Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Guuuunaayyyyyyyydiiiiinnnnn
Oldukca yogun gecen haftasonumun ardindan yine mekanimdayim ara ara okusamda yazamdim oynakbasi34 hayirli olsunnnnn o gunde dedgn gibi pozitif enerjin ve iyi niyeyin herkesi etkiliyorr cok sewndim senn adina canim
Su perisi86 gozunaydin teyze oldun bende teyzeyim cok sukur cok guzel bi his Huzurvemavi sanirim sen sormstun beni ayy canim sagol:)))
Geldim buralrdayim sen naslsn guzek menulerne devam ettin haftasinuda gozmden kacmdi:)

Selamınaleyküm kizlar

Yine ben :)

Kursta öğle molası verildi bende bir bakayım dedim
Gayet keyifli geçiyor ama saat 17:00de bitiyormus
Yanima kefir ve ceviz almıştım ama ilk tenefusde yidim neyse Allahtan cubuk kraker falan satilan ufak bir stand kurmuslar artik mecbur 1 paket alırım acikinca yarin yanima beslenme getirir arabada birakirim etrafta bir tane cay bahçesi var en yakin onada gitmek istemedim daha önceden bildiğim icin pek lezzetli degil yaptiklari hem hep sagliksiz şeyler

Akşam yazarim yine inşallah

Allah rahmet eylesin canım bu dünyadaki emanetini teslim etmiş Rabbim öteki dünyada amel defterini sağ elinden verenlerden eylesin inşallah

Günaydın kızlar bol eksilerimiz olsunn insallah...

oynakbasi34 kaptanım kursun hayirli olsun.

ISILDURU Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

ISILDURU Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ins

ISILDURU ALLAH RAHMET EYLESİN , BAŞINIZ SAĞOLSUN CANIM
çok tşk kızlar Allah razı olsun

Gunaydinn hayirli sabahlar kizlar
Bol eksili guzel bir hafta olur insallah ...
Nasilsiniz varmi haftasonu kacamaklari
Alalim itiraflari
hafta sonu kaçamam siz olur mu. İllaki küçükte olsa birşeyler yeniyor. Ben cumadan beri neredeyse hic yalniz kalmadim. Bu da ister istemez dengeleri değiştiriyor. İnşallah tartıda eksi görürüm. Yememe yine dikkat ediyorum fakat spor yapamiyorum. Buralarda çok soğuk dışarı çıkılmıyor.

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Şükür kavuşturana

Kurs meğer 15:30da bitiyormuş
Gayet keyifli geçti kurs bir sürü faydalı bilgiler öğrendik ufak ufak da olsa sohbet ettik teneffüslerde
Yarın ki konu daha önemliymiş o yüzden özellikle yarın kesinlikle geç gelme olmasın dedi ( bazı elemanlar geç kaldılarda )

Beslenme olarak hazırlıksız gidince yanımdaki Yaban Mersinli Kefiri ve 1 avuçta ceviz yemiştim tabi sonradan acıkınca mecbur cubuk kraker yedim ama yarın yanıma dediğim gibi beslenmemi götüreceğim 1 saat sonra eşimi almaya gidiceğim metro durağına dönüşü yarın için birşeyler alırım öyle cubuk krakerle olacak iş değil
Hee arada sandeviçte olur ( nasılsa gündüz başka ekmek yemiyorum ) ama ona artık markete gidince karar veririm

Of kızlar regl olucam galiba, acayip şekerli şeyler yeme isteğim var, birazcık yedimde hatta, markete gidip kakaolu şekerli şeyler alasım var hatta, kafamda deli düşünceler
Evde kuruyemişle falan atıştırmalık mı hazırlasam acaba?
Bir de canım acayip karbonhidratlı şeyler istiyor acıkıyorum sürekli?

Canım aynı şeyler başımda benimde
Yarın öbür gün regl olmam gerekiyor
Spordan önce cubuk kraker ile beyaz peynir yedim
Ama açım doymuyorum böyle olunca motivasyonum düşüyor inş geçicidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…