İnşallah tedavin sonuç verir banucum.. Bir de sen çok az yiyorsun vücudunu öyle alıştırdın...
doktorun verdiği listeyi uygula bakalım hatta paylaş biz de nasiplenelim :)
elektrik kesilince soğukta oluyor dimi.?Kömür sobası ne iyi gider bu durum da :)
Huzurvemavi ne huzurlu bir nickin var :)
Neyden esinlendin merak ettim...
Bir de banucum arundati kaç gün banlı haberin varmı.?
Esim pasta almis yarin icin ondan iki catal aldim ama telafi olarak 100 ziplama yaptim kizlar
Bende yarin sebze ve kofte yaparim firinda esim kendisi icin makarna istedi makarna bide yaninda cacik off yeme de yaninda yatyemegi az yiyip pastadan yerim birde cips azicik yerim
Bu arada kizlar geçen haftalarda demiştim ya esimde bana inat rejim yapio die adam ilk tartildiginda 96.9 du bugun tartildi 90 kilo daha bir ay dolmadi 6 kilo gitmis birde gece 10dan sonra aksam yemeklerini yer nasil gitti okadar kilo yahu
Valla doktora ara öğünlü bir liste verdi 1400 kcalik
Bakalım pazartesi ailecek başlıyacağız hattaeşimde nasılsa kilo aldı kesinlikle bütün ev uyacak bu diyete dedim kabul ettiler
Sorma valla Allahtan ufaklık hemen elektrik kesilince az oturup sonra can sıkıntısından uyudu bugünde hemen üzerini örttüm hatta kalkmadı bir daha
Büyük zaten hep marul gibi üst üste giyer ( yazın bile atletle dolanır kışında hırkasız gören olmaz)
Kız Allahtan yok o kömür sobası olsa yakamam hadi yaktım diyelim oturup bir güzel ekmekleri keser kızartır kızartır tereyağını sürüp yerdik kesin ailecek
Bir ara mahallede bir abla vardı evimde soba var dedi diye kadına çaya giderken ekmeğimizide alıp gittik bir arkadaşla
Artık ondan sonraki halimi düşünemiyorum
Anaaa kızzzzzzzz ne ara ban yediHemen bir araştırayım kaç günlükmüş
Esim pasta almis yarin icin ondan iki catal aldim ama telafi olarak 100 ziplama yaptim kizlar
Bende yarin sebze ve kofte yaparim firinda esim kendisi icin makarna istedi makarna bide yaninda cacik off yeme de yaninda yatyemegi az yiyip pastadan yerim birde cips azicik yerim
Bu arada kizlar geçen haftalarda demiştim ya esimde bana inat rejim yapio die adam ilk tartildiginda 96.9 du bugun tartildi 90 kilo daha bir ay dolmadi 6 kilo gitmis birde gece 10dan sonra aksam yemeklerini yer nasil gitti okadar kilo yahu
En son bir saat evvel yaklaşık başka bir topiğe telefonum kirli yazmış acaba o yüzdenmi banlandı hani telefonda virüs varsa siteye zarar verebilirdin hesabı mı anlamadım ki
Ben de mesajlarına baktım ama banlanmasını gerektiren bir paylaşım görmedim açıkçası...
Kizlar iyigeceler bapiyonuz sohpet varmis kacirmisim @Arundati geberik gelinmiymis
bende yeni birisi geldi. Sanmistim ben yokken
Ya bende degistirmek istiyom nickimi varmi aklinizda guzel biseyler
Ben Arafat dusunuyorum esim ismim yerine hep "Arafat" der
bende sevmem pek kendi ismimi zaten
Kk ilk kayit olurken birsuru nick yazdim kabul edilmemisti pes edip bunu yazmistim en son fikirleriniz varsabekliyorum
günaydın kızlarrr
neler neler konuşmuşsunuz öyle ne güzel,
kızlar benim motivasyona ihtiyacım var, eşim sürekli abur cubur istiyo akşamları ona çok uymuyorum ama arada ben de alıyprum o zaman kendime güvenim azalıyo, spor yapmayı unutuyorum bana bi yol gösterin hep sabitte kaldınm
günaydın kızlarrr
neler neler konuşmuşsunuz öyle ne güzel,
kızlar benim motivasyona ihtiyacım var, eşim sürekli abur cubur istiyo akşamları ona çok uymuyorum ama arada ben de alıyprum o zaman kendime güvenim azalıyo, spor yapmayı unutuyorum bana bi yol gösterin hep sabitte kaldınm
valla çok takıldım ama ben memnunum diyo, 82 kiloydu tanıştığımızda şu an 88, 6 kilo almaış sadece, ben on kilo aldım ondan sonra tabi metabolizmalar farklı bide ben çok spor yapıyodum onu bırakınca sinsi sinsi yerleşti işte, kulak arkası etmeye çalışıcamSanada günaydın canım
Bence eşinle anlaşma yap canım en azından çok zararlı şeyler getirmesin ama tabi hiç getirmese daha iyi olur
Kızzz adam kaç kilo olmadı hee yeye göbişin çıktı seninde diye bir iki takıl eminim ondan sonra oda sırf hırs yapıp senden evvel kilo vereyim diye getirmez o şeylerden sende o arada iyice fıstık gibi olursun
haklısın canım, sorumluluğpum var, tek sorun spor şu havalarda düzelsin diye beklerken ömür geçicek, bende haftada bi gün yapıyom sonra unutuyom düzelticem durumu inşGünaydın guzel hanimlar..
Sagol canim.. ugramadan olurmu hic. Cok onemli birşey olmadiğı surece habersiz gelmemezlik etmem. Biz profesyonel takiliyoruz sekerim :))
canim oluyo oyle bi donem hic mucadele edemiyor insan. Kendini cok suclama ..
sabit kalmamin saglik disinda ki kaynagini biliyorsun o zaman onu torpuleyeceksin.
Aslin da en buyuk sebep takım da olusun. Bize karsı sorumlulugun var. Bunlari dusunmek belki bir nebze de olsa seni ikna eder canim..
Bir de daha once de konusmustuk spor yapmaliyiz diye . Soyle her gun degil haftanin 3 gunu demisti bana diyetisyen 3 gun bile fark yaratir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?