kalca bacak egzesizi
100 ziplama
2 bucuk litre su
Simdi yesil cay icicem
Ohh odullerde yenmis afiyet olsun haftaya eksi olsun insallah
Bugun yediklerim
Sabah...
Peynir
Zeytin
2 d kizarmis ekmek
Biraz kaymak
Yesillik
1 dilim kek portakalli
Ara...
2 ceviz
1 salep
Aksam..
Yayla corbasi
Y.mercimek yemegi
Taze sogan
Bol tarcinli su
20 dak plates
Aynen hava soğuk hiç bir yere gidememSagol kaptan yarin neler yapacaksimiz kizlar ben paso evdw oturacagim ne yesem ne yapsam die dusunuyorum
Sagol kaptan yarin neler yapacaksimiz kizlar ben paso evdw oturacagim ne yesem ne yapsam die dusunuyorum
Slm kızlar
Annemler vardı yeni gittiler
Menüm
Sabah iki dilim ekmekten tost
Öğlen kV deydim
Bir kase yayla çorbası Kızartma salata
Aksam
Bir tabak kuru fasulye iki çatal cubuk makarna havuç salatası
Çok az patlamış mısır bir küçük cokomel minik kızlar büyüğü değil
Kızı uyutup 20dk sporumu yapacağım
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...
Genel de herkes kilo vermiş ne güzel bir tablo darısı diğer haftalara..
Banucum ben de aylar sonra regl oldum da onun eksileri yoksa ben kim -2 kg. kim
Neden istanbul da elektrikler kesiliyor acaba.. Siber saldırı falanmı var.. İzmir de çok şükür yok öyle birşey..
Canım kolla kendini de çabucak iyileş
Bende doktorun verdiği ilaç olmasaydı olurmuydum bu kadar rahat bilmiyorumBakalım eğer pazartesi kurs olmazsa tekrar doktora giderim ( eğer yarın tam regl başlarsa o gün 3.cü gününe deng gelecek ) ki dediği gibi hormon tahlilini yapabilsin doktor gerçi ilaçı içerken olmazsın diyordu ama nette onu kullanıp 3.cü gün relg oldum diye yazanlar baya var meğer regl söktürücüymüş :) Çok merak ediyorum o ne çıkacak ona göre artık pkoyu yok etme çalışmalarına başlarım
Valla bu 1 hafta daha böyle devam edebilirmiş nette yazılana göre sebep olarakda hava koşullarını gösteriyorlarhani çok fazla fırtına falan olduğundan Merkeze yeteri kadar elektrik ulaşmadığı için aşamalı olarak semtlere elektrik veriliyormuş hadi gündüz insan idare etmeye çalışıyor da akşam olunca iyice sıkılıyor insan
Ben hatta şu yedek şarjıda doldurayım yarın elektrik varken olurda gece kesilirse bari radyo dinleme şansımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?