- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kilo vermeye baslarsin. Eskiden olsa 73 nedirki ya bu nada kilo diyorlar derdim ama insan ideal kilosuna olmadıkça orantısız kiloludur bu 80 70 veya 60 da olabilir.herkez dilediği kiloya gelene kadar sabır ve azim ver AllahımSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Alt komşuya kahve içmeye gitmiştim malumMeğer eşimde hava nedeniyle erken çıkmış işten ve komşunun eşine rastlamış ( adamcağız izinliymiş bakkala çıkmıştı ) ve bir baktık ikisi birlikte geldiler
Uzun zamandır ben görüşüyordum ama ailecek bir araya gelmeye fırsat olmuyordu ( komşu geç saatlere kadar çalışıyor diye ) iyi oldu hoş sohbet ettik
Tabi benim muzu kızım yine iş başındaydı
Bir ara bana mesaj atmış Anne camdan bakın çok güzel kar yağıyor diye ve bir baktık üst kattan bir şey sarkıyorBenim çatlak kiremit evdeki kalın kartona kocaman '' Kızlar ne yapıyorsunuz '' yazmış ve uçlarını delip uzun poşetlerden ip yapıp alt kata sarkıtmış
Resmen yerlere yattık gülmekten
Eşim o an gelmemişti ama o geldikten sonrada bir baktık bu seferde '' kapıyı açın geliyorum '' yazmış
Karı koca koptular gülmekten bizim cılgın bedişe
Saat 18:00de eve çıktık ve ben direk yemek yapmak için mutfağa daldım
Yarında okullar tatilmişgerçi bizim bayır okadar çok kar altındaki komşu bakkala bile zoraki çıktı resmen diz boyu kar bizim kapının önü dedi
Hoşgeldiniz kızlar
Maşallah ne güzel iyice canlandı bizim takım
Bu arada meşhur Takım kaptanı benim
Hemen kendimi kısaca tanıtayım bende
Adım Banu, 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyimİstanbulda yaşıyorum ve maalesef pkp ve insülin direnci yüzünden kilo vermekte çok zorlanan biriyim
İnanılmaz ama evlendiğimde 52 kg olan ben rekorum olan 124.5 kgyu gördümŞükür az da olsa verdim ve 110u gördüm ( gerçi bir ara 92lere kadar düşmüştüm ama en son geçen sene eşimin geçirdiği beyin felci, hastanede kaldığımız süre ve sonrasındaki dinlenme sürecinde sapıttım şimdide pko azdığı için gitmiyor ama tedaviye başladım inşallah bir kaç hafta içinde bende yine kilo vermeye başlayacağım )
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verir yaza çok güzel bir başlangıç yaparız Allahın izniyle
Ne güzel sen rekorunun çok daha aşağılarını görmüşsündarısı benimde başıma inşallah
Bundan sonra inşallah her gün bir arada birbirimizi motive ederiz
Kızlar 1 çocuğum var ve öğretmenim . okulda herşey yolunda sorun eve gelirken başlıyor. Ekmek en büyük problem eve gelirken ben alıyorum ve gelene kadar yarısı bitiyor bile. azıcık ucundan diye diye.
Bir çok kişinin 30 yaşında yapamadiklarini bu genç yaşında basarmissin artık her şeyi bir yana bırakıp istediğin kiloya gelmek için kararlı olabilirsin daha önce yaptın şimdide yapabilirsin
Kizlar netimm cok az oyuzden cok giremeyabilirim bana paket dayanmiyo ya uffff
Baniş çok tatlısınız güzel bir ailen var, kizlarinda sende çok tatlısınız enejiniz tavan
Kesinlikle katıliyorum ailecek birbirinize cok benziyosunuz hele hepiniz sarisin bugday tenli o evde her aksam ne sen sakrattir kesin
oynakbasi34
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kilo vermeye baslarsin. Eskiden olsa 73 nedirki ya bu nada kilo diyorlar derdim ama insan ideal kilosuna olmadıkça orantısız kiloludur bu 80 70 veya 60 da olabilir.herkez dilediği kiloya gelene kadar sabır ve azim ver Allahım
Merhaba kızlar spor olarak eşim erken gelince mutfak dolabıni sildim çok yordu beni
Maşallah enerjinizde ailemizde çok güzelCanım bitirmede cumaya bildirim yapabilesinidare ederiz nasılsa
kız yokmu komşu falanşifresini öğren arada az ucundan girerdin
Çok teşekkür ederim canımRabbim herkesin neşesini daim etsin ...Aminnn
sorma büyük yüz olarakda benziyor benim ufaklık hallerime hatta hep diyorum klonladım ben onu diye
Bizi bazen kardeş sananlar oluyorbenim tabi çok hoşuma gidiyor ama o kuduruyor kör bunlar herhalde ne alaka yaşlı başlı kadınsın diye ağzına tuvalet terliği ile vururum tövbe de lan yaşlı senın babaannendir diyorum hep
Hemde ne curcuna
Demin beyazları çamaşırlığa seriyordum hesapta cadı elinde telefonu ( tabi müzik açık ) oynaya oynaya geldi ve bende elimde beyaz atleti sallaya sallaya sırf ona muzurluk olsun diye eşlik ettimBirde günümüz şarkıları sevmiyor hep 80ler dinliyor hatta hep der eski şarkılar daha güzelmiş diye
Yonca evcimikin 8:15 vapuruna akşam akşam oynadık
Karı koca sırf onlar evde sıkılmasın diye hep şaklabanlık peşindeyiz özelliklede ben
Aminnnnnnnnnnn canım kesinlikleaslında rakamdan önemlisi insanın kendini iyi hissetmesi sağlıklı olması
Ben 52lere geri düşeceğimi hiç sanmıyorum gözümde yok zaten açıkçası ama hep diyorum 85 bile olsam bayram ediceğimşansıma kilom var evet ama kilomu duyanlar hadi be uydurma diyorlar okadar göstermiyormuşum ama kesinlikle sağlığım için vermem şart
Eşim en zayıf dönemimde hep kızardı bana çok zayıfsın kemiklerin batıyor diye ( gerçi o dönem de ben kendimi çok zayıf görmüyordum ama cidden yere oturamazdım kemikler batıyordu sanki)
Adam ölümü gör ye diye diye benim dengemi bozduşimdi ulen ölünü görmeyeceğim diye ben öleceğim diyorum gülüyor yok sana bir şey olmaz diye adama kalsa kilo veremememi dert etmiyor sadece sağlığın için ver yoksa benim gözümde hala aynı ilk gün tanıştığım Banu gibisin der
Birde beyefendi kıskanççokda eskisi gibi zayıflama kırarım kafanı diye takılır arada neymiş zaten bakışlarım dikkat çekiyormuş birde çok zayıf olursam kendi tarzıma göre giyindiğimde daha çok dikkat çekermişim ( şimdi bulduğumu mecburiyetten giyiyorum hee güzeller de var tabide tam tarzım sayılmaz )
Sarı saçı çok severim hatta bir ara uzun süre öyle kullandım adam söylene söylene bir hal oldusaçın açık gezme topuz yap yok efendim makyajıda yapınca daha çok ben burdayım diye bağırıyormuşum milletin ağzını burnunu dağıttıracaksın bana diye takılırdı en sonunda dırdırından bıktımda kumrala boyadım sustu ama hala aklım sarıda
Ohhh ellerine sağlık canım mis gibi olmuşturumarım uzun süre temiz kalır
Bugün yediklerim
Sabah simit zeytin peynir
Öğlen bezelye yemeği üç kaşık pilav bir kase yoğurt
Ara muz
17:15 eşim çay isteyince iki dilim ekmek beş tane Burçak bisküvi zeytin peynir
Sonra mutfak dolabıni komple sildim iki saatimi aldım mutfagim büyük dolayısıyla mutfak dolabıda büyük
Mutfak altı metre hali sigiyor artı bide yolluk seriyorum
Bir saat önce armut yedim ve açım
Ama yemiyecegim
Maşallah enerjinizde ailemizde çok güzel
Allah muhabbetinizi arttirsin sağlıklı kilo nuza ulaşarak bu mutluluğunuz taclansi
Temizlik olunca benimde genelde hep geçiştirme menüleri oluyor öğünlerdeama yine ucuz atlatmışsın bence okadarda iş yapınca piskevitlerde erimiş gitmiştir
Aminnnnnnn inşallah canım cümlemiz için geçerli olur bu güzel duan
başlangıç 68,Bu arada kızlar bana ilk fırsatta;
Başlangıç kilollarınızı ve Hedeflerinizi ( mezun olmak istediğiniz kilo ama ona ulaşınca dilerseniz daha aşağı çekebilirsiniz tekrar ) yazarsanız bende not edeyim ki 3cü bildirimde o bilgileride eklemem gerekiyor
oynakbasi34 canım, ben yediklerini ertesi sabah yazarsam olurmu akşamları TLF çok giremiyorum gündüzleri işteyken rahatlıkla takip edebiliyorum
Yok kaptan cunku hicbir komsumu tanımıyorum malesef ama cuma bildirimlerinde eger yetmezse persembe aksami tartip veririm sonuci esimden vifi baglanirim artık
başlangıç 68,
hedef 58 kg
Sıkıntı değil canımertesi günde paylaşabilirsin nasıl daha rahat edersen
Hee çal eşinden wifiindenSenin hangi operatör Ben Türk Telekoma aylık 26 lira veriyorum ( 1000 dakika, 1000 sms + 4 gb internet ) inan çoğu zaman hiç bitiremiyorum hatta smsler hep kıza kalıyor gerçi onunda aynı tarife ama ona sms yetmiyor arkadaşının birinin internet paketi yok diye
Kız seninkiler zaten sisteme girilmiştiben yeni gelen kızlara yazacaktım yeni yazmayı unutmuş :)
Kızlar gündüz yaptığım el işlerini paylaşmıştım ya sizinle
Kurs hocasına bile takılıyorum arada
Hatun yaptıklarımı çok fazla renkli buluyorOna kalsa bütün işleri hep krem kahve tonlarında yaptıracak hatta geçen hafta başladığım masa örtüsünün renklerini ille kahve tonlarında yap dedi bende inatla yok hocam ben sevmiyorum öyle bakınca içim açılmalı dedim buda aklı sıra beni eleştirmek adına bütün sınıfın önünce eee kırmızıda alsaydın bari demezmi Bende gayet sırıtarak ''Hocam valla nasılda bildin kırmızıda alacaktımda tam böyle canlı bir kırmızı bulamadım ama inşallah bir sonraki işe'' dedim
Bütün sınıf kırıldı gülmekten tabi hoca biraz uyuz oldu
Sonradan bir sınıf arkadaşıyla whatsuppdan yazışırken ( oda hatta o gün kız Banu çok göz yormazmı demişti tamamen iyi niyetli ) ona yaptığım işi gönderdim ve hatun itiraf etti başta bende biliyorsun acaba nasıl olur diye düşünüyordum ama cidden çok hoş olmuş bayıldım dedidedim hoca benle zıtlaşıyor ama sonuçta ben kullanacağım onu renglerinede benim karar vermem kadar doğal bir şey yok dedim
Oda diyor farkındayım hoca hep istiyor kendi dediği renkler olsun ama cidden senin yaptıkların daha hoş oldu diğer onun önerisiyle yapanlarla kıyasla diye
Kızkardeşim len seneye hatun seni kursa kabul etmeyecek zıtlaşma hocayla diye takılıyor bana arada bende hep diyorum bakalım seneye ben onun kursuna katılmak isteyecekmiyim
Ay cok ii mis benim turkcell internet yetmio esime diom değiştirelim hatti yok dio bana telefon aldık 3 milyarlk onun her ay 10 tl sigortasını yatırıyor iki yil icinde bisey olursa sigortali die o yüzden degistirmiyor beyfendi benimde 2 gb 500 dk 1000 sms 38 lira malasef
Bende oldum olasi renkli seyleri severim evim rengarek kiyafetlerim basortim ne ararsan rengarenk cok sıkılırim sade dyz siyah krem gri tonlarindan ii yapmis kaptan renkli seyler daha gosterisli oluyo bende az el isi yapmadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?