Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yeni gelen arkadaslarim merhabalar hosgeldiniz bende kendmden bahsedeyim sizlere 29 yasindayim sinif ogretmnym 2 yasnda bi oglum var 170 boy ve 72 kiloydum son cuma ben dogmdan oncede 70 li kilolardydm sorunm ozellkle simit bolgem ve basenlerm biraz hamilelkte 90 lara ulsstm smdi bu kilodym

hoşbuldum kilo ve boylarımız yakın bende73 kilo 169 boyundayım ama 29 yaşını geçeli çok oldu 34 yaşındayım

Sabah birbucuk haslanmis yumurta 4 zeytin 1 yk lor peynir bir adt cvdar ekmegi yesilcay

Oglen yok

Ara bir fincan rezene cayi 3 kucuk kare bitter

Aksamda kanat ve yogurt düşünüyorum kizlar

Simdilik 1.5 litre su ictim 3 litreyi tamamlayacagim insallah

Spor yok

kahvaltıyı geç mi yapıyoruzne yada 2 öğün besleniyorsun bilemedim
bunun dışında güzel bir liste

Saat 11 de kahvalti yapip saat 18 de aksam yeemgini yiyip günü kapatıyorum canim erken kalksam oglen de yapiyorm ama 11 ile 18 e 3 ogun fazla gelir sanirsam zaten suan bile acim ama ucunda zayiflamak varsa pes etmek yok
kahvaltıyı geç mi yapıyoruzne yada 2 öğün besleniyorsun bilemedim
bunun dışında güzel bir liste

Saat 11 de kahvalti yapip saat 18 de aksam yeemgini yiyip günü kapatıyorum canim erken kalksam oglen de yapiyorm ama 11 ile 18 e 3 ogun fazla gelir sanirsam zaten suan bile acim ama ucunda zayiflamak varsa pes etmek yok
güzel akşam 18 de bitirebiliyorsan süper.zaten en iyi kişi kendisini bilir bence en iyi yötem deneyip sonuç aldığımız yöntemdir.

güzel akşam 18 de bitirebiliyorsan süper.zaten en iyi kişi kendisini bilir bence en iyi yötem deneyip sonuç aldığımız yöntemdir.

Kizlar ben biraz hızlı kilo verdiğim için kollarımda sarkma oldu spor olarak ne onerirsiniz kas olusmadan kollarim incelsin istiyorum

hoş buldum,memnun oldum

Diademe gecmis olsun,Allahtan acil sifalar dilerim.
Cok sagolun kızlar

Ya kızlaR ben mesajları geç gördüm o yüzden ekmeği fazla yediğimi düşünmemiştim. Bugün de yedim ama o kadar ekmek :-(

Canim bu gruba girdiğinden beri saat 18 de en gec 18 bucukta aksam yemegi biter daha ii kilo vermek için cok iyi bir yontem bence
Alya39

Canim ben sadece sabah kahvaltisinda bir ince dilim tek tuketiyorum oda ya cavdar yada tam buğday oluyo
Ya kızlaR ben mesajları geç gördüm o yüzden ekmeği fazla yediğimi düşünmemiştim. Bugün de yedim ama o kadar ekmek :-(

Merhaba kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Inşallah hep birlikte güzel kilolar veririz

Bugünü temizlikle bitirdim kahvaltı turuyle geçti öğlen açım

LargeGemini iyi gidiyor canım bu gün kacamagim oldu ama fazlasıyla spor yaptım evde tutku bisküvi yedim daha regl olmadım ya pufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…