Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ewt azracım elazığlıyım ama doğma büyüme istanbul diyelim evlendikten snra elazığa geldim yani aslen elazığlıyım
ayyy ciddimisin teşekkür ederim şişko deilim demek:):):)

iftardan snra 4km yrdm
patlamış mısır ve dondurma yedim maalesef(

gidip bi okyuyaım
yanlış anlamışlardır

hayırlı ramazanlar 8. takım. Çok iyi gidiyorsunuz kaç (yani bireysel de dereceler alıyorsunuz) haftadır bir bakayım dedim neler yapıyorsunuz. 13. takımdan sevgiler opuyorumnanaktan
saol melisa.s. sana da hayırlı ramazanlar

selam melisçim..teşekkür ederiz de hepimiz ramazandan önce biraz dağıldık ama toparlanmaya başladık..işallah ramazanı da kilo vererek tamamlayabilirsek gerisi çok daha kolay gelecek:)
ohh gördüm seni şükür nerdesin sen anacım:1ninca:

bazı fotoların özelkle avatar foton süper burda kaç kilosuın:uhm:

günaydın günaydın günaaaaydınnnturkbayragi

facede resimler bu yaz çekildi eee bende yazın kilo aldım zaten ordaki resimlerin tümünde 68 ile 73 arası degişiyo(mayısla agustos arası çekilmiş resimler ama zaman agustosa geldikçe kilo aldım ) en çok 73 oldum ordaki resimlerde avatardaki resimdede 68 69 kiloydum canım

ozmn şebnem cim 68 ol hatta 65 süper olursun ozmn
70 ve üstüne çıkmaa
boy kaç bu arada

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
DıYET KURABıYE

2 su bardağı saf kepek
1 su bardağı beyaz un
yarım paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tarçın
3 çorba kaşığı bal
1 tatlı kaşığı rendelenmiş limon yada portakal kabuğu
1 adet yumurta
1 su bardağı yoğurt
Hazırlanışı = Tüm malzemeyi karıştırıp, yoğurun. (Gerekirse birkaç kaşık su ekleyin.) Normal boyutlarda barçalar koparıp şekil verin Yağlanmış yada yağlı kağıt konmuş tepsite sıralayın. 180derece fırında 20 dk. pişirin.

NANELı PATATES

4 adet iri patates
2 çay kaşığı zeytinyağı
1 tutam maydanoz
1 diş sarmısak
2 tutam taze nane
30 gr. eski kaşar

Hazırlanışı = Patatesleri haşlayıp, uzun uzun doğrayın.Maydanoz ve naneleri ince ince kıyın.Sonra bir tavaya zeytinyağını koyun;yağ hafifçe kızardığında içine maydanoz, nane,dövülmüş sarmısak ve patatesleri atıp kızartın. Patatesleri servis tabağına aldıktan sonra,üzerine rendelenmiş kaşar dökün.Ilık olarak servis yapın.

BAZI BıSKÜVÜ TÜRLERıNıN 100 GR.'NIN PESıNSEL DEĞERı

Pötibör = 420 kalori
Çikolatalı bisküvü = 471 kalori
Sade bisküvi = 410 kalori
Kremalı bisküvi = 513 kalori
Gofret = 485 kalori
Kedidili = 360 kalori
Ballı çörek =354 kalori

hepinize günaydın....oruç beni çok mayıştırdı yerimden kalkamıyorum....

iftarda çorbayı tuzlu yaptığım için içemedim.....
salata ve sulu patatesten yarım tabak yedim...
aradada 2 elma yedim...
sahurda 1 adet yeşil elma yedim......
2 lt su içtim........

ben sahurda iftardan kalan yarım pidenin yaırısndan az yedim 1 tane haşlanmış yumurta maydonoz peynir azcıkda mercimek çorbası tükettim
iftardada yarım karnıyarık 1 kepçeden az çorba ve yeşillik yemiştim unutmaım pidede yedim (
sonrasında 1 dilim kavun 1 şeftali içebildiğimce su

çilek bağırsaklar ne kadar boş olursa o kadar az acıkırsın
seninkiler bomboş ehh midede alıştı aza hadi hayırlısı bakalım
ama sağılığını tehlikeye atma yinede

YAŞADIĞIMIZ ÜZÜCÜ OLAYLARDAN VE YAPILAN DıYETLERDEN DOLAYI SAÇ DÖKÜLMELERıYLE KARŞI KARŞIYA KALABıLıRıZ.kENDı HAZILAYACAĞIMIZ BıTKıSEL YAĞ KARIŞIMLARINDAN FAYDALANA BıLıRıZ

BıTKıSEL YAĞLAR VE ÖZELLıKLERı

Defne yağı = Saçın uzamasına yardımcı olur
Zencefil yağı = Saçı parlatır.
Susam yağı = Dökülmeyi önler, parlatır
Sarmısak yağı = Dökülmeyi önler, kırık saç uclarını onarır, saçkıranı tedavieder, kepek oluşumunu önler, uzamasını sağlar
Okaliptus yağı =" " " " " " " " "
Keten tohumu yağı = Saçı besler
Menekşe yağı = Saçı nemlendirir.
Biberiye yağı = Saç dökülmesini ve kepeği önler.
Hint yağı = Saça kuvvet ve parlaklık verir.
Isırgan tohumu yağı = dökülmeyi önler saça kuvvet verir.
jojoba yağı = Kepek oluşumunu önler.
Çörekotu yağı = Dökülmeyi ve kepek oluşumunu önler.
Fındık yağı saç dökülmesini durdurur.
Haşhaş yağı = Saçın uzamasını sağlar.
Hint cevizi yağı = Saçı besler, kuvvetlendirir,kepekği önler
Ceviz yağı = saçı besler.

Ben kendim; susam(2 adet), defne ,sarmısak(2 adet),ısırgan tohumu,fındık , hahaş, ısırgan tohumu, hint yağı (2 adet) ,keten tohumu yağlarını karıştırıp saçlarıma firiksiyon yaparak sürdüm. 1 yada 2 saat beklettim. Haftada bir kez uyguladım. (kullanacağınız kadar karışımı mikrodalga fırında biraz ılıtırsanız daha etkili olur.)Yağı saça sürdükten sonra streç film ile sarın.( Ben 77 kilodan 67 lere düştüğümde saç dökülmesiyle ilgili çok sorun yaşadım, bu karışımı uyguladım ve faydasını gördüm o nedenle bu deneyimimi sizede aktarmak istedim.)Diğer yağları niye karışıma eklemedin derseniz en önemli olanları önce aldım sonra sonra ekledim.(Sarmısak yağından sarmısak kokusu gelmez.)

HıNT YAĞINDAN BıR ıKı DAMLA RıMELıNıZE DAMLATIRSANIZ KıRPıKLERıNıZıN NE KADAR GÜRLEŞTıĞıNı GÖRECEKSıNıZ.

çilek bağırsaklar ne kadar boş olursa o kadar az acıkırsın
seninkiler bomboş ehh midede alıştı aza hadi hayırlısı bakalım
ama sağılığını tehlikeye atma yinede

sağolasın canım...zaten atmaya kalksam çevremdekiler ilk müdahaleyi yapar....
bu akşam iftara davetliyim bana yedirmek için neler dicekler...kız dicekler sen eskiden sofraada bişi bırakmazdın..ne oldu başına taş mı düşdü dicekler...........

sağolasın bilgiler için benimde saçlar dökülüyordu....kaydirigubbakcemile3

sağolasın bilgiler için benimde saçlar dökülüyordu....kaydirigubbakcemile3

Umarım faydasını görürsün ben çok faydasını gördüm. Halada ara sıra kullanıyorum.Ayrıca bu karışımın içine eczanelerde satılan E vitamini ile Bepantenin (iğne şişesi şeklinde )iğnesindende alır eklersen süper olur. Son yazdıklarımı eklemeyi unuttum.oO yüzden şimdi yazdım.( kullanan arkadaşlarım çok memnun)

çilekcim dökülme varsa 1.neden kansızlıktır
et tüketmelisin kırmızı et ayrıca kuru üzüm ,keçi boynuzu
bunlara ek olarak da ceviz ve badema.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…