Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah
3 zeytin
Kk kadar beyaz peynir
2yemek kasigi kadar lor peynir
2 salam
Bir bucuk haslama yumurta
Sekersiz yesil cay
1 adet cavdar ekmegi

10 dk kalca bacak egzersizi
100 ziplama

Oglen
Corba kasesi kadar kuru fasulye iki kasik yogurt
100 ziplama

Aksam bir tane topkek (dayanamadim odul niatine yediydim )
25 dakika kalca bacak egzesizi
100 ziplama

2 bucuk litre su
Simdi yesil cay icicem

Hele şükür elektriklerimizde geldi biraz evvel
Bugün tek güzel olan şey alıntı yapamıyordum ya o düzelmiş

Hayirli aksamlar kizlar...
Aynen 2 gundur deli etti bu elkrk kesintileri evde saglam esya birakmicaklar ya kesiliyor ya dusuk duzelse artik

Sorma makineler bozulmasın diye korkumdan çalıştıramıyorum bile sonuçta çamaşır yıkasam suda kalacak sonrada rutubet kokacak eğer uzun süre gelmezse
İnşallah böyle devam etmez valla iki gündür çamaşırda yıkayamadım baya birikti

Allah sabır versin kızlar ya bu soğukta kombide çalışmaz TV de telde bir süre sonra suda akmaz olur bu devirde şaka gibi

Bugün gündüz sularda gitti bizim tabi elektrik olmayınca ona çok fazla takılmaya fırsatım olmadı Allahtan çabuk geldi sular yoksa birde tuvalet sorunu çıkacaktı

Kızlar dayanamadım cevizli kek yedim bir dilim tek tesellim kendim yaptım hazır deil

Afiyet olsun canım Canın sağ olsun önümüzdeki hafta kaçamak yapmazsın olur biter

Aha bir kek zede daha Canın sağ olsun canım menün genel olarak çok güzel daha ne olsun

Ahanda bir kek daha
Ama cidden menüler gayet güzel kızlar hak ettiniz o minik kekleri
Haftaya yine süper rakamlar göreceğimize eminim tabi bu kez bende eşlik ederim inşallah

Bu arada kızlar doktor bana Tarlusal diye bir ilaç varmıştı ya ( kadın doğum )
Meğer regl söktürücüymüş ve sanırım yarın adet olacağım sonunda ilk kez sevindim regl olacağım diye hatta ilk kez öncesinde deli gibi ağrım yok o bile güzel

Doktor regln 2 - 3 en geç 4cü gün gel tahlil yapalım dedi Şimdi randevu alayım dedim ama daha 10 gün geçmediği için randevu alınmıyormuş Aslında kontrol aynı gün öğlen olmuştu ama barkot çıkarılmadı ya bilgisayara geçmedi ve henüz 3 gün olduğu için ben salı günü randevu almadan gidebiliyorum buda iyi oldu benim için en azından randevu bulamama durumuda olmayacak sabahtan eşim bırakır beni yine çabucak hallederim inşallah hormon tahlilinide

Slm kızlar

Annemler vardı yeni gittiler

Menüm

Sabah iki dilim ekmekten tost

Öğlen kV deydim
Bir kase yayla çorbası Kızartma salata

Aksam
Bir tabak kuru fasulye iki çatal cubuk makarna havuç salatası

Çok az patlamış mısır bir küçük cokomel minik kızlar büyüğü değil

Kızı uyutup 20dk sporumu yapacağım

Sagol kaptan yarin neler yapacaksimiz kizlar ben paso evdw oturacagim ne yesem ne yapsam die dusunuyorum
Aynen hava soğuk hiç bir yere gidemem

Menumde yarın balık var

Başka masum ne yaparım bilmiyorum
Ne kadar az kaçamak o kadar iyi

Sagol kaptan yarin neler yapacaksimiz kizlar ben paso evdw oturacagim ne yesem ne yapsam die dusunuyorum

Valla biz her sene olduğu gibi evde PTT yapacağız
Çok fazla aburcubur eve sokma taraftarı değilim ama sanırım eşim biraz kuruyemiş alır
Akşam yemeğine kızlar çok uzun zamandır hiç patates kızartmadın diyorlardı onlar istiyor diye patatesleri doğrayıp fırında pişiririm en azından yağda kızartmaktan iyidir
ben zaten fazla yiyemem malum şeker
Yanınada ya köfte yada sosis istiyorlar
Kendim içinde yoğurtlu kırmızı lahana salatası yaparım sanırım hem acıkırsam ilerleyen saatlerde masum bir atıştırmalık olur bana

Ahanda bir kek daha ( çokomel )
Menün genel olarak fena değil bence hem bugün cuma haftaya cumaya kadar kaçamak olmaz yarından sonra ( malum yılbaşı ne kadar yemeyeceğim desekte evdekiler durmaz )

Bu arada kızlar elektrikler yokken laptobun şarjı olduğu için kapanmadı hemen o arada çok hoşuma giden bir şey oldu

Minik kuzum baştan nette oyun oynamak istedi ( netin kesildiğini idrak edemedi hani nasılsa bilgisayar açık diye )
Ekranda mausla gezinirken bir yandanda bana oyun açsana dedi bende izah edince o zaman bakabilirmiyim açık kalan sayfalara dedi
Hadi bak bakalım dedim ve bizim cimcime bu sayfa açık diye ona bakmış ve ekranda son benim mesajım görünüyordu diye başladı harfleri hecelemeye tabi ben baştan anlamadım bakıyor boş boş sanırken
''Aaaa Anneee burda bende Lahmacunu severim yazıyor '' demezmi
Dedim çocuğun ilk kez ders harici kendi kendine okuduğu şeye bak

Eşim nasıl gülüyor aha yandık artık okur durur oda kkyı diye

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...

Genel de herkes kilo vermiş ne güzel bir tablo darısı diğer haftalara..

Banucum ben de aylar sonra regl oldum da onun eksileri, yoksa ben kim -2 kg. kim

Neden istanbul da elektrikler kesiliyor acaba.. Siber saldırı falanmı var.. İzmir de çok şükür yok öyle birşey..

Son düzenleme:

Canım kolla kendini de çabucak iyileş

Bende doktorun verdiği ilaç olmasaydı olurmuydum bu kadar rahat bilmiyorum Bakalım eğer pazartesi kurs olmazsa tekrar doktora giderim ( eğer yarın tam regl başlarsa o gün 3.cü gününe deng gelecek ) ki dediği gibi hormon tahlilini yapabilsin doktor gerçi ilaçı içerken olmazsın diyordu ama nette onu kullanıp 3.cü gün relg oldum diye yazanlar baya var meğer regl söktürücüymüş :) Çok merak ediyorum o ne çıkacak ona göre artık pkoyu yok etme çalışmalarına başlarım

Valla bu 1 hafta daha böyle devam edebilirmiş nette yazılana göre sebep olarakda hava koşullarını gösteriyorlar hani çok fazla fırtına falan olduğundan Merkeze yeteri kadar elektrik ulaşmadığı için aşamalı olarak semtlere elektrik veriliyormuş hadi gündüz insan idare etmeye çalışıyor da akşam olunca iyice sıkılıyor insan
Ben hatta şu yedek şarjıda doldurayım yarın elektrik varken olurda gece kesilirse bari radyo dinleme şansımız olsun

İnşallah tedavin sonuç verir banucum.. Bir de sen çok az yiyorsun vücudunu öyle alıştırdın...
doktorun verdiği listeyi uygula bakalım hatta paylaş biz de nasiplenelim :)

elektrik kesilince soğukta oluyor dimi.?Kömür sobası ne iyi gider bu durum da :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…