Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar dünkü menu sabah iki dilim ekmek peynir zeytin
öğle bi kase corba 4 yk makarna
ara bi abuc çerez
akşam bi kase corba 2 yk patates yemeği ekmek
akşam arası sütlü kahve 3,4 Gofret amnemlere gidince işte biraz oldu öyle

Cok sagol canım benım
Evet cok gıttım ama yapılacak pek bişey yok biri doguştan olan 2sıkıntı var belimde kilo aldıkca agrılar cogaldı

Tamam kaptancım ben gecen onun ıiçin sormuştum sana srn cagır diyince bende gördüklerimi cagırdım artık 4 takıma yonlendiririm

Anamm ne oli takimimi ele geçirdiler gulyabaniler ahahahahaayy hosgeldiniz kizlar biran girince 60 mesaj birikmiş oku oku bitiremedim birlikte guzel kilolar veririz insalalh

Kendimden bahsedeyim size ve sizden once gelen birkac arkadaş daha vardi onlarda tanumis olur adim Aygül 25 yasindayim 8 aylik kizim var 1.67 boy dogumdan once 68 kiloda ve kilomdan gayet memnun olan ben tam 20 kilo aldim

Takima girerken 82 kilodaydim iki ayim daha dolmadi suan 75 deyim 70 kiloda stop yapacam insallah

Diademe canim gecmis olsun benimde bel agrim vardi ama gecti cok sukur umarim gecici bi durumdur

Kez23 Tatlim ekmegi fazla kacirmissin bence azaltmalisin alinti yaptim unarim karusiklik olmaz

Benim rakibem @serenalar napiyon kiss gizli gizli birinci olmakla mi ugrasiyon ben regl oldum sporda yapamıyorum sen ne alemdesin

herkese günaydınlar
ben aranıza bugün katıldım
bundan sonra zayıflama sürecimde sizlerleyim
inşallah herkes istediği kiloya kısa sürede ulaşır tabiki bende

Herkese günaydın,
Takıma kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Mesajı görünce ilk iyiliği yaptım kendime. Yoksa aynen devam edecektim bugün de. Bunun için de teşekkürler

Hosbulduk kizlarmasallah 16 kisi ,insallah hepimiz istedigimiz kilolara en kisa zamanda ulasiriz.
Kizi okula gonderdim.
Sade turk kahvemi ve iki koca bardak suyumu ictim.icim biraz kiyildi,acim suan.birazdan bir tabak tarhana corbasi ve yogurt yerim.

Bugun,
Kahvati da,
Bir dilim kizarmis ekmek
İki fincan sekersiz cay
Birer tatli kasigi kahvalti sosu ve marmelat
Bir dilim peynir yedim
Ara,
Sade kahve
İki bardak su
Oglen,
Bir tabak tarhana ve yogurt
Ara,
Bir portakal
Aksam,
4 er kasik kuru fasulye,bulgur pilavi ve yogurt.
Yazarken yoruldum diyim.cokmu kizlar .

Çok ideal bir menü hatta öğle az bile ..
Afiyet olsun

hoşbuldum
bu ara da nerelisin

Evet azimlisin 30 kilo vermek kolay degil canim bence ilaclari ihmal etme B12 eksikse zaten veremezsin kilo hepsi birbirine baglantili bence dr git tahlil yaptir ona gore kullanip saglikli ver kilonu saglik gidince eskisi gibi olmuyor
Kesinlikle katliyrm sende dikkat et canim
al bendende o kdar:)

Ooooo rakibemmmmm netelerdesin sen yaaa
Diademe gecmis olsun,Allahtan acil sifalar dilerim.
Rabbim sifalar versin ins tatlim
harika bi menuuuu:)

Evet azimlisin 30 kilo vermek kolay degil canim bence ilaclari ihmal etme B12 eksikse zaten veremezsin kilo hepsi birbirine baglantili bence dr git tahlil yaptir ona gore kullanip saglikli ver kilonu saglik gidince eskisi gibi olmuyor
Kesinlikle katliyrm sende dikkat et canim
al bendende o kdar:)

Ooooo rakibemmmmm netelerdesin sen yaaa
Diademe gecmis olsun,Allahtan acil sifalar dilerim.
Rabbim sifalar versin ins tatlim
harika bi menuuuu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…