SuperAksam sporumuda yaptım 20dk
Şimdi sade sodami içtim
Iyi geceler herkese
Sağol ablam inş atlatirim
Kurabiye yapıp atınca evet buzluk kokuyor
Top halinde atmak ilginç denemek lazım
Aniden gelen misafir için iyi oluyor sigara böreği fln
Yarın sararim biter inş çabucak aslında eltiyi görümceyi çağırıp sarsam bu sefer onlar çay hazırla sonra gelsin kacamaklar
En iyisi tek sarmak
Cumartesi börek acicam elimde hemde
Selam kizlar,ben de bugun ogleden sonrayi temizlikle gecirdim.yemek yap,kizimi banyo yaptim,kendim dus al,yemek ye ,az once oturdum.
Merhabaaa naslsnz kizceler ya bu haftada dikkt ediyrm ins yedklerme suyuma zaten paylasyrm duznli olrk ama dogm kontrol hapmdan unuttklrmida kullndgm icin regl gunumu gecktrms oldum siskinlgm basladi ve hala olmdim tartida +2kg civari gosteryr resmen motivasyonum dusuyor ara ara((
Sagol canim.gercekten temizlik gibisi yokBencede tek sarmak daha iyi
Ohhh şimdiden ellerine sağlık açma börek gibisi yokBende baya oldu açmayalı sağ olsun Annem kalabalık misafirim geliceği zaman sen kalanları yap ben böreği yaparım diyor da ben yapmak zorunda kalmıyorum ama bende yapabiliyorum kızımada öğretmene çalışıyorum
Ohhh ellerine sağlıkmis gibi olmuştur her yer :)
Canım sıkma canınıyarın bol suyla devam et eminim en azından cuma gününe sabit çıkarsın Hem artıda olsa can sağlığı sonuçta her hafta vereceksin diye de bir kural yok sonuçta senin elinde olan bir şey değil
Sagol canm insallah emeklerimin karsiligini alirimRakibem iyi gidiyorsun tebrikler bakalım ne olucak bu cuma
Süpersiniz kızlar
İnşallah cuma günüde güzel bildirimler olur
Malum yarın bildirim günü aman diyeyim hazır motivasyon tavan yapmışken sakın kaçamak yapmayınbol suyla günü kapatmaya çalışalım ki yarına ödem namına bir şey olmasın
Ben bu hafta kötüyüm Banucum. .
Her Açıdan. Hem beslenme hem de tuhaflıklar var üzerime de.. Bugün tartildim artı yim inşallah yarın sabit kalırım razıyım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?