- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
Olma mı beeaaGunaydinn hayirli sabahlar kizlar
Bol eksili guzel bir hafta olur insallah ...
Nasilsiniz varmi haftasonu kacamaklari
Alalim itiraflari
Gunaydin kizlar nasılsınız bugun direksiyon dersim var umarim guzel gecer bu aralar ablam evde olduğu icin cok giremiyorum
Allah rahmet eylesin canım bu dünyadaki emanetini teslim etmiş Rabbim öteki dünyada amel defterini sağ elinden verenlerden eylesin inşallah
Canım sen yine doktora danış ama benim büyük kıza Almanyadaki çocuk doktoru bebek çayı içirebilirsin demişti ve onun içinde de vardı
Rabbim mekanını cennet etsin ....Aminnnnn
Cidden çok zor hayal gibi geliyor insan inanamıyor
Benim Kp geçmişte bana maddi manevi çok zarar verdiği halde bazen aklıma geldikçe dua ediyorum Rabbim af etsin çok ağlattı ama yinede iyi günümüzde çok oldukeşke bazı şeyleri yapmasaydı acaba şu anda onun azabını çekiyormu diye üzülüyorum
Ne mutlu KPne ki çok iyi biri olarak anılıcak ve her fırsatta hayır duası alacak
Rabbim bizlerede ileride iyi olarak anılmayı nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Ne güzel ölümünden sonra böyle güzel anılmasi. Mevla hepimize böyle güzel anılmayı nasip etsin. Amin.
Kaptancim kursun hayırlı olsun. İnşallah başarı ile belgeni alırsın.
Günaydın kızlar bol eksilerimiz olsunn insallah...
oynakbasi34 kaptanım kursun hayirli olsun.
ISILDURU Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
ISILDURU Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ins
çok tşk kızlar Allah razı olsunISILDURU ALLAH RAHMET EYLESİN , BAŞINIZ SAĞOLSUN CANIM
hafta sonu kaçamam siz olur mu. İllaki küçükte olsa birşeyler yeniyor. Ben cumadan beri neredeyse hic yalniz kalmadim. Bu da ister istemez dengeleri değiştiriyor. İnşallah tartıda eksi görürüm. Yememe yine dikkat ediyorum fakat spor yapamiyorum. Buralarda çok soğuk dışarı çıkılmıyor.Gunaydinn hayirli sabahlar kizlar
Bol eksili guzel bir hafta olur insallah ...
Nasilsiniz varmi haftasonu kacamaklari
Alalim itiraflari
Canım aynı şeyler başımda benimdeOf kızlar regl olucam galiba, acayip şekerli şeyler yeme isteğim var, birazcık yedimde hatta, markete gidip kakaolu şekerli şeyler alasım var hatta, kafamda deli düşünceler
Evde kuruyemişle falan atıştırmalık mı hazırlasam acaba?
Bir de canım acayip karbonhidratlı şeyler istiyor acıkıyorum sürekli?
Canım aynı şeyler başımda benimde
Yarın öbür gün regl olmam gerekiyor
Spordan önce cubuk kraker ile beyaz peynir yedim
Ama açım doymuyorum böyle olunca motivasyonum düşüyor inş geçicidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?