Cok sagol canım benımHayirli sabahlar 8. Takimin guzel hatunlari
Bugun zor uyandim gece 4 defa uyaninca tabi beyinde sasiriyor napicani:)
Cevizli suyumu ictim cevizimi yedim. Yarim saat sonra kahvaltimi yaptim suan sekersiz cayimi iciyorum
Evet anladimki B12 bana gercekten enerji veriyor
Sizler nasilsiniz diadem gecmis olsun canim belin agriyormus dr. Gittinmi bunun icin Acil sifalar dilerim ...
Tamam kaptancım ben gecen onun ıiçin sormuştum sana srn cagır diyince bende gördüklerimi cagırdım artık 4 takıma yonlendiririmKızlar yeni gelenler birlikte olduk 16 kişi
Bundan sonra gelen arkadaşları olmadı diğer takımlara yönlendirelim ( 4. takımda özellikle eleman eksikliği var )
Hem diğer takımlarda canlanır hemde biz kotamızı dolduruğumuz için artık gelen yeni arkadaşlarımızıda motive edip kilo verme konusunda desteklenmesi açısından daha iyi olur
Aleyküm selam canımmselamlar
Bugün ki menüm
Sabah 2 kaşık patates salatası ve 4 dilim ekmek. Okula arkadaş getirdi onun için kahvaltı yapmadım onu yedim
Ara mandalina
Öğlen 2 dilim ekmek biraz et salata ayran
Akşam bir yufkadan yapılmış ince börek ayran
2 Litre su yarısı tarçınli
1 Saat spor yapıldı.
herkese günaydınlar
ben aranıza bugün katıldım
bundan sonra zayıflama sürecimde sizlerleyim
inşallah herkes istediği kiloya kısa sürede ulaşır tabiki bende
Herkese günaydın,
Takıma kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Mesajı görünce ilk iyiliği yaptım kendime. Yoksa aynen devam edecektim bugün de. Bunun için de teşekkürler
Bugun,
Kahvati da,
Bir dilim kizarmis ekmek
İki fincan sekersiz cay
Birer tatli kasigi kahvalti sosu ve marmelat
Bir dilim peynir yedim
Ara,
Sade kahve
İki bardak su
Oglen,
Bir tabak tarhana ve yogurt
Ara,
Bir portakal
Aksam,
4 er kasik kuru fasulye,bulgur pilavi ve yogurt.
Yazarken yoruldum diyim.cokmu kizlar .
hoşbuldumYeni gelen arkadaşlara topluca hoşgeldınız diyorum ohh sohbet almiş başini gıtmiş zor yetiştım valla takım canlandı
Sagol canim.listeyi kacamak yapmayayim diye erkenden yazdim.son iki aydir cok hamur isi tukettim bu yuzden boyle dusundum,insalllah uyabilirim.Çok ideal bir menü hatta öğle az bile ..
Afiyet olsun
hoşbuldum,inşallahHoşgeldiniz aramiza.
Bol azim ve devamlılık diliyorum. .
hoşbuldumAnamm ne oli takimimi ele geçirdiler gulyabaniler ahahahahaayy hosgeldiniz kizlar biran girince 60 mesaj birikmiş oku oku bitiremedim birlikte guzel kilolar veririz insalalh
Kendimden bahsedeyim size ve sizden once gelen birkac arkadaş daha vardi onlarda tanumis olur adim Aygül 25 yasindayim 8 aylik kizim var 1.67 boy dogumdan once 68 kiloda ve kilomdan gayet memnun olan ben tam 20 kilo aldim
Takima girerken 82 kilodaydim iki ayim daha dolmadi suan 75 deyim 70 kiloda stop yapacam insallah
Diademe canim gecmis olsun benimde bel agrim vardi ama gecti cok sukur umarim gecici bi durumdur
Kez23 Tatlim ekmegi fazla kacirmissin bence azaltmalisin alinti yaptim unarim karusiklik olmaz
Benim rakibem @serenalar napiyon kiss gizli gizli birinci olmakla mi ugrasiyon ben regl oldum sporda yapamıyorum sen ne alemdesin
Kesinlikle katliyrm sende dikkat et canimEvet azimlisin 30 kilo vermek kolay degil canim bence ilaclari ihmal etme B12 eksikse zaten veremezsin kilo hepsi birbirine baglantili bence dr git tahlil yaptir ona gore kullanip saglikli ver kilonu saglik gidince eskisi gibi olmuyor
al bendende o kdar:)Kez23 ben hangi ilaç olduğunu anladım eşimde öğretmen sürekli ayakta oda geçen yıl kullandı bu yıl aldı ama ara ara kullanıyor, şimdilerde keçiboynuzu özü kullanıyor onunda dinç tuttuğunu söylüyor aç karnına kullanıyor çocuklarada tok karnına veriyorum sizin meslek böyle ayakta dinç olmak lazım verimli olabilmek için
Ooooo rakibemmmmm netelerdesin sen yaaaselamlar
Rabbim sifalar versin ins tatlimDiademe gecmis olsun,Allahtan acil sifalar dilerim.
harika bi menuuuu:)Bugun,
Kahvati da,
Bir dilim kizarmis ekmek
İki fincan sekersiz cay
Bir dilim peynir yedim
Ara,
Sade kahve
İki bardak su
Oglen,
Ara,
Bir portakal
Aksam,
Kesinlikle katliyrm sende dikkat et canimEvet azimlisin 30 kilo vermek kolay degil canim bence ilaclari ihmal etme B12 eksikse zaten veremezsin kilo hepsi birbirine baglantili bence dr git tahlil yaptir ona gore kullanip saglikli ver kilonu saglik gidince eskisi gibi olmuyor
al bendende o kdar:)Kez23 ben hangi ilaç olduğunu anladım eşimde öğretmen sürekli ayakta oda geçen yıl kullandı bu yıl aldı ama ara ara kullanıyor, şimdilerde keçiboynuzu özü kullanıyor onunda dinç tuttuğunu söylüyor aç karnına kullanıyor çocuklarada tok karnına veriyorum sizin meslek böyle ayakta dinç olmak lazım verimli olabilmek için
Ooooo rakibemmmmm netelerdesin sen yaaaselamlar
Rabbim sifalar versin ins tatlimDiademe gecmis olsun,Allahtan acil sifalar dilerim.
harika bi menuuuu:)Bugun,
Kahvati da,
Bir dilim kizarmis ekmek
İki fincan sekersiz cay
Bir dilim peynir yedim
Ara,
Sade kahve
İki bardak su
Oglen,
Ara,
Bir portakal
Aksam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?