hoşbuldum
bu ara da nerelisin
hoşbuldum kilo ve boylarımız yakın bende73 kilo 169 boyundayım ama 29 yaşını geçeli çok oldu 34 yaşındayımYeni gelen arkadaslarim merhabalar hosgeldiniz bende kendmden bahsedeyim sizlere 29 yasindayim sinif ogretmnym 2 yasnda bi oglum var 170 boy ve 72 kiloydum son cuma ben dogmdan oncede 70 li kilolardydm sorunm ozellkle simit bolgem ve basenlerm biraz hamilelkte 90 lara ulsstm smdi bu kilodym
kahvaltıyı geç mi yapıyoruzSabah birbucuk haslanmis yumurta 4 zeytin 1 yk lor peynir bir adt cvdar ekmegi yesilcay
Oglen yok
Ara bir fincan rezene cayi 3 kucuk kare bitter
Aksamda kanat ve yogurt düşünüyorum kizlar
Simdilik 1.5 litre su ictim 3 litreyi tamamlayacagim insallah
Spor yok
kahvaltıyı geç mi yapıyoruzne yada 2 öğün besleniyorsun bilemedim
bunun dışında güzel bir liste
Saat 11 de kahvalti yapip saat 18 de aksam yeemgini yiyip günü kapatıyorum canim erken kalksam oglen de yapiyorm ama 11 ile 18 e 3 ogun fazla gelir sanirsam zaten suan bile acim ama ucunda zayiflamak varsa pes etmek yok
güzel akşam 18 de bitirebiliyorsan süper.zaten en iyi kişi kendisini bilir bence en iyi yötem deneyip sonuç aldığımız yöntemdir.Saat 11 de kahvalti yapip saat 18 de aksam yeemgini yiyip günü kapatıyorum canim erken kalksam oglen de yapiyorm ama 11 ile 18 e 3 ogun fazla gelir sanirsam zaten suan bile acim ama ucunda zayiflamak varsa pes etmek yok
Saat 11 de kahvalti yapip saat 18 de aksam yeemgini yiyip günü kapatıyorum canim erken kalksam oglen de yapiyorm ama 11 ile 18 e 3 ogun fazla gelir sanirsam zaten suan bile acim ama ucunda zayiflamak varsa pes etmek yok
güzel akşam 18 de bitirebiliyorsan süper.zaten en iyi kişi kendisini bilir bence en iyi yötem deneyip sonuç aldığımız yöntemdir.Saat 11 de kahvalti yapip saat 18 de aksam yeemgini yiyip günü kapatıyorum canim erken kalksam oglen de yapiyorm ama 11 ile 18 e 3 ogun fazla gelir sanirsam zaten suan bile acim ama ucunda zayiflamak varsa pes etmek yok
hoş buldum,memnun oldumYeni gelen arkadaslarim merhabalar hosgeldiniz bende kendmden bahsedeyim sizlere 29 yasindayim sinif ogretmnym 2 yasnda bi oglum var 170 boy ve 72 kiloydum son cuma ben dogmdan oncede 70 li kilolardydm sorunm ozellkle simit bolgem ve basenlerm biraz hamilelkte 90 lara ulsstm smdi bu kilodym
plates lastiğiyle kol hareketleri yapabilirsin canımKizlar ben biraz hızlı kilo verdiğim için kollarımda sarkma oldu spor olarak ne onerirsiniz kas olusmadan kollarim incelsin istiyorum
Anamm ne oli takimimi ele geçirdiler gulyabaniler ahahahahaayy hosgeldiniz kizlar biran girince 60 mesaj birikmiş oku oku bitiremedim birlikte guzel kilolar veririz insalalh
Kendimden bahsedeyim size ve sizden once gelen birkac arkadaş daha vardi onlarda tanumis olur adim Aygül 25 yasindayim 8 aylik kizim var 1.67 boy dogumdan once 68 kiloda ve kilomdan gayet memnun olan ben tam 20 kilo aldim
Takima girerken 82 kilodaydim iki ayim daha dolmadi suan 75 deyim 70 kiloda stop yapacam insallah
Diademe canim gecmis olsun benimde bel agrim vardi ama gecti cok sukur umarim gecici bi durumdur
Kez23 Tatlim ekmegi fazla kacirmissin bence azaltmalisin alinti yaptim unarim karusiklik olmaz
Benim rakibemSu perisi86 napiyon kiss gizli gizli birinci olmakla mi ugrasiyon ben regl oldum sporda yapamıyorum sen ne alemdesin
Cok sagolun kızlarDiademe gecmis olsun,Allahtan acil sifalar dilerim.
Allah acil şifa versin canım.Cok sagol canım benım
Evet cok gıttım ama yapılacak pek bişey yok biri doguştan olan 2sıkıntı var belimde kilo aldıkca agrılar cogaldı
Ya kızlaR ben mesajları geç gördüm o yüzden ekmeği fazla yediğimi düşünmemiştim. Bugün de yedim ama o kadar ekmek :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?