- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Iyı akşamlar kızlar. Ooo baya muhabbet var bu akşam ucundan yakalayım hemen
Seninki hakikaten baya pahalıya geliyormuş üstelik internet paketide azama sözleşme varsa mecbur biraz bekleyeceksiniz Peki nekadar kaldı ki paketin bitmesine yoksa daha yenimi yaptırdınız
Tamam mobilyada çok fazla göz yoran şeyleri sevmem ama bu tip şeylerde renkler daha canlı gösteriyorhem kızların çeyizine yapıyorum sonuçta onlar daha fazla sever renkleri
Havlu kenarı da yapsam çoğu beyazdır ama mutlaka bir renk vardır ucunda yada başka bir yerinde
İlkten anneme anlatınca bu olayı oda kendi kendine acaba çokmu janjanlı diye düşünmüş ama görünce çok biliyor o hocanız gayette güzel hıhh kokmuş dedi
Merak etme kaptancımmmCanım kaçmış gibi olmayayımÖpüyorum seni kocaman kaptan vekilim buralar sizlere emanet
Yarına telafı edersın inşallah canımeveKızlar bugün bende biraz fazla ekmek yedim. yarın yazayım.
evet 3 hafta3. Bildirim dediğin 3 hafta oluyor herald demi.
Sozlesmeyi yatirdik cok sukur bir tanidik parayi odedi esim eline gectikce adama ödüyor ama bende anlamadim bahane edio bakalim artik
Mobilya rengarenk derken mavi yesil sari gibisinden demedim yahu mesela 3 eltimin evi cok sıkıcı kahve gri tonlari acik insanin icini acan tonlar degil benimki koltuklar gulkurusu beyaz karışık tonunda halilar beyaz mobilyalar beyz salonum kucuk olmasuna rağmen ferah ama onlarin mibilya kahverengi halilar bordo koltuklar gri daral gelio
Kızlar bugün bende biraz fazla ekmek yedim. yarın yazayım.
3. Bildirim dediğin 3 hafta oluyor herald demi.
Günaydın menun gayet güzel ekmek hiç yokgünaydın
dünkü memüm
sabah: 1 bardak tarçınlı süt 1 haşlanmış yumurta
ara : 4 gün kurusu
öğlen : yogurt + chia tohumu + kuru üzüm karışımı
ara :3 gün kurusu
akşam: 2 kase ıspanak çorbası 6-7 tane fırında istavrit balık
ara:1 portakal
2 litre su
(nezle olduğum için öğlene bir şeyler hazırlayamadım yoğurt az gelebilir ama chia tohumu acayip tok tutuyor. öğlen hiç bir şey bulamasam yoğurt beni kurtarıyor.
valla canım en iyisini yapiyob bende renkli severim hersey renklidir evimde hocaya neymiş o işine baksinKızlar gündüz yaptığım el işlerini paylaşmıştım ya sizinle
Kurs hocasına bile takılıyorum arada
Hatun yaptıklarımı çok fazla renkli buluyorOna kalsa bütün işleri hep krem kahve tonlarında yaptıracak hatta geçen hafta başladığım masa örtüsünün renklerini ille kahve tonlarında yap dedi bende inatla yok hocam ben sevmiyorum öyle bakınca içim açılmalı dedim buda aklı sıra beni eleştirmek adına bütün sınıfın önünce eee kırmızıda alsaydın bari demezmi Bende gayet sırıtarak ''Hocam valla nasılda bildin kırmızıda alacaktımda tam böyle canlı bir kırmızı bulamadım ama inşallah bir sonraki işe'' dedim
Bütün sınıf kırıldı gülmekten tabi hoca biraz uyuz oldu
Sonradan bir sınıf arkadaşıyla whatsuppdan yazışırken ( oda hatta o gün kız Banu çok göz yormazmı demişti tamamen iyi niyetli ) ona yaptığım işi gönderdim ve hatun itiraf etti başta bende biliyorsun acaba nasıl olur diye düşünüyordum ama cidden çok hoş olmuş bayıldım dedidedim hoca benle zıtlaşıyor ama sonuçta ben kullanacağım onu renglerinede benim karar vermem kadar doğal bir şey yok dedim
Oda diyor farkındayım hoca hep istiyor kendi dediği renkler olsun ama cidden senin yaptıkların daha hoş oldu diğer onun önerisiyle yapanlarla kıyasla diye
Kızkardeşim len seneye hatun seni kursa kabul etmeyecek zıtlaşma hocayla diye takılıyor bana arada bende hep diyorum bakalım seneye ben onun kursuna katılmak isteyecekmiyim
süpersin.Dünkü menu
sabah iki dilim kepekli ekmek peynir zeytin Lorlu omlet
öğle bi kase corba 4 yk fırında patates Bi dilim ekmek
akşam 1 tabak corba iki yk makarna
sonra yine acıktım bi dilim kepekli ekmek peynir zeytin
1 saat 20 dk Leslie yaptım 3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?