- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Allah rahmet eylesin canım bu dünyadaki emanetini teslim etmiş Rabbim öteki dünyada amel defterini sağ elinden verenlerden eylesin inşallahİyi gclr kizlar 40 mevlidimizide yaptık çok şükur geldik çok kalabalıktı güzel geçti az önce aklımdan kp bizim eve girişi geldi koltukta oturusu vs dağ gibi bir adamdı heybetli tonton beyaz saçlı iyi kalpli ağzı kuranli özledim babamı
@afy2646 canım sen diyince araştırdım da bu çayı demir eksikliğine de çok iyi geliyomuş 7 aylık oğluma da bi kaç çay kaşığı versem bişey olur mu
İyi gclr kizlar 40 mevlidimizide yaptık çok şükur geldik çok kalabalıktı güzel geçti az önce aklımdan kp bizim eve girişi geldi koltukta oturusu vs dağ gibi bir adamdı heybetli tonton beyaz saçlı iyi kalpli ağzı kuranli özledim babamı
Koridorda çıktım KV uyumamış oda odasından aynı anda cikti gördü agladigimi ağlamayı kızım benim kızlarla torunlarda ağlıyor şimdi kapattım telefonu dedi ne mutlu anne böyle güzel anlimak ne mutlu Allah bizede nasip etsin dedim
Çok sağol banucum yaptığımız hayrın haddi hesabı yok esimde çok düşkündü babasına zaten kul olarak her işi tamdı rahmetlinin bunlarla da yeri garantidir artık bizlerede böylesi nasip olur inşallah ne diyelim
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Ne güzel ölümünden sonra böyle güzel anılmasi. Mevla hepimize böyle güzel anılmayı nasip etsin. Amin.Mekanın cennet olsun babam nurlarda yat inşallah
Kaptancim kursun hayırlı olsun. İnşallah başarı ile belgeni alırsın.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve güzel bir haftasonu diliyorum
Şükür erkenden uyanabildim
Bir yandanda kahvaltımı ederken sizlere yazayım dedim
Okulun ilk günüymüş gibi heycan yaptımDün büyük kızımda kendime defter kalem hazırlayınca dalga geçiyor '' Bana bak derslerini iyi dinle gelir konuşurum öğretmeninle bir şikayet duyarsam senin kulağını çekerim '' diye
Alem şu kız yaaa işi gücü makara
Aralar olurmu bilmiyorum ama bugün belli olurfırsatım olursa zaten anında damlarım buraya
İnşallah hepimiz için her anlamda çoook başarılı bir hafta olur da hedeflerimize birer adım daha yaklaşmış oluruz
Günaydın arkadaşlar. Misafirlerim uyuyorken bi hayırlı sabahlar diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?