- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
Haklisin canim korkmakta gecmis olsun bende dusmekten kaymaktan cok korkarim
Havalar duzelsin vurdurursun insallah ...
Bende cok ihmal ettim benim dr. Bana omur boyu ayda 1 vurdurmami soyledi emilim olmuyormus bende buda dengemi bozuyor eksik oldugunda sinirli taamulsuz cekilmez oluyorum ve halsiz bir sislik ve kilo veremiyorum eksik oldugunda
Bugun Yediklerim ...
Sabah 1 elma bol su ...
11 gibi
Peynir
Zeytin
Yesillik
2 dilim yumurtali ekmek
Ara..
1 bardak altin sut
2 ceviz
Aksam ...
Bol acili ispanak yemegi
2 dlm.ekmek
Yatmadan tarcinli sut
30 dak evde spor
Bol tarcinli su
Merhaba bugunku menum
Sabah.
Kahvalti
1 cevizli acma
Ara.
1 ayva
Ara
Sekersz nesxafe
1 avuc ceviz
Ogle
3 yk makarna
Ara
1 avuc ceviz
1,elma
Aksam
1,porsiyon sac kavurma
Salata
Az ekmek
Bi yudum kola((
Banucum o kadar igneye popomu dayanir sanmiyorum :)Aynısı kaynımdada var yani bende
Valla bana doktor B12 yazıyorum dedi ve 3 ay sonra tekrar geleceksin dedi hatta ben haftada 1 yada ayda 1 vurulacağımı sandığım için gayri ihtiyarı peki iğne bitince tekrar size gelip yazdırayım mı yoksa sağlık ocağınada yazdırabilirmiyim dedim oda yok gelmene gerek yok gidip sağlık ocağına yazdırırsın dedi ama Marta kadar da her 2 günde 1 vurulmama gerek yoktur herhalde
Bu olanları dediği gibi 2 günde 1 vurururum havalar düzelince ondan sonra sağlık ocağına gidip yazdırdığımda izah ederim bu güne kadar şudakar vuruldu doktor 3 ay sonunda gel dedi ona göre dozu ayarlar süreyi uzatır sanırım iğnelerin aralarını
Banucum o kadar igneye popomu dayanir sanmiyorum :)
Ben ilk basladigimda 2 kutuyu 2 gun arayla vurulmustum sonrasinda ayda bir devam etmemi soylemisti verdigi raporda yada recetede yaziyordur belki canim
Merhaba kizlar bugun 3 litre suyu bitirdim cok sukur cuma ya az kaldi kizlar
Demirle birlikte b12 karışık bir hap var bana onu vermişti iğne vermedi
Merhaba kızlar kızımı uyuttum ancak girebildim
Bu gün yediklerim
Sabah tost zeytin
Öğlen
Bezelye yemeği bir kase yoğurt iki dilim ekmek
Ara bir armut
Aksam tavuk sote iki dilim ekmek ayran
Ara Son olarak cok acıktım kızlar bi iki çatal peynir yiyip spor yapacağım şimdi
Sağol abla 20 dk yaptım 40dk öğlen yapmıştım toplam bir saat SporBenimde şişem yanımdagözüm iliştikçe koca bir yudum içiyorum
Bana direk hap yazmıyorum iştah açar o yüzden iğne veriyorum dedi :) dedim iştah bende zaten fazlasıyla var
Helal kız sana bu saatte sporunuda ihmal etmiyorsun
İyi geceler canımKızlar herkese iyi geceler
İlahi kaptNcım daha gecen gun izledım cemyolmazın o gosterısının tekrarınıAynısı kaynımdada var yani bende
Valla bana doktor B12 yazıyorum dedi ve 3 ay sonra tekrar geleceksin dedi hatta ben haftada 1 yada ayda 1 vurulacağımı sandığım için gayri ihtiyarı peki iğne bitince tekrar size gelip yazdırayım mı yoksa sağlık ocağınada yazdırabilirmiyim dedim oda yok gelmene gerek yok gidip sağlık ocağına yazdırırsın dedi ama Marta kadar da her 2 günde 1 vurulmama gerek yoktur herhalde
Bu olanları dediği gibi 2 günde 1 vurururum havalar düzelince ondan sonra sağlık ocağına gidip yazdırdığımda izah ederim bu güne kadar şudakar vuruldu doktor 3 ay sonunda gel dedi ona göre dozu ayarlar süreyi uzatır sanırım iğnelerin aralarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?