Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhabaaa naslsnz kizceler ya bu haftada dikkt ediyrm ins yedklerme suyuma zaten paylasyrm duznli olrk ama dogm kontrol hapmdan unuttklrmida kullndgm icin regl gunumu gecktrms oldum siskinlgm basladi ve hala olmdim tartida +2kg civari gosteryr resmen motivasyonum dusuyor ara ara((

Bencede tek sarmak daha iyi
Ohhh şimdiden ellerine sağlık açma börek gibisi yok Bende baya oldu açmayalı sağ olsun Annem kalabalık misafirim geliceği zaman sen kalanları yap ben böreği yaparım diyor da ben yapmak zorunda kalmıyorum ama bende yapabiliyorum kızımada öğretmene çalışıyorum

Selam kizlar,ben de bugun ogleden sonrayi temizlikle gecirdim.yemek yap,kizimi banyo yaptim,kendim dus al,yemek ye ,az once oturdum.

Ohhh ellerine sağlık mis gibi olmuştur her yer :)

Canım sıkma canını yarın bol suyla devam et eminim en azından cuma gününe sabit çıkarsın Hem artıda olsa can sağlığı sonuçta her hafta vereceksin diye de bir kural yok sonuçta senin elinde olan bir şey değil

Sagol canim.gercekten temizlik gibisi yok.uzunca bir sure hamur isi yapmayi dusunmesem de,daha hic kendim hamur acmadim,simdi aklima dustu bir ara yaparim insallah bende.

Kızlar yarın 5 gün aradan sonra tekrar sokağa çıkacağım

Eşim yarın şirket arabasını muayeneye götürecekmiş sende bana arkadaş ol dedi Karlar yüzünden zaten çıkamıyordum hem çıkmışken iğnemide yaptırırım hazır okullarda tatil değil kızlar okulda olacak
Öğleden sonra komşunun kızlarına bakacağımda o zamana kadar gelmiş olurum diye tahmin ediyorum nasılsa komşuda 15:00den sonra gidecekmiş doktora

Çok daralmıştım bir hava almış olurum en azından balkon kesmiyor insanı sonuçta

Neyse ben yatayım sabah erken kalkacağım malum okul var yarın bizimkilere

Herkese hayırlı geceler ve iyi uykular
Allaha emanet olun

Sabah çıkmadan girmeye çalışırım olmadı cepten idare ederim nasılsa

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Sağ olsun büyük kızım yine sabah giderken beni uyandırmamış telefonumunda sanırım miladı dolmak üzere yatarken yüzde 65 şarjı vardı gece kapatmış Allahtan eşimin telefonuda 08:00e kuruluydu da küçük kuzu zamanında uyandı okul için

Hemen onu giydirip eşimle postaladım aracın egzsoz muayenesini yaptırıp gelecekmiş beni almaya bende o arada sizlere bakayım dedim ve tabiki sabahın ilk keyif kahvesini içeyim sonra nasılsa hazırlanırım

Süpersiniz kızlar
İnşallah cuma günüde güzel bildirimler olur

Malum yarın bildirim günü aman diyeyim hazır motivasyon tavan yapmışken sakın kaçamak yapmayın bol suyla günü kapatmaya çalışalım ki yarına ödem namına bir şey olmasın

Ben bu hafta kötüyüm Banucum. .
Her Açıdan. Hem beslenme hem de tuhaflıklar var üzerime de.. Bugün tartildim artı yim inşallah yarın sabit kalırım razıyım. .

Gunaydinlarrr
Dunku menum
Sabah
Klask kahvlti
1 cevizli acma
Azcik nutella
Ogle
Paca(bolbiberli sarmsakli)sevmynler olablr ben sifa oldugnu dusnuyrm
Ara
Bi kase yogurtlu kitmzi biber salatadi
Yarim dilim kek(arkdsma gtmstmde)
Aksam
2 portkal
Aralar
Kefir
Yarim avuc ceviz
Sekersz nescafe
Gece1 den sonra(((
Esime eslik edeyim derkene
1 cay. Ve 1 tane biskrem
Su
2 lt ye yakndr
Spor
Toplm 1 saate yakin yurys

Ben bu hafta kötüyüm Banucum. .
Her Açıdan. Hem beslenme hem de tuhaflıklar var üzerime de.. Bugün tartildim artı yim inşallah yarın sabit kalırım razıyım. .

Sıkma canını canım eminim ödemdir o kız ben kaç haftadır fayda sağlamıyorum ucunda ölüm yok

Neyse kızlar ben kaçtım eşim 5 dakikaya geliyormuş beni almaya Romantizmin doruklarına çıkacağız şirket arabasının muayenesini yaptırmaya gidiyorum

Gelince damlarım nasılsa yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…