Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugun Yediklerim ...

Sabah 1 elma bol su ...

11 gibi
Peynir
Zeytin
Yesillik
2 dilim yumurtali ekmek

Ara..
1 bardak altin sut
2 ceviz

Aksam ...
Bol acili ispanak yemegi
2 dlm.ekmek

Yatmadan tarcinli sut

30 dak evde spor
Bol tarcinli su

Aynısı kaynımdada var yani bende
Valla bana doktor B12 yazıyorum dedi ve 3 ay sonra tekrar geleceksin dedi hatta ben haftada 1 yada ayda 1 vurulacağımı sandığım için gayri ihtiyarı peki iğne bitince tekrar size gelip yazdırayım mı yoksa sağlık ocağınada yazdırabilirmiyim dedim oda yok gelmene gerek yok gidip sağlık ocağına yazdırırsın dedi ama Marta kadar da her 2 günde 1 vurulmama gerek yoktur herhalde
Bu olanları dediği gibi 2 günde 1 vurururum havalar düzelince ondan sonra sağlık ocağına gidip yazdırdığımda izah ederim bu güne kadar şudakar vuruldu doktor 3 ay sonunda gel dedi ona göre dozu ayarlar süreyi uzatır sanırım iğnelerin aralarını

Harika bir menü canım tebrik ederim

Merhaba bugunku menum
Sabah.
Kahvalti
1 cevizli acma
Ara.
1 ayva
Ara
Sekersz nesxafe
1 avuc ceviz
Ogle
3 yk makarna
Ara
1 avuc ceviz
1,elma
Aksam
1,porsiyon sac kavurma
Salata
Az ekmek
Bi yudum kola((

Bu arada kızlar Facede hangi arkadaşım ekledi bilmiyorum ama beni bir gruba eklemişler Anlatmasam Çatlarım diye Anam neler var neler bazen kopuyorsun bazende cidden ay Allahın sevilen kuluyum bana böyle bir şey yaşatmamış diyor insan ama özellikle bazen kadınların yorumlarını okumak çok daha komik oluyor
Sadece kadınlar varmış grupta erkek üye kabul etmiyorlar ama cidden bazen yahu bu kadınlar kafayımı yemiş diyorum Birbirlerine önerilerde de bulunuyorlar ailevi kriz anlarında

Hiç yorum yapmam orda sadece arada dikkatimi çeken şeyleri okurum Bazen kendi kendime yahu böyle kadınlardamı var diye kızıyorum hatta çıkayım gruptan diyorum sonrada dur bakem başka ne yazmışlar derken bir bakıyorum sinir kalmıyor

Merhaba bugunku menum
Sabah.
Kahvalti
1 cevizli acma
Ara.
1 ayva
Ara
Sekersz nesxafe
1 avuc ceviz
Ogle
3 yk makarna
Ara
1 avuc ceviz
1,elma
Aksam
1,porsiyon sac kavurma
Salata
Az ekmek
Bi yudum kola((

Merhaba bugunku menum
Sabah.
Kahvalti
1 cevizli acma
Ara.
1 ayva
Ara
Sekersz nesxafe
1 avuc ceviz
Ogle
3 yk makarna
Ara
1 avuc ceviz
1,elma
Aksam
1,porsiyon sac kavurma
Salata
Az ekmek
Bi yudum kola((

canım menün gayet güzel ;( akşam özellikle çok güzel olmuş O bir yudum kolaya takılma bence

Banucum o kadar igneye popomu dayanir sanmiyorum :)
Ben ilk basladigimda 2 kutuyu 2 gun arayla vurulmustum sonrasinda ayda bir devam etmemi soylemisti verdigi raporda yada recetede yaziyordur belki canim

Banucum o kadar igneye popomu dayanir sanmiyorum :)
Ben ilk basladigimda 2 kutuyu 2 gun arayla vurulmustum sonrasinda ayda bir devam etmemi soylemisti verdigi raporda yada recetede yaziyordur belki canim

15 tane iğne yazmış onlar 2 günde 1 vurulacak sonrası için sağlık ocağında yazdırdığımda Aile hekimi sıklığını söyleyecek sanırım reçetede yazmıyor

Merhaba kızlar kızımı uyuttum ancak girebildim

Bu gün yediklerim
Sabah tost zeytin

Öğlen
Bezelye yemeği bir kase yoğurt iki dilim ekmek

Ara bir armut

Aksam tavuk sote iki dilim ekmek ayran

Ara Son olarak cok acıktım kızlar bi iki çatal peynir yiyip spor yapacağım şimdi

Merhaba kizlar bugun 3 litre suyu bitirdim cok sukur cuma ya az kaldi kizlar

Benimde şişem yanımda gözüm iliştikçe koca bir yudum içiyorum

Demirle birlikte b12 karışık bir hap var bana onu vermişti iğne vermedi

Bana direk hap yazmıyorum iştah açar o yüzden iğne veriyorum dedi :) dedim iştah bende zaten fazlasıyla var

Helal kız sana bu saatte sporunuda ihmal etmiyorsun

Sağol abla 20 dk yaptım 40dk öğlen yapmıştım toplam bir saat Spor
Günler dolu geçecek yarın dip köşe temizlik var malum pazar günü doğum günü yapılacak

Bugün ki menüm
Sabah 2 kaşık patates salatası ve 4 dilim ekmek. Okula arkadaş getirdi onun için kahvaltı yapmadım onu yedim

Ara mandalina

Öğlen 2 dilim ekmek biraz et salata ayran

Akşam bir yufkadan yapılmış ince börek ayran

2 Litre su yarısı tarçınli
1 Saat spor yapıldı.

Bugünkü menüm sabah iki haşlanmış yumurta peynir domates zeytin çay sonra kahve yeşil çay 60 dk yürüyüş Akşam ıspanak kavurması yoğurt az tavuk karışık çerez iki ısırık cevizli sucuk bol su kahve

İlahi kaptNcım daha gecen gun izledım cemyolmazın o gosterısının tekrarını
Hemen aklıma sen geldın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…