Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar 1 çocuğum var ve öğretmenim . okulda herşey yolunda sorun eve gelirken başlıyor. Ekmek en büyük problem eve gelirken ben alıyorum ve gelene kadar yarısı bitiyor bile. azıcık ucundan diye diye.

Neyse 23 yaşındayim. Şaşıracaksınız belki ama. hayatı çok çok hızlı yaşayanlardanim.

Her isim Allaha bin şükür yolunda ancak su kilo işi. . . 10 yıldır diyet yap spor yap derken al ver al ver 82 ye geldim. Geçen yıl hamilelikden önce 67 ye düştüm ama diyeti bırakıp 73 ile hamile kaldım tabi geldi kilolar. Su an 78 deyim.

Su kilolar başımın gerçekten belası ya. Aklım fikrim orada. Her yerde araştırma yapıyorum. Eskisi gibi yapsam zayıflarim ama olmuyor.

Haftanın 3 günü spor var geri kalan günler de leslie 2 yapmayı düşünüyorum. Sporu sevmiyorum ama mutlu olmak için çaba gösteriyorum çare yok. . .

Böyle Işte.

Aygül kız o korseyi babam kullanıyor bel fıtığı için bilseydim valla bende takardim benim küçük kız iki yaşında artık bi işe yaramaz zannimca sezeryan göbeği icin

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Alt komşuya kahve içmeye gitmiştim malum Meğer eşimde hava nedeniyle erken çıkmış işten ve komşunun eşine rastlamış ( adamcağız izinliymiş bakkala çıkmıştı ) ve bir baktık ikisi birlikte geldiler
Uzun zamandır ben görüşüyordum ama ailecek bir araya gelmeye fırsat olmuyordu ( komşu geç saatlere kadar çalışıyor diye ) iyi oldu hoş sohbet ettik

Tabi benim muzu kızım yine iş başındaydı
Bir ara bana mesaj atmış Anne camdan bakın çok güzel kar yağıyor diye ve bir baktık üst kattan bir şey sarkıyor Benim çatlak kiremit evdeki kalın kartona kocaman '' Kızlar ne yapıyorsunuz '' yazmış ve uçlarını delip uzun poşetlerden ip yapıp alt kata sarkıtmış
Resmen yerlere yattık gülmekten
Eşim o an gelmemişti ama o geldikten sonrada bir baktık bu seferde '' kapıyı açın geliyorum '' yazmış
Karı koca koptular gülmekten bizim cılgın bedişe

Saat 18:00de eve çıktık ve ben direk yemek yapmak için mutfağa daldım

Yarında okullar tatilmiş gerçi bizim bayır okadar çok kar altındaki komşu bakkala bile zoraki çıktı resmen diz boyu kar bizim kapının önü dedi

merhaba hanımlar ben yeni katılıyorum aranıza
kilo:73
boy:169
iki çocuğum var ve calışıyorum

Ben de artık burdayım:) yaş 21, kilo 53, boy 158.
#BirlikteDahaGüçlüyüz :)

Sen geldin diye bende geleyim yanına.

8. takım hanımları bende geldim
Yaş. 23
Kilo. 78.2
Boy. 1.58

Hoşgeldiniz kızlar
Maşallah ne güzel iyice canlandı bizim takım

Bu arada meşhur Takım kaptanı benim

Hemen kendimi kısaca tanıtayım bende
Adım Banu, 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim İstanbulda yaşıyorum ve maalesef pkp ve insülin direnci yüzünden kilo vermekte çok zorlanan biriyim
İnanılmaz ama evlendiğimde 52 kg olan ben rekorum olan 124.5 kgyu gördüm Şükür az da olsa verdim ve 110u gördüm ( gerçi bir ara 92lere kadar düşmüştüm ama en son geçen sene eşimin geçirdiği beyin felci, hastanede kaldığımız süre ve sonrasındaki dinlenme sürecinde sapıttım şimdide pko azdığı için gitmiyor ama tedaviye başladım inşallah bir kaç hafta içinde bende yine kilo vermeye başlayacağım )

İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verir yaza çok güzel bir başlangıç yaparız Allahın izniyle

Ne güzel sen rekorunun çok daha aşağılarını görmüşsün darısı benimde başıma inşallah
Bundan sonra inşallah her gün bir arada birbirimizi motive ederiz

Canim ben sadece dogum gobegi icin degil tum gobekli hatunlar kullansa faydasi olduğunu biliyorum sadece dogum yapanlara gore daha yzun sure takmalari lazim ki senin icin de gec degil bence 3 ay takip gozlemlemelisin fark varsa devam edersin

Belden asagi ziplama basen kalca bacaklar için yapiyorim ben nasil tarif etsem bilemedim simdi bi koltuk kanepe sandalye gibi esyanin onune geçiyorsun iki elini koltuga veriyorsun basini belini hafif bükük zipliyosun belden asagi ordan oraya savruluyo hele aynayi arkaniza aldiginizda gorursunuz nasıl oynadığını bilmem anladiniz mi bilmem anlatabildim mi
Aygül kız o korseyi babam kullanıyor bel fıtığı için bilseydim valla bende takardim benim küçük kız iki yaşında artık bi işe yaramaz zannimca sezeryan göbeği icin

Belden assa zıplama nasıl aygul

Kaptancım sen yokken ıyı calişmişim degilmi bak 3 kişi getirdim

Valla sizin enerji aileden geliyo demekki bayıldım

Kızına bayıldım gerçekten. İnşallah gerçekten güzel kilolar veririz. En geç saat 12 de mi yazıyoruz listeleri. bir de hergün mesaj sayısını yazacakmiyiz . onu anlamadım.

Kaptancım sen yokken ıyı calişmişim degilmi bak 3 kişi getirdim

Valla sizin enerji aileden geliyo demekki bayıldım

Eeee Anası ne ki danası ne olsun gerçi bu benden beter
Bu ara takmış ben geçerken devamlı popişime vuruyor len kıracağım kafanı huylanıyorum yanından geçerken direk popişimi sıkıyorum diye gülüyor iyi işte bedavaya sana squat yaptırıyorum bir nevi diyor

Kızına bayıldım gerçekten. İnşallah gerçekten güzel kilolar veririz. En geç saat 12 de mi yazıyoruz listeleri. bir de hergün mesaj sayısını yazacakmiyiz . onu anlamadım.

Canım kısaca özeltiyeyim ;

Her gün 5 mesaj istiyorum en azından
Gün içinde yada isterseniz gün sonunda yediklerinizi, içtiğiniz su miktarını ve yapıyorsanız ( zorunlu değil ) sporun süresini yazıyoruz ( tabi bu 5 mesaja dahil hani arada bir ara yazarsınız )
Faydalı bulduğunuz paylaşmak istediğiniz her şeyide paylaşabilirsiniz

Bu arada cuma tartı günümüz sadece o gün özellikle en geç 14de bildirimlerinizi ( geçen haftanın kilosu, o haftanın kilosu ve aradaki farkı ) buraya yazmanızı rica ediyorum ( en geç 18:00de bildirimi paylaşım alanına taşımış olmam lazım ama olurda aksilik olursa düzeltmeye fırsat olsun diye en geç 14;00 dedim )

Yeni gelen arkadaşlarımız ( yani sizler ) listeye ancak 3.cü bildirimde dahil olabilirsiniz ( maalesef bu kuralı esnetemiyorum çünkü istikrarlı olan arkadaşların listeye dahil olmasını istiyor yöneticiler haklı olarak )

Bu arada kızlar bana ilk fırsatta;

Başlangıç kilollarınızı ve Hedeflerinizi ( mezun olmak istediğiniz kilo ama ona ulaşınca dilerseniz daha aşağı çekebilirsiniz tekrar ) yazarsanız bende not edeyim ki 3cü bildirimde o bilgileride eklemem gerekiyor

Çok şükür peteklerimizi yaktık bu gece
Sohbet arasında banyodaki kaçak acaba banyo peteğindenmi diye 3 gündür petekleri yakmadığımı söyleyince alt komşu kızdı Abla sen neden yakmıyorsun petekleri boşver tavan zaten kabardı çocuklardan değerli değil ya yakın gitsin karlar kalkınca nasılsa bir çaresini bulursunuz olan olmuş eziyet niye ettin kendine dediler
Valla Allah razı olsun hiç gıkları çıkmıyor sonuçta sen olmasını istemezdin hem biz yaza doğru badana yapacağız zaten o zamana kadarda zaten çokdan sıkıntı giderilmiş olur dedi komşudan yana şanslıyım şükür başkası olsa kıyameti koparar neden 20 gündür hala sıkıntıyı bulamadılar diye

Şu bir kaç gün sonra erisin bayırımızdaki karlarda tekrar kombiciyi çağıralım en azından çare üretsin bize

Ohh maşallah canım böyle devam inşallah. Peki yaptıgın başka bişey varmi
Sabah 1 haşlanmış yumurta olmazsa olmazim kahvaltıda zorlanıyorum çünkü sebze yok artık kış nedeniyle, şeker orucuyla ekmek kullanmiyorum sonra gün içinde yemeğe gittiğimde ekmek pirinç makarna hariç her şeyi yiyorum genelde evden salata götürüyorum hiç bir şey yoksa yogurt chia tohumu karıştırıp yiyorum aralarda gün kurusu akşamda evdeki yemeklerden yine ekmek pirinç makarna hariç her şeyden yiyorum patates de yemiyorum ama bu durum 21 günlük şeker orucu için 21 günü bitirirken sabahları 2 dilim ekmek yiyebilirim

Diyet günlüklerinde that suger belgeselini izleyip şeker orucunda olanları takip ediyorum bu gün 7 gunumdeyim taze ve kuru meyve serbest hamur işi ve tatlılar bisküvi cips gazlı içecekler meyve suları çikolata yasak. Kendine hedef belirleyip başlıyorsun benim ilk hedefim 21 gün ne kadar dayanabilirsem çünkü ben bisküviyle çayı çok seviyorum bunları hayatımdan çıkarmak istiyorum

Şekersiz kahvemi aldım az keyif yapayım bari birde şu kuzular uyusaydı iyidi okul tatil ya ikiside ( ufaklık dahil ) bağımsızlıklarını ilan ettiler gece yatmak bilmezler ama ufaklık sabahın köründe hortlar yine

Hahaha baban nerden almis acaba aslinda komple ziplamak daha ii de ben 100 ziplamadan sonra bacaklarimi hissetmiyom malum romatizma ama beldeb asagisini 500 kadarda yapiyorum sanirsam oyle cok yuk binmiyo ondan oyle yapiyorim ama kizlar herkese tavsiyem spor yapamazsaniz bile mutlaja ziplama yapin cok etkili
İyi akşamlar aygulcum anladım ama komple ziplasak daha iyi olacak zannimca yarın baslayim ben birde şu korseyi babamdan isteyim banada alsın hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…