süpersin,idolümsündünkü menü
sabah 1 dilim kepek ekmek, pernir, zeytin
ara 1 avuç yer fıstığı
öğle yarım porsiyon kuru fasülye, 3 yk pilav, 1 d,lim kepekli ekmek
akşam 1 pors,yon kuru fasülye, salata, 1dilim keğekli ekmek
1,5 saat lesliee, 3 lt su
Iyi insan lafin ustune gelirmisGeldim kız tam zamanında :)) günaydın herkese
Afiyet olsun canim bende duydum bunu aksam salata odem yapiyor diye bir arastirmak lazimDunku menum sabah 1kucuk tost şekersız cay oglen 3-4 kaşik pilav salata yogurt
Akşam 1tabak barbunya 1-2kaşik yogur 2 catal salatadan aldım
Akşamları salatayı cok önermiyomuş görümcemin gittigi diyetisyen
Bolca su heral 2lıtre olmuştur
Iyyim canm cok sukur ...İyiyim canım çok şükür bu haftadan umudum yok yarın sabah kan vermeyi düşünüyorum bakalım sende iyisindir umarım
Benimde uyusuyor ozellikle regli doneminde kansizlik var sanirim bende gidemedim 2 defa iptal ettim randevumu hep kar bastirdi ulasim skintisi vardiÇok sağol canım benim kesin var bişey ellerimde sürekli uyuşuyor
bencede sifa bende severim ben bide kafa cok severim koyun kafası balik kafası cok leziz oluyoGunaydinlarrr
Dunku menum
Sabah
Klask kahvlti
1 cevizli acma
Azcik nutella
Ogle
Paca(bolbiberli sarmsakli)sevmynler olablr ben sifa oldugnu dusnuyrm
Ara
Bi kase yogurtlu kitmzi biber salatadi
Yarim dilim kek(arkdsma gtmstmde)
Aksam
2 portkal
Aralar
Kefir
Yarim avuc ceviz
Sekersz nescafe
Gece1 den sonra(((
Esime eslik edeyim derkene
1 cay. Ve 1 tane biskrem
Su
2 lt ye yakndr
Spor
Toplm 1 saate yakin yurys
çok doğru valla o kadar denedim kilo verceğime almaya başladım
Ya bunu bilmiyordum. Ekmeği tamamen kesecektim bende. İyi oldu öğrendgim sağol canım.
Gercekten oyle 2 gundur cok dikkat ettim dun cok aciktim bugun baktim hic fark yok ve belim agriyor bugun sebepsiz hic agrimazdiçok doğru valla o kadar denedim kilo verceğime almaya başladım
Ben yemedim tadini bilmemBende severim kelle paça beyin işkembe iyi yapılırsa corbasida dürümude süper olur İzmir'de kelleci durumculer vardır kışları soğuk havada iyi gider iki yer var bildiğim coook meshur
aynen öyle canımm,Gercekten oyle 2 gundur cok dikkat ettim dun cok aciktim bugun baktim hic fark yok ve belim agriyor bugun sebepsiz hic agrimazdi
Bence az ve sık beslenerek daha kolay verilir kilo ben diyetisyene gittigimde bana 10 ince dilim kepekli ekmek vermisti cok sasirmistim ben en fazla gunluk 5 dilim yerim ve yogurt sut ayran sart her ogun yemek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?