Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Off kızlar bugun belım bı agrıdıkı anlatamam buZdolabına egılıyodum gerı dogrulamadım resmen napıcam bu agrıyla bılmıyorm
Ömür boyu böyle agrıycakmı ki
Dr kilo vermen lazım demişti biran önce vermem gerek anladım
Yarın son 2dersbdaha aldım araba sürmek için aslında sürmeyi ögrwndim sadece park etmek için sabah 9 da oraya gıdecem
Bu aralar yıne gec kalkmaya başladım yaa inşallah uyuya kalmam

Neyse gelelım bugun yedıklerıme kahvaltıyı cok gec yaptım 2 yumurtayla klasik kahvaltı ama beyz ekmektı 2dilim öglen yok ara yok
Akşam 1tabak yeşil mercimeklicok az bulgurlu bılgur pilavı
1kücük kasa yogurtlu makarma az salata
Sonra cay 8-9 antepfıstıgı 4-5 adet cekırdek

Geçmiş olsun

Günaydınlarr
Nasılsınız Ben bu hafta kilo veremeyeceğim diye korkuyorum.
Umrım verebilirim kar dolayısı ile işe gidemediğim günler oldu acaba evde fazla mı kaçırdım diyorum

Merhaba ben Esra , çalışıyorum evliyim grupta 2 aydır bulunuyorum 10 kg fazla var vercem inş havalar isinirsa daha da azimli olucam inş sen de kendinden bahseder misin
merhaba kilomuz aynı ve hedefimizde hemen hemen aynı rakip olabiliriz diyecem de senin diyetini fazla iddialı gördüm

günaydın öncelikle dünkü menüm
sabah: 1 haşlanmiş yumurta 7 zeytin
ara: 3 gün kurusu açık çay
öğlen: çhia tohumlu üzümlü yoğurt
ara 3 gün kurusu
akşam: bi tabak dolusu kıymalı sebze yemeği salata 1 bardak ayran
ara: çeyrek nar
2,5 litre su çok hastayım bol bol limonlu sıcak su içiyorum

Selamün Aleyküm canlar

Herkese hayırlı sabahlar

Eşimi işe uğurladım ve sonrada kendime gelip kahvaltımı yaptım şimdide hem buraya bakayım hemde biraz sonra keyif kahvemi içeyim diyorum

İlahi kaptNcım daha gecen gun izledım cemyolmazın o gosterısının tekrarını
Hemen aklıma sen geldın zaten

Aynısı kaynımdada var ! cümlesi geçen seneden beri özellikle bizim için çok daha sık kullanılıyor
Eşim Beyin felci geçirdiğinde hastanede tanıştığımız oda arkadaşımızla çok geçerdi aramızda Adamcağız bir şey anlatırken eşim birden Aynısı kaynımdada var aynı aynı yapınca kopmuştuk sonrada dilimize bir dolandı hatta şu anda eşimin cebinde o Hastane arkadaşımız ( haftada bir kesin görüşüyoruz ) Kaynım diye kayıtlı

Biz eşler telefonda konuşurken hemen onlarda kaynım nasıl ihmal ediyor beni diye birbirlerine sitem ederler gerçi onlar her gün olmasada 2 günde bir telefonlaşır ama maksat muzurluk olsun

Günaydınlarr
Nasılsınız Ben bu hafta kilo veremeyeceğim diye korkuyorum.
Umrım verebilirim kar dolayısı ile işe gidemediğim günler oldu acaba evde fazla mı kaçırdım diyorum

Sanada günaydın canım
Stres yapma canım inşallah az da olsa eksi çıkacaksın ben inanıyorum Bak biliyorsun stres en büyük engel bizim için bol su içersen eminim ekside görebilirsin

herkese günaydınlar
ben aranıza bugün katıldım
bundan sonra zayıflama sürecimde sizlerleyim
inşallah herkes istediği kiloya kısa sürede ulaşır tabiki bende

Sanada günaydın canım
Aramıza hoş geldin
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar verip yaza bomba gibi gireriz

Bu arada bendeniz Takım Kaptanı Banu

Hayirli sabahlar 8. Takimin guzel hatunlari
Bugun zor uyandim gece 4 defa uyaninca tabi beyinde sasiriyor napicani:)
Cevizli suyumu ictim cevizimi yedim. Yarim saat sonra kahvaltimi yaptim suan sekersiz cayimi iciyorum
Evet anladimki B12 bana gercekten enerji veriyor
Sizler nasilsiniz diadem gecmis olsun canim belin agriyormus dr. Gittinmi bunun icin Acil sifalar dilerim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…