Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benim de aslında bir kilo geçmişim var,ilk çocuğuma hamileyken ve süt olsun diye 53'den 85'e falan çıkmıştım,
azimli bir diyet ve spor sonucunda 30 kilo vermiştim 3 sene sonra 2.ye hamile kaldım hamile kaldığımda 58 kiloydum doğum yaptığımda 68 ve şubat 16 da 6 sene olacak doğum yapalı ben 6 senedir 60-70 arası gidip geliyorum önceden kısa sürede verebilen azimli biriydim ,belkide ISILDURU arkadaşın dediği gibi vitamin değerlerim çok düşük olduğu için veremiyorum

Zaten Dr.surekli demiri icicen demişti her ay regl olup kan kaybediyorsun zaten sınıra zor gelmiş kullanmaya devam demişti kendimizi ihmal etmeyelim gene kan vericem anlaşıldı
demir hapı mı kullanıyorsun?demir hapı afedersin ben de hazımsızlık yapıyor sende de oluyor mu?

Evet azimlisin 30 kilo vermek kolay degil canim bence ilaclari ihmal etme B12 eksikse zaten veremezsin kilo hepsi birbirine baglantili bence dr git tahlil yaptir ona gore kullanip saglikli ver kilonu saglik gidince eskisi gibi olmuyor

hedefim 58-55-53(max 58,min 53)
aslında iyi bir kural,3 hafta kendini beğendirmeye çalışırkenister istemez diyete de spora da alışıyorsun ,bir alışkanlık için 21 gün yaparsan alışırsın deniliyor ya hep

Evet azimlisin 30 kilo vermek kolay degil canim bence ilaclari ihmal etme B12 eksikse zaten veremezsin kilo hepsi birbirine baglantili bence dr git tahlil yaptir ona gore kullanip saglikli ver kilonu saglik gidince eskisi gibi olmuyor
d vitamini,b12,demir eksikliğim var ,özellikle d vitamini çok çok düşük

geçmiş olsun sağlık kadar önemli başka bir şey yok

Canım bende Işılduru gibi düşünüyorum bu tür şeyler bir anda enerji veriyor işe yarıyor gibi görünsede maalesef dönüşü daha fazla oluyor Ben inan Herbal....dan tut foreverl... kadar hepsini denedim ( almanyadan annemlere bile almaset diye bir toz getirtmiştim ) o zamanlar bir gazla distüribitörlüklerine bile başlamıştım hani en azından kendime uyguna alayım diye İnan baştan oooo tamamdır budur işte bitti kilo derdim derken belli bir zaman sonra bıraktığım an 10 kg verdiysem 20 kg aldım Üstelik okadar bitkisel falan dedikleri ürünlerde bile hep metabolizmam etkilendi ( pko ve insülin direncini sonradan öğrendim belki o dönem de vardı )

Birde ben Burcu Esmersoyun bir röportajını izlemiştim; Hatun ben her sabah 6da ayaktayım, önce 1 saat hava şartları ne olursa olsun yürüşümü yaparım sonra hafif bir şekilde kahvaltımı yaptıktan sonrada günlük programıma bakıp ona göre mutlaka spor salonunada vakit ayırırım demişti en az 1 saatte spor salonundayım hatta şu ara kickbocks yapıyorum çok daha fazla kalori yakıp bütün vücudu çalıştırdığı için demişti Yazında özellikle çok fazla yüzüyorum dedi
Her istediğimi yiyorum tabiki ama mesela tatlı yersem o 1 porsiyon hiç bir zaman olmuyor genelde 2 - 3 kaşık yerim, Mantı yediğimde oluyor ama onu yarım porsiyon yersem kesinlikle o gün yarım saat fazladan sporumu yaparım demişti

Hatta röportajın sonunda gülerek herkes benim doğuştan böyle olduğumu yapı gereği kilo almadığımı düşünüyor ama cidden sağlam efor sarf ediyorum yoksa benimde kilo aldığım oluyor dedi ( 1 kg bile alsa anında müdahale ediyormuş )

Hee inşallah faydasını görürsün ama bu tip şeyler maalesef para olarakda çok ucuz şeyler değil
İnsan bir an önce hedefe ulaşsın istiyor haklısın heleki benim kilolarımda olunca herşeyden medet umabiliyor

Geçen ben facede gördüm ( biri eklemiş beni gruba ) kavanoz içinde çay gibi bir şey 1 aya yakın gidiyormuş 1 kavanoz ve millet yok 1 kavanoz çayla -12 kg gördüm yok - 10 kg gördüm falan diye millet öncesi sonrası bile paylaşmış en az veren 1 kavanozla 8 kg Ulennnn dedim kendi kendime sağlıklı değildir bu ( ama bir yandanda şeytan len bir dur belki bu işe yarar diye de dürtüyor ne yalan söyliyeyim )
Dur şunun birde fiyatını arayıp bulayım sayfada dedim de 160 tl demezmi dedim yuh çünkü çayı alana birde liste tutuşturuyorlarmış bunu kesinlikle yap diye ( listeyide bir arkadaşda faceden attı ben merak edince ) anam kuş kadar şeyler var eeee dedim ben zaten bukadar yiyip her günde şart koşulan 20 dakikayı da olsa yürüsem ( ki okadarçık yiyince insan yürüyebilirmi onuda bilemedim ) zaten otomatikman o kilolar kadar olmasada verilir yani

Faydası belki vardır ama işte hani derler ya beyinde biter hakikaten öyle insan işe yaradığına inandığı sürece gidiyor ne zamanki acaba bu ay da verebilirmiyim diye düşünce kesinlikle takılıyor

Rakibem iki hafta önce 83idim bu sabah 85ben biseyde yapmadım Sporda yapıyorum hafta sonu gene 83 görmüş tüm neler oluyor anlamadim

Benimde ağır spor yaptığımda hep artı çıkardı eskiden belki farkında olmadan fazla kaçıyordu ama hep derdim spor bana yaramıyor diye
Hadi cumaya daha 2 gün var eminim az da olsa eksi görürsün

Hakikaten öyle olmuş inşallah sende o süreyi diğer kızlarla düzenli olarak paylaşımla geçirir listeye dahil olursun

d vitamini,b12,demir eksikliğim var ,özellikle d vitamini çok çok düşük

Aynı dert bende de var ama kardan iğnelerimide yaptıramıyorum şu anda
Vitamin eksikliği cidden çok büyük etken bak ben kendimi yırtıyorum gitmiyor bu ara aksine ufak ufak artı bile gördüğüm oluyordu ama inşallah şu iğnelerimi yaptırabilirimde benimde kilolar gitmeye başlar artık

Yaş kemale erdi arkadaşlar 40yasindayım.45 aylık bir kızım var. Çalışmıyorum. Boyum 1.60,bugün aç karınla tartılmadım ama, dün 61,5 tum. Kasımdan buyana 4_5kg aldım diyebilirim. Zorlu bir süreç geçirdim, anlatırım. Şimdi kızımı okul için hazırlayayım, hemen gelicem

Herkese günaydın,
Takıma kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Mesajı görünce ilk iyiliği yaptım kendime. Yoksa aynen devam edecektim bugün de. Bunun için de teşekkürler

Günaydın canım
Aramıza hoş geldin

Bendeniz takım kaptanı banu
37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının annesiyim pko ve insülin direncinden muzdarip biriyim, rekorum 124.5 kgdu ama şükür 110u gördüm ( gerçi daha aşağılarıda görmüştüm de geçen sene eşim rahatsızlanınca hastane süreci ve evdeki nakaat süresinde aldım şimdi tekrar vermeye uğraşıyorum )

Sende takıma kendini tanıtıp şu anki kilonla hedefini anlatırsan sevinirim
tanıtmış bile

Kızlar yeni gelenler birlikte olduk 16 kişi

Bundan sonra gelen arkadaşları olmadı diğer takımlara yönlendirelim ( 4. takımda özellikle eleman eksikliği var )
Hem diğer takımlarda canlanır hemde biz kotamızı dolduruğumuz için artık gelen yeni arkadaşlarımızıda motive edip kilo verme konusunda desteklenmesi açısından daha iyi olur

Teşekkür ederim, Hoşbulduk kaptanımçok geçmiş olsun, Allah tan şifalar dilerim. Allah bağışlasın kızlarınizi. Kendim den bahsettim, az bir işim var eksik bir şey var sa yine yazarım. Kızı okul için hazırlayayım

Kez23 ben hangi ilaç olduğunu anladım eşimde öğretmen sürekli ayakta oda geçen yıl kullandı bu yıl aldı ama ara ara kullanıyor, şimdilerde keçiboynuzu özü kullanıyor onunda dinç tuttuğunu söylüyor aç karnına kullanıyor çocuklarada tok karnına veriyorum sizin meslek böyle ayakta dinç olmak lazım verimli olabilmek için

Kızlar benim büyük kız yine laptobda okul için birşeyler hazırlayacakmış
Devir teslim yapacağım şimdi bende o arada işlerimi bitiririm

İlk fırsatta damlarım yine
Kendinize iyi bakın o zamana kadar takım size emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…