Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sozlesmeyi yatirdik cok sukur bir tanidik parayi odedi esim eline gectikce adama ödüyor ama bende anlamadim bahane edio bakalim artik

Mobilya rengarenk derken mavi yesil sari gibisinden demedim yahu mesela 3 eltimin evi cok sıkıcı kahve gri tonlari acik insanin icini acan tonlar degil benimki koltuklar gulkurusu beyaz karışık tonunda halilar beyaz mobilyalar beyz salonum kucuk olmasuna rağmen ferah ama onlarin mibilya kahverengi halilar bordo koltuklar gri daral gelio

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Eşimi işe gönderdim okul olmamasına rağmen tekrar yatmak istemedim iyice sersem gibi olurum diye
Birazdan şöyle güzel bir duş alıp kendime geleyim sonra oturup kahvaltımı yaparım önce bol suyla güne başlıyayım da

Bende hiç sevmem o şekilde
Benimde salonumda pek fazla ıncık cıncık yoktur Bir tane gül kurusu köşe koltuk ( teklisi beyaz üzeri çiçekli ) yemek masam ve iki parçadan oluşan beyaz bir Tv ünitesi ( üzerine süs eşyası bile sevmem fazla gör yoracak )
Salonun bir köşesinde de eşimin klasik araba koleksiyonu var ( kendine özel cam vitrin yaptı onlara ince uzun gelen misafirlerin çocukları oynamasın diye kilit bile taktı )
Halımda kremli açık kahveli çakıl desenlilerden Okadar az eşya olmasına rağmen bazen eşim diyor şu orta sehpa bile bana fazlalık gibi geliyor atasım var diye heee bir tane fiskosum var köşede duran özellikle ona çok taktı her temizlikde at şunu diyor bende kızdırmak için Tövbe de fiskos masasız ev mi olur ölürümde atmam onu diye ( el işlerimi onun üzerinde yapıyorum genelde lazım olmayıncada salonun köşesine koyuyorum )

Ev dediğin ferah olur ne o öyle koyu koyu renkler ben eminim 20 - 30 sene sonrada olsa ben ne kalabalık isterim evimde eşya olarak nede koyu reng hatta bazen hep diyorum kızları kocaya vereyim gidip bütün eşyaları koltuklarda dahil beyaz alacağım diye eşimde ulen ne uğraşacaksın sonra onları temizlemek için kir götürecek bir reng seç bari diye

Kızlar bugün bende biraz fazla ekmek yedim. yarın yazayım.

Bugün kesinlikle dengelersin canım bak cuma ilk bildirimi alacağız ona göre

3. Bildirim dediğin 3 hafta oluyor herald demi.

Evet canım 3.cü haftanın başında gibi oluyor

günaydın
dünkü memüm
sabah: 1 bardak tarçınlı süt 1 haşlanmış yumurta
ara : 4 gün kurusu
öğlen : yogurt + chia tohumu + kuru üzüm karışımı
ara :3 gün kurusu
akşam: 2 kase ıspanak çorbası 6-7 tane fırında istavrit balık
ara:1 portakal
2 litre su
(nezle olduğum için öğlene bir şeyler hazırlayamadım yoğurt az gelebilir ama chia tohumu acayip tok tutuyor. öğlen hiç bir şey bulamasam yoğurt beni kurtarıyor.

Günaydın menun gayet güzel ekmek hiç yok
Eminim güzel sonuçlar alırsın böyle devam edersen

valla canım en iyisini yapiyob bende renkli severim hersey renklidir evimde hocaya neymiş o işine baksin

Anam havalardanmıdır nedir uyduda gitti maşallahı vardı okadar kar fırtınada bir şey olmadı şimdi yel yok ama uyduda yok

Dünkü menu
sabah iki dilim kepekli ekmek peynir zeytin Lorlu omlet
öğle bi kase corba 4 yk fırında patates Bi dilim ekmek
akşam 1 tabak corba iki yk makarna
sonra yine acıktım bi dilim kepekli ekmek peynir zeytin
1 saat 20 dk Leslie yaptım 3 lt su

süpersin.
gurupta yeniler olarak bize kendinden bahseder misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…