benim de aslında bir kilo geçmişim var,ilk çocuğuma hamileyken ve süt olsun diye 53'den 85'e falan çıkmıştım,Ben 36 yasim 167 boy tam 92 kiloyum (sukret bence haline)
Evliyim 16 yasinda oglum 10 yasinda birde nazli kizim var ...
Calismiyorum kuafordum biraktim
Evde aldigim kilolari vermeye calisiyorum
Bekarken 57 kiloydum evlendim dogumlar derken 90 i gordum sonra bir sekilde verdim fazla kepekli urunler tukettim tabi bilmiyorum beni hasta edecegini 2013 te hastalandim 73 kiloydum bagisikligimi cokertmisim yuruyemez hale geldim eklemlerim sisti sonra dr gittim kortizon kullandim 9 ay ve cok dikkat etmeme ragmen 94 kiloydum endokrine gittim cok cabaladim vermek icin ara da verdim aldim boyle saglik sorunu olunca kilo vermek cok zor umarim hepimiz hayalini kurdugumuz kiloya geliriz
demir hapı mı kullanıyorsun?demir hapı afedersin ben de hazımsızlık yapıyor sende de oluyor mu?Zaten Dr.surekli demiri icicen demişti her ay regl olup kan kaybediyorsun zaten sınıra zor gelmiş kullanmaya devam demişti kendimizi ihmal etmeyelim gene kan vericem anlaşıldı
Evet azimlisin 30 kilo vermek kolay degil canim bence ilaclari ihmal etme B12 eksikse zaten veremezsin kilo hepsi birbirine baglantili bence dr git tahlil yaptir ona gore kullanip saglikli ver kilonu saglik gidince eskisi gibi olmuyorbenim de aslında bir kilo geçmişim var,ilk çocuğuma hamileyken ve süt olsun diye 53'den 85'e falan çıkmıştım,
azimli bir diyet ve spor sonucunda 30 kilo vermiştim 3 sene sonra 2.ye hamile kaldım hamile kaldığımda 58 kiloydum doğum yaptığımda 68 ve şubat 16 da 6 sene olacak doğum yapalı ben 6 senedir 60-70 arası gidip geliyorum önceden kısa sürede verebilen azimli biriydim ,belkideISILDURU arkadaşın dediği gibi vitamin değerlerim çok düşük olduğu için veremiyorum
hedefim 58-55-53Canım kayıtlara geçmek için hedefinide öğrenebilirimiyim
Bu arada senin nezninde kısaca tekrar takım kurallarını hatırlatayım;
Her üye günde en az 5 mesaj paylaşmalı
Günlük menü ( ertesi günde paylaşılabilir ) ve yapılıyorsa sporun dakikasını istiyorum günlük
Birbirimizi motive edip düzenli paylaşım yapıyoruz
Cuma günleri bildirim günü
Örn.
Başlangıç; 80 kg
Geçen hafta; 78 kg
Bu hafta; 77 kg
Giden; - 1 kg
Yüzdesi; ( giden kiloyu geçen haftanın kilosuna bölüp 100 ile çarpınca çıkıyor )
Şeklinde bildirim yaparsanız benim için daha görünür olur ( gözden kaçırmamak adına )
Yeni üyeler ancak 3.cü cuma bıldırımınde listemize dahil olabiliyorlar ( maalesef bu kurali Adminler esnetmemizi istemiyorlar sonuçta kaptanlara zorluk olmaması açından çünkü bazen gelip bir heves başlayanlar 2 hafta sonra ortadan yok olabiliyorlaren azından her hafta listeyi yenilemeyle boğuşmamaları için kaptanlara kolaylık olsun diye koyulan ve esneme şansı sıfır bir kuralımız )
e kabız olunca da ben kilo veremiyorum ki hatta kilo alıyorumDemir zaten kabız yapar ilacın özelliğinde var
d vitamini,b12,demir eksikliğim var ,özellikle d vitamini çok çok düşükEvet azimlisin 30 kilo vermek kolay degil canim bence ilaclari ihmal etme B12 eksikse zaten veremezsin kilo hepsi birbirine baglantili bence dr git tahlil yaptir ona gore kullanip saglikli ver kilonu saglik gidince eskisi gibi olmuyor
Varsa dr. Verdi demistin duzenli kullan canim farki zamanla anlarsind vitamini,b12,demir eksikliğim var ,özellikle d vitamini çok çok düşük
geçmiş olsun sağlık kadar önemli başka bir şey yokBen 36 yasim 167 boy tam 92 kiloyum (sukret bence haline)
Evliyim 16 yasinda oglum 10 yasinda birde nazli kizim var ...
Calismiyorum kuafordum biraktim
Evde aldigim kilolari vermeye calisiyorum
Bekarken 57 kiloydum evlendim dogumlar derken 90 i gordum sonra bir sekilde verdim fazla kepekli urunler tukettim tabi bilmiyorum beni hasta edecegini 2013 te hastalandim 73 kiloydum bagisikligimi cokertmisim yuruyemez hale geldim eklemlerim sisti sonra dr gittim kortizon kullandim 9 ay ve cok dikkat etmeme ragmen 94 kiloydum endokrine gittim cok cabaladim vermek icin ara da verdim aldim boyle saglik sorunu olunca kilo vermek cok zor umarim hepimiz hayalini kurdugumuz kiloya geliriz
Kızlar ya bende sanki kilo verme durdu. Bütün değerlerim normal ama ben su burcu esmersoyun reklamında oynadığı bir gıda takviyesi var ya ondan kullanıyorum. aslında kendimi çok dinc hissediyorum onu içince ama. kullanmaya başladığımdan beri kilo veremedim ya. Garip gerçekten.
Rakibem iki hafta önce 83idim bu sabah 85ben biseyde yapmadım Sporda yapıyorum hafta sonu gene 83 görmüş tüm neler oluyor anlamadim
hedefim 58-55-53(max 58,min 53)
aslında iyi bir kural,3 hafta kendini beğendirmeye çalışırkenister istemez diyete de spora da alışıyorsun ,bir alışkanlık için 21 gün yaparsan alışırsın deniliyor ya hep
d vitamini,b12,demir eksikliğim var ,özellikle d vitamini çok çok düşük
hoşgeldin ben de bugün katıldımHerkese günaydın,
Takıma kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Mesajı görünce ilk iyiliği yaptım kendime. Yoksa aynen devam edecektim bugün de. Bunun için de teşekkürler
Herkese günaydın,
Takıma kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Mesajı görünce ilk iyiliği yaptım kendime. Yoksa aynen devam edecektim bugün de. Bunun için de teşekkürler
Hoşbulduk canım, sana da hayırlı olsunhoşgeldin ben de bugün katıldım
Teşekkür ederim, Hoşbulduk kaptanımGünaydın canım
Aramıza hoş geldin
Bendeniz takım kaptanı banu
37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının annesiyimpko ve insülin direncinden muzdarip biriyim, rekorum 124.5 kgdu ama şükür 110u gördüm ( gerçi daha aşağılarıda görmüştüm de geçen sene eşim rahatsızlanınca hastane süreci ve evdeki nakaat süresinde aldım şimdi tekrar vermeye uğraşıyorum )
Sende takıma kendini tanıtıp şu anki kilonla hedefini anlatırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?