Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dunku menum sabah 1kucuk tost şekersız cay oglen 3-4 kaşik pilav salata yogurt
Akşam 1tabak barbunya 1-2kaşik yogur 2 catal salatadan aldım
Akşamları salatayı cok önermiyomuş görümcemin gittigi diyetisyen
Bolca su heral 2lıtre olmuştur

Afiyet olsun canim bende duydum bunu aksam salata odem yapiyor diye bir arastirmak lazim

Gunaydin kizlar 1 saat once uyandim hiç bir şey yapasim yok ya
bencede sifa bende severim ben bide kafa cok severim koyun kafası balik kafası cok leziz oluyo simdi hayvanmisin diyenler olabilir ama kurbanlik kafalari düdüklüde cok guzel yapıp esimle yedik hatta eşim eskiden hic sevmezmiş oda benimle birlikte bayilarak yiyo

çok doğru valla o kadar denedim kilo verceğime almaya başladım
Gercekten oyle 2 gundur cok dikkat ettim dun cok aciktim bugun baktim hic fark yok ve belim agriyor bugun sebepsiz hic agrimazdi
Bence az ve sık beslenerek daha kolay verilir kilo ben diyetisyene gittigimde bana 10 ince dilim kepekli ekmek vermisti cok sasirmistim ben en fazla gunluk 5 dilim yerim ve yogurt sut ayran sart her ogun yemek lazim

Bende severim kelle paça beyin işkembe iyi yapılırsa corbasida dürümude süper olur İzmir'de kelleci durumculer vardır kışları soğuk havada iyi gider iki yer var bildiğim coook meshur
Ben yemedim tadini bilmem
Isil hibuskus oku canim ben esime al dedim aksama bu caydan aktarda varmis uygunmus fiyati. Ve ozellikle kansizlik icin birebir ...
Aygulde romatizma vardi onada iyi gelir insallah ...
Gunde 2 fincan demleyip icicem ben insallah fayda gorurum ...
Banucum insulin direnci ve kolestrolede iyimis

aynen öyle canımm,

Esimden isteyim bakim insallah bulur bu arada ekmek yemenin faydali olduğunu düşünmüyorum yani faydasi var evet bur iki dilim bence gunde yeterli fazlasının zararli oldugunu düşünüyorum diyetisyenlerin ekmek listelerine koymasinin sebebi türk milleti ekmek hastasi beyaz ekmek yerine en azindan tahilli ekmekleri koyarak beyaz ekmekten uzaklastirmak ve ekmeksiz diyeti birakmamalari icin oldugunu düşünüyorum

Ekemgi gunde sadece bir ince dilim tuketiyorum yemegime dikkat ediyorum aralarda biseyler yememe ragmen kilo gitmesede her hafta 600 700 gidio spor yapmama ma ragmen bununda ekmekten ve sudan olduğunu düşünüyorum

Ayrica bir ıki gunde zaten fark olmaz ekmegi azaltip bir iki hafta gozlemleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…