Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Valla doktora ara öğünlü bir liste verdi 1400 kcalik
Bakalım pazartesi ailecek başlıyacağız hatta eşimde nasılsa kilo aldı kesinlikle bütün ev uyacak bu diyete dedim kabul ettiler

Sorma valla Allahtan ufaklık hemen elektrik kesilince az oturup sonra can sıkıntısından uyudu bugünde hemen üzerini örttüm hatta kalkmadı bir daha
Büyük zaten hep marul gibi üst üste giyer ( yazın bile atletle dolanır kışında hırkasız gören olmaz )
Kız Allahtan yok o kömür sobası olsa yakamam hadi yaktım diyelim oturup bir güzel ekmekleri keser kızartır kızartır tereyağını sürüp yerdik kesin ailecek
Bir ara mahallede bir abla vardı evimde soba var dedi diye kadına çaya giderken ekmeğimizide alıp gittik bir arkadaşla

Artık ondan sonraki halimi düşünemiyorum

Huzurvemavi ne huzurlu bir nickin var :)
Neyden esinlendin merak ettim...

Bir de banucum arundati kaç gün banlı haberin varmı.?

Anaaa kızzzzzzzz ne ara ban yedi Hemen bir araştırayım kaç günlükmüş

Esim pasta almis yarin icin ondan iki catal aldim ama telafi olarak 100 ziplama yaptim kizlar

Bende yarin sebze ve kofte yaparim firinda esim kendisi icin makarna istedi makarna bide yaninda cacik off yeme de yaninda yatyemegi az yiyip pastadan yerim birde cips azicik yerim

Bu arada kizlar geçen haftalarda demiştim ya esimde bana inat rejim yapio die adam ilk tartildiginda 96.9 du bugun tartildi 90 kilo daha bir ay dolmadi 6 kilo gitmis birde gece 10dan sonra aksam yemeklerini yer nasil gitti okadar kilo yahu

En son bir saat evvel yaklaşık başka bir topiğe telefonum kirli yazmış acaba o yüzdenmi banlandı hani telefonda virüs varsa siteye zarar verebilirdin hesabı mı anlamadım ki

Kızzzzzzzzzzz adam yoksa gizli gizli birşeymi yapıyorda sırrını sana hatta bize vermiyor
Valla benimkini en son tarttığımda geçen hafta 98di dedim tabi gördün karı veremiyor sen bana yaklaştın dimi oyyy nede severmiş karıcığını gülüyor yok valla tamamen pis boğazlığımdan diye
Bakalım pazartesi oda benle başlıyacak ama kesin iş yerinde kaçırır neyse eve sokmasın da sadece akşam bana uysa yine yeter bana gerçi normalde sabah kahvaltı etmez ama onuda bir saat evvel uyandırıp kahvaltı ettireceğim bundan sonra ( bir tek onu alışkanlık haline getirtemedim ne eşime nede çocuklara ufaklık sadece midesi bulanmayacak kadar yer büyük hiç yemiyor eşim desen 1 saat sonra ancak yiyebilirim diyor ama inat ediceğim madem birlikte yapacağız tam olsun diye hatta büyük kızada dedim kesinlikle sende ara oğün alıyorsun yanına eve gelir gelmezde öğlenlik yersin ( saat 15de evde oluyor nasılsa ) hee ben öğleni sanırım az daha erken yerim sabah 6da kalkıyorum sonuçta birde öğleden sonraki aramı da kız öğlenlik yemeğini yerken yerim

Leslieyi de sabahtan bir posta yapar öğlende de büyük kızıda zorlarım olmadı açarız karadeniz havaları ( bu ara nedense benim kız devamlı karadeniz şarkıları dinliyor hayırdır inşallah diyorum resmen alakamız yokken bayılmaya başladı ) hadi horon öğrenelim ayağına onada çaktırmadan spor yaptırmış olurum nasılsa tvye aktarabiliyoruz hem çocuklarada eğlence olur

ama ne güzel oluyor soba da kızarmış ekmek.. yanın da çayy.. Benim en sevdiğim üçlü çay ekmek peynir.. :)

Erkeklerin gıcık bir şekil de hızlı metabolizmaları var.. azıcık dikkat edip hareketi arttırınca hemen gidiyor kiloları...
Yarın için sanırım ben de köfte yapabilirim..

En son bir saat evvel yaklaşık başka bir topiğe telefonum kirli yazmış acaba o yüzdenmi banlandı hani telefonda virüs varsa siteye zarar verebilirdin hesabı mı anlamadım ki

Ben de mesajlarına baktım ama banlanmasını gerektiren bir paylaşım görmedim açıkçası...

Ben de mesajlarına baktım ama banlanmasını gerektiren bir paylaşım görmedim açıkçası...

Bakalım diğer kaptanlardan birine danıştım belki bir şekilde öğreniriz neden banlandığını ve kaç gün süreceğini

Neyse çok geç oldu yatayım ben
Yarın inşallah elektrik sorunu yaşamayızda bende rahat rahat yazarım

Herkese hayırlı geceler
Senenin son gecesi sayılır tadını çıkarın

Kizlar iyigeceler bapiyonuz sohpet varmis kacirmisim @Arundati geberik gelinmiymis
bende yeni birisi geldi. Sanmistim ben yokken

Ya bende degistirmek istiyom nickimi varmi aklinizda guzel biseyler
Ben Arafat dusunuyorum esim ismim yerine hep "Arafat" der
bende sevmem pek kendi ismimi zaten
Kk ilk kayit olurken birsuru nick yazdim kabul edilmemisti pes edip bunu yazmistim en son fikirleriniz varsa bekliyorum

günaydın kızlarrr
neler neler konuşmuşsunuz öyle ne güzel,
kızlar benim motivasyona ihtiyacım var, eşim sürekli abur cubur istiyo akşamları ona çok uymuyorum ama arada ben de alıyprum o zaman kendime güvenim azalıyo, spor yapmayı unutuyorum bana bi yol gösterin hep sabitte kaldınm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Yılın son günü hatta son saatleri
Bizde birazdan ailecek kahvaltı ederiz çayı yeni demledim bari demi oturana kadar az bakayım dedim

Evet canım Arundati geberik gelinimiz
Arafat olabilir aslında olmadı düşünelim bakalım belki başka bir isim daha gelir aklımıza

Sanada günaydın canım
Bence eşinle anlaşma yap canım en azından çok zararlı şeyler getirmesin ama tabi hiç getirmese daha iyi olur
Kızzz adam kaç kilo olmadı hee ye ye göbişin çıktı seninde diye bir iki takıl eminim ondan sonra oda sırf hırs yapıp senden evvel kilo vereyim diye getirmez o şeylerden sende o arada iyice fıstık gibi olursun

Günaydın guzel hanimlar..

YENA hoşgeldin canım ben seni uğramıyor buraya sanarken sen burdaymissin tekrar geçmiş olsun

Sagol canim.. ugramadan olurmu hic. Cok onemli birşey olmadiğı surece habersiz gelmemezlik etmem. Biz profesyonel takiliyoruz sekerim :))

canim oluyo oyle bi donem hic mucadele edemiyor insan. Kendini cok suclama ..
sabit kalmanin saglik disinda ki kaynagini biliyorsun o zaman onu torpuleyeceksin.
Aslin da en buyuk sebep takım da olusun. Bize karsı sorumlulugun var. Bunlari dusunmek belki bir nebze de olsa seni ikna eder canim..
Bir de daha once de konusmustuk spor yapmaliyiz diye . Soyle her gun degil haftanin 3 gunu demisti bana diyetisyen 3 gun bile fark yaratir...

Son düzenleme:
valla çok takıldım ama ben memnunum diyo, 82 kiloydu tanıştığımızda şu an 88, 6 kilo almaış sadece, ben on kilo aldım ondan sonra tabi metabolizmalar farklı bide ben çok spor yapıyodum onu bırakınca sinsi sinsi yerleşti işte, kulak arkası etmeye çalışıcam
haklısın canım, sorumluluğpum var, tek sorun spor şu havalarda düzelsin diye beklerken ömür geçicek, bende haftada bi gün yapıyom sonra unutuyom düzelticem durumu inş

Diademe nickin güzel aslın da neden degiştirmek istiyorsun.?
Arafat özel kutsal bir isim yaa.. sanki sorumluluğu varmıs onun gibi algilarim hep..
Örnegin komsunun oglu var ismi muhammed. Cokta yaramaz . Annesi surekli kizar ona tuhaf oluyorum.. oyle de ilginc bakış acim var benim de. :)

aslında bu yaptıklarımızı yaşam felsefesi haline getirmek lazım , çünkü diyet yaparken bazı alışkanlıklar kazanıyoruz, sonra kilolar gidiyo fıstık gibiyiz,
bi şekilde bi yerlerde normalde yediğimizden farklı şeyler yemek zorunda kalıyoruz, tatlı, hamur işi vs. bakıyoruz aaa kilo almıyorumm, bi iki ay böyle, sonra ay canım şişkinlik herhalde su topladım tartı bi iniyo bi çıkıyo, sporda yavaş yavaş yalan oluyo nasıl olsa kilo almmıyoruz ya, hoop alışıyoruz, az yiyorum sanıp, sinsi sinsi kilo alıyorruz, helede çok yiyipo hala aynı kalanları gördükçe teselli bulup yok csanım bu şişklik geçici aman beş kilomu veremiycem derken bi bakmışsın tıkanıp kalıyorsun
ben yazın fabrikada denetimler geçiriyorum bazı denetçiler bayan oluyo tabi onlar sürekli seyahat falan derken ev hayatları yok gibi, ne spora zaman ne bişey, bizim gibi yani, bu yaz iki denetçi geldi ayrı zamanlarda ikiside bayandı, baktım 56 kilotaş çatlasın biride artık 48 falan sanırım çubuk kraker misali, 2,3 gün öğlen yemeklerini beraber yedik, diyet yapan ben çorbada alıyorum yemek de tabiki bi dilim ekmek de, o çıbık gibi kadın bi çorba aldı yanına az yoğurt ne ekmek ne bişey tabi diğer denetçide 1 ay önce gelen aynı şekilde davranıyordu , anladımki bu iş 6 ay bi sene değil ömürlük, çünkü yazdan buraya 6 ay geçti ben o zaman 65dim şimdi şişkinlik diye diye olmuşum 68
etrafınızdan aman boşver diyenleri dinlemeyin, çünkü kıyafet giyerken üzülen sizlersiniz, özellikle ben dolabımda bi sürü güzel kıyafetim var, 2,3 tanesinden başkasını içim rahat giyemiyorum bunalıma giriyorum, düğünlere felan gitmek istemiyorumartık yeter eşimide dinlemiycem yürüycem banane kıskanırsa kıskansın bana bi keresinde 70 kiloluk karısın diye şaka yapmıştı her şakanın altında bi gerçek yatarmaden öyle bende yürürüm o sinir olsun

Ahh esrasi senin kilon da olsaydim keşke.
Neler yapmisim kendime nasil hoyratca davranmisim bedenime hatta ruhuma. ;(

noolur yasınız gençken herhangi saglik sorununuz yokken atin uzerinizden pis yaglari,agirligi.zaman oylesine cabuk geciyor ki bi bakiyorsun gelmissin 40 yasina hala basardigin birsey yok ve hala cok siskosun artik sagliginda elden gidiyor. Ve hep imrenerek bakiyorsun guzel giyinenlere..

Bu arada cok haklisin yasam sekli olmali beslenme yoksa yoyo misali bir ileri iki geri hep debeleniriz misal ben.. benim gibi olmayin... bakın ben 300 gram veriyorum diye gobek atiyorum neredeyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…