Canım fatsecret diye biley var onu ındirirsen baya yardımcı olur dıye düşünüyorumYa bu aralar meyveyi cok yiyorum artik meyve bile kilo mu aldiriyor acaba diye dusunmeye basladim
Kizlar aslinda kalori hesabi yaparsak daha cok hevesleniriz gunluk 2000 kcal vucut yakiyormus zaten yediklerimizi hesaplayip zayiflayabiliriz. 2000 den asagi yemeye calisirsak arta kalanlar toplam 8000 oldugunda bir kilo vermis oluyoruz. Ben bu haftayi oyle gecirdim ve gercekten oyle oldu. Tabi spor yaparsaniz 2000 kcal yi aşıyor :)
Canim sanirim bu hafta guzel sobuc cikmayacak regl oldugim icin spor yapamadim daha tartilmadim insallah eksi görürüm sende durumlar nasilMerhaba kızlar bugun evde yoğun geçti girdim buraya ama yazamadım çıktım
Uyumadan önce menumu yazarım
Çamaşır bulasik makinesi çalışıyor bu ev işi hiç bitmiyor hele birde küçük bebeginiz varsa
LargeGemini canım nasılsın yarın tartı ne gösterecek bakalım
Selam ...Kızlar kafayı yemek üzereyim
Benim küçük cimcime 3 gün önce uzaylılarla ilgili bir film seyretti
Biz hatta o an aynı odada eşimle bilgisayar başında cizim yapıyorduk ve ona kızım bu sana uygun bir film değil dedik ( aslında görünen bir uzaylı falan yoktu sadece bir evin içinde birşeyler kayboluyordu ve ev sahibide benzer durumları yaşayan varmı diye araştırırken çoğu olayın sonunda evdeki çocuklardan birinin sonradan yok olduğu bununda hesapta dünya dışı varlıkların işi olduğu falan gibi bir hikayeydıama bizim cimcime aksine gülerek yaa bunlar hep bilgisayardan olan şeyler ben bebek değilim diye ısrarla izledi bir 10 - 15 dakikada olsa veeee beklenen oldu hatun o gece önce sizinle yatmayı özledim bahanesiyle bizim aramızda yattı
Ertesi gece ablam bütün gece müzik dinliyor üstelik artık yatağıma sığmıyorum bahanesiyle salonda yattı ( biz otururken uyudu daha doğrusu )
Bu gecede sonunda itiraf etti o filmden çok etkilendim birileri gelecek diye korkuyorum diyerek ağlamaya başladı
Aslında benimde dikkatimi çekti çünkü ben ne zaman odadan çıksam tuvalete bile bir bahane uydurup kapıya dikiliyor yada direk masanın altına giriyor ( baştan oyun yapıyor saklanıyor sanmıştım açıkçası )
Şimdide resmen itiraf etti hatta 2 saattir ağlamaktan dersini yaptıramadımKendimi iyi hissetmiyorum sıcak su torbası yapsana bana dedi ( tamam Anneciğim ödevini yap ben seninle ilgileneceğim işte desemde sıkıntıdan karın ağrısı geçmedi üstelik okadar dil döktüm bu sadece bir film üstelik evimizde bizden başkası yok falan dediysemde yok hala mızırdıyor )
Kızlar bir aklın verin ne yapayım nasıl ikna ederim deli olacağımKeşke anında kestirip atsaydım da televizyonu kapatsaydım
Selam ...
Banucum baya etkilenmis bir sure sonra unutur insallah...
Benim kizimda oyle tv de yada duydugu seyi unutmuyor buyutuyor kendi dunyasinda
Gece uyansa uyandirir yada yanimda uyumak ister etkilendigi zamanlarda cocukluk iste korkmuyorum derler ama bilinc altina kaziniyor...
Konusarak telkin etmeye calis kendinden cocuklugundan ornekler ver mesela bende kucukken sen yaslarda korkmustum ama sonra anladimki gereksizmis gibi ...
Yada netten korkan bir cocukla ilgili bir hikaye bulup anlatabilirsin canim
Insallah unutur canim biraz arastirdim da yaninda kitap okuyun uyumasini bekleyin gibi oneriler varAy inşallah çabuk unutur inan şu saat oldu hala derslerini bile yapmadı
Aslında deminden beri dil döküyorum ama sanırım konuştukçada daha çok aklına geliyorolmadı bir müddet onu odada yalnız bırakmayalım ( ben odadan çıkarken ablasına tembihlerim çaktırmadan sen gel diye ) en azından ona korktuğu için yalnız bırakmadığımızı hissettirmeden yaparsak belki zamanla unutur diye umut ediyorum
Anam ne güzel hiç bizimle yatmıyor çok rahat büyüttük derken şimdi başladı mızmızlıklarıUnutur inşallah en kısa zamanda
Selam canım, en çok sevdiği oyun ve eğlenerek yaptığı faaliyetleri mümkünse tüm aile olarak yapsanız. Böylece hem kendini güvende hisseder, hemde rahatlar... O konu hakkında da konusmayın ki kısa zamanda unutsun inşallah kuzucuk...Kızlar kafayı yemek üzereyim
Biz hatta o an aynı odada eşimle bilgisayar başında cizim yapıyorduk ve ona kızım bu sana uygun bir film değil dedik ( aslında görünen bir uzaylı falan yoktu sadece bir evin içinde birşeyler kayboluyordu ve ev sahibide benzer durumları yaşayan varmı diye araştırırken çoğu olayın sonunda evdeki çocuklardan birinin sonradan yok olduğu bununda hesapta dünya dışı varlıkların işi olduğu falan gibi bir hikayeydıama bizim cimcime aksine gülerek yaa bunlar hep bilgisayardan olan şeyler ben bebek değilim diye ısrarla izledi bir 10 - 15 dakikada olsa veeee beklenen oldu hatun o gece önce sizinle yatmayı özledim bahanesiyle bizim aramızda yattı
Ertesi gece ablam bütün gece müzik dinliyor üstelik artık yatağıma sığmıyorum bahanesiyle salonda yattı ( biz otururken uyudu daha doğrusu )
Bu gecede sonunda itiraf etti o filmden çok etkilendim birileri gelecek diye korkuyorum diyerek ağlamaya başladı
Aslında benimde dikkatimi çekti çünkü ben ne zaman odadan çıksam tuvalete bile bir bahane uydurup kapıya dikiliyor yada direk masanın altına giriyor ( baştan oyun yapıyor saklanıyor sanmıştım açıkçası )
Şimdide resmen itiraf etti hatta 2 saattir ağlamaktan dersini yaptıramadımKendimi iyi hissetmiyorum sıcak su torbası yapsana bana dedi ( tamam Anneciğim ödevini yap ben seninle ilgileneceğim işte desemde sıkıntıdan karın ağrısı geçmedi üstelik okadar dil döktüm bu sadece bir film üstelik evimizde bizden başkası yok falan dediysemde yok hala mızırdıyor )
Kızlar bir aklın verin ne yapayım nasıl ikna ederim deli olacağımKeşke anında kestirip atsaydım da televizyonu kapatsaydım
Allah kolaylık versin. İnşallah kolay bir şekilde bu süreci atlatrsiniz canımKızlar kafayı yemek üzereyim
Tamam, ben de baslıyorum gerçekten ihtiyacım var. Birde mide için egzersiz yapmam lazım benim...Tamam o zaman bugun ufaktan baslayayim bu hareketleri yapmaya sen de basla birbirimize destek olalım :)) geribildirim de veririz:)) @deniz_74
Insallah unutur canim biraz arastirdim da yaninda kitap okuyun uyumasini bekleyin gibi oneriler var
Neden korkuyosun korkacak ne var dememiz yanlismis
Selam canım, en çok sevdiği oyun ve eğlenerek yaptığı faaliyetleri mümkünse tüm aile olarak yapsanız. Böylece hem kendini güvende hisseder, hemde rahatlar... O konu hakkında da konusmayın ki kısa zamanda unutsun inşallah kuzucuk...
Allah kolaylık versin. İnşallah kolay bir şekilde bu süreci atlatrsiniz canım
Banucum aynı sorun 3gundur bizdede var benimle yatıyor valla bişey izleyince bir hafta kadar sürüyor konuyu açmayın kafasını başka seyle meşgul edin
Kızlar kafayı yemek üzereyim
Ben daha önce bankaciydim yeme içme benden sor noterlikte yaptım o bölgelerde
O enerjiyi veriyorsun canimŞimdilik ablasıda bende yanındayız diye keyfi yerinde o yüzden pek konuyu açmamaya çalışıyorum ama dediğin gibi uyku saati geldi şimdi ben ona birşeyler okurum uyuya kalır sonra yatağına taşıyacağım mecbur
Öneri için çok sağ ol canımeşim bu ara kurduğu ikinci iş yüzünden geç geliyor belki onunda etkiside vardır bilemiyorum ama dediğin gibi hep bir arada daha fazla etkinlik yaparız ( genelde hep ben onunla oyunlar oynarım yada ablası ama hepimiz bir arada ancak haftada bir oluyor )
İnşallah tez zamanda unutur
Sağ olasın canıminşallah
Kuzu normalde hep çok korkusuz ve özgüvenlidir ama sadece bu konuda ufaktan bir tedirginlik olduİnşallah bir kaç güne unutur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?