Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çilekcim dökülme varsa 1.neden kansızlıktır
et tüketmelisin kırmızı et ayrıca kuru üzüm ,keçi boynuzu
bunlara ek olarak da ceviz ve badema.s

zayıfladıktan sonra tketsem diye geçti aklımdan ama o zamanda kel olmuşum neye yarar ...
kansızlık yok canım ya aylık test yaptırıyorum aşılarımı yaptırıyorum.(hepatit ve tetanoz) sağlık açısından bakarım kendime...
buranın suyu çok kireçlı bide saç boyamaktan diye düşünüyorum......
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

slm kızlar ben geldim ben de dün iftarda yarım tbak patlıcn güveci salata biaz da ramazan pidesi 2kaşık da pirinç pilavı yedim sonrasında 50dklık koşumu yaptım ama akşam misafirliğe gidince gitti sporun faydası msfrlkte de 4tane tuzlu bisküvi biaz da çekirdek yedim ve 1brdk da şekersiz çay içtim böle gelelim sbha sbh da 1brdk şekersiz çay 1yumurta 1k.kpeynir domates 3-4tne de zeytin yedim biaz da irmik tatlısı yedim 100mekik çektim 40dk kondüsyon bisikletine bindim az da merdven çıktım he bu aralar oruç tutmuyorum anladınız siz onu öğlen de domates-salatalık-marul yedim ve 3lt su içmeye çalışıom artk suyun çk faydsı var zayıflama da he bide az önce yeşilçy içtim huselcm benim de kan sayımım düşük keçiboynuzu yedim yararı oldu gibi ama gçn gn bitki şerbeti die bişey varmış ondan aldım onu içyom içinde tarçn keçiboynuzu pekmez fln varmış bide karaüzüm çekirdği varmış o da ii geliomuş onu da yoğurda katıp yiyom inş yükselir ya üşüme de yapıo bide selmacım bilgilerin için saol ya özllikle bisküvilerin kalorileri için

selamm herkesee ya 1000 parcalık puzzle la kafayı yemek uzereyım :) sahurda sucuklu yumurta yedım cok canım cekıyodu kac gundur valla :) bıraz domates peynır 1 dılım kepek ekmek 2 bardak su. tabı aksam yatmadan once 3 lıtreye yakın su ıcmıstım. bugun bırı vardı tv de dedı kı bı karısım varmıs kı bılınıyodur gercı. onu tuketmek hem kalorı alımını azaltır hem de daha hızlı yakar falan dedı. 3litre su, 2 orta boy yesıl elma, 1 lımon, 1 tatlı kasıgı tane karabıber, 1 tatlı kasıgı tane karanfıl, 1 cubuk tarcın. elma ve lımonlar dorde bolunecek bunlar kaynatılıp ıcılecekmıs. 3 lıtre cok fazla ama ya :) ben bugun 1 lıtreden yapmayı dusunuyorum ama tane karabıber yok evde ya markette satılıyomudur acaba? he bıde cayı yemekten 1 saat sonra ıcın demır emılımını azaltır falan dıyolar ya ıftarda ve sahurda cayı ıcın tok tutar dedı ama dedı acık olsun dedı ıcıne lımon damlatırsanız demır emılımını yavaslatması mınımum duzeye ıner gıbı bısey soyledı bıde... bu kadar :)

eee iftara neler yiyosunuz bakalım bu akşam:))
benim menü dünle aynı eşimle ikimiz 1 tabak yiyemedik yemeklerden:))
olduğu gibi kaldı

valla ben telefon rehberini aldım baştan başlayarak insanlara iftara geleceğimi söyledim o yüzden menüde ne var bilemiyorum.ama ben ne yiyeceğimi biliyorum....
çorba salata ve bol su..................

valla ben telefon rehberini aldım baştan başlayarak insanlara iftara geleceğimi söyledim o yüzden menüde ne var bilemiyorum.ama ben ne yiyeceğimi biliyorum....
çorba salata ve bol su..................

iyi yapıyosun vallahi zaten ramazandır herkesin evinde muhakak bişeyler pişyo ama 1er kaşıkda olsa yede bari ayıp olmasıncokacimcoook ben bana gelen misafir az yediğinde üzülüyorum :dilcikar:

1 kase corba, 2-3 kasık sebzelı bulgur pılavı, 1 kase cacık. ıftar bu kadar 2 bardak su ıctım sımdıye kadar 2 lıtreyı tamamlar oyle yatarım zaten. belkı bı meyve yerım 1 saat sonra.

ben de akşam 1 kase çorba 1tbk menemen ve pide yedim yanında salatalık yedim ardından 50dk yürüyüş yaptım ve az önce de bir dilim irmik tatlısı yedim ne yapıyım çok güzel olmuş dayanamadımklava:klava:

İyi akşamlar kızlar İftarda 1 kase çorba ve 2 adet köfte yedim. bu saate kadarda 2 lt su...
Kızlar size katılmış olmak bana çok şey kazandırdı .Sayenizde kazandıklarım
1- Bol su içmek
2- Açlık hissinin olmayışı
3 -Ekmek yeme isteğinin ortadan kalkması
Bu özellikleri kolay kolay bir arada yaşamadım Hatta yok gibi bir şeydi .
Siz değerli arkadaşlarımla aynı şeyleri paylaşıyor olmak çok güzel bir duygu. Ben sizinle diyalog halindeyken daha iyi zayıflıyorum.Cuma gününden bu yana 60.6'dan 59.8 'e düştüm. Çok mutluyum herşey sizin sayenizde hiç 59'u görmemiştim. Hepinize burdan teşekkürlerimi sunuyorum.

iyi yapıyosun vallahi zaten ramazandır herkesin evinde muhakak bişeyler pişyo ama 1er kaşıkda olsa yede bari ayıp olmasıncokacimcoook ben bana gelen misafir az yediğinde üzülüyorum :dilcikar:

valla bu akşam baya bir yedim....evin sahibi fırıncı...özellikle sucuklu yumurtalı pide yapmış mecburen 2 dilim yedim..yarım tabak fasulye ve pilav yedim..bu akşam çok yedim ama ne yapayım sahura kadar elmaya devam..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…