gidip bi okyuyaımArkadaşlar rica etsem 14 takımın mesajlarına bir bakar mısınız? Bu yazımla ilgili hiç aklımın ucundan bile geçmeyen şeyler düşünmüşler. Ben bunları yazarken 8 takım üyelerinden başkası görmez nasıl olsa diyerek yazmadım ki ! Benim kötü niyetle yazmadığımı rabbim biliyor. Bir insanın 14 takıma davet edilipte o takım hakkında kötü şeyler düşünerek takım fertlerini kızdıracak şeyler yazması için bir insanın aptal olması lazım.Siz beni tanıyorsunuz ( tanıdığınıza inanıyorum) arkadaşlar varsa bir yanlışım beni uyarın lütfen. Ben sizleri tanıdığım ve sizleri çok sevdiğim için 8 takımı seviyorum dedim Diğer takımları sevmiyorum demedim ki! Benim için diğer takımların fertleride birbirinden değerli insanlar. İnsan değer vermediği kişiler için gözyaşı dömezmiş.Ağlamaktan harabeye döndüm. Ben kötü biri değilim.Ben ilk defa 14 takıma mesajlar yazmadım ki!...Ağlamaktan ekranı ve tuşları göremiyorum. İyi akşalar.
saol melisa.s. sana da hayırlı ramazanlarhayırlı ramazanlar 8. takım. Çok iyi gidiyorsunuz kaç (yani bireysel de dereceler alıyorsunuz) haftadır bir bakayım dedim neler yapıyorsunuz. 13. takımdan sevgiler opuyorumnanaktan
ohh gördüm seni şükür nerdesin sen anacım:1ninca:selam melisçim..teşekkür ederiz de hepimiz ramazandan önce biraz dağıldık ama toparlanmaya başladık..işallah ramazanı da kilo vererek tamamlayabilirsek gerisi çok daha kolay gelecek:)
ewt azracım elazığlıyım ama doğma büyüme istanbul diyelim evlendikten snra elazığa geldim yani aslen elazığlıyım
ayyy ciddimisin teşekkür ederim şişko deilim demek:):):)
iftardan snra 4km yrdm
patlamış mısır ve dondurma yedim maalesef(
facede resimler bu yaz çekildi eee bende yazın kilo aldım zaten ordaki resimlerin tümünde 68 ile 73 arası degişiyo(mayısla agustos arası çekilmiş resimler ama zaman agustosa geldikçe kilo aldım ) en çok 73 oldum ordaki resimlerde avatardaki resimdede 68 69 kiloydum canım
173 boyum canım ewt ya 68 üstü beni bozuyo hedefim 65 zaten inşallaaahhh
selmay cım verdiğin tariflerin kalorilerinide bildeydik iyi olurdu saol cnm tarifler için
1 elmayla oruç tutulmaz canım ya hasta olcaksın tamam güzel veriyosun ama bu kadarı çok fazla
çilek bağırsaklar ne kadar boş olursa o kadar az acıkırsın
seninkiler bomboş ehh midede alıştı aza hadi hayırlısı bakalım
ama sağılığını tehlikeye atma yinede
YAŞADIĞIMIZ ÜZÜCÜ OLAYLARDAN VE YAPILAN DİYETLERDEN DOLAYI SAÇ DÖKÜLMELERİYLE KARŞI KARŞIYA KALABİLİRİZ.kENDİ HAZILAYACAĞIMIZ BİTKİSEL YAĞ KARIŞIMLARINDAN FAYDALANA BİLİRİZ
BİTKİSEL YAĞLAR VE ÖZELLİKLERİ
Defne yağı = Saçın uzamasına yardımcı olur
Zencefil yağı = Saçı parlatır.
Susam yağı = Dökülmeyi önler, parlatır
Sarmısak yağı = Dökülmeyi önler, kırık saç uclarını onarır, saçkıranı tedavieder, kepek oluşumunu önler, uzamasını sağlar
Okaliptus yağı =" " " " " " " " "
Keten tohumu yağı = Saçı besler
Menekşe yağı = Saçı nemlendirir.
Biberiye yağı = Saç dökülmesini ve kepeği önler.
Hint yağı = Saça kuvvet ve parlaklık verir.
Isırgan tohumu yağı = dökülmeyi önler saça kuvvet verir.
jojoba yağı = Kepek oluşumunu önler.
Çörekotu yağı = Dökülmeyi ve kepek oluşumunu önler.
Fındık yağı saç dökülmesini durdurur.
Haşhaş yağı = Saçın uzamasını sağlar.
Hint cevizi yağı = Saçı besler, kuvvetlendirir,kepekği önler
Ceviz yağı = saçı besler.
Ben kendim; susam(2 adet), defne ,sarmısak(2 adet),ısırgan tohumu,fındık , hahaş, ısırgan tohumu, hint yağı (2 adet) ,keten tohumu yağlarını karıştırıp saçlarıma firiksiyon yaparak sürdüm. 1 yada 2 saat beklettim. Haftada bir kez uyguladım. (kullanacağınız kadar karışımı mikrodalga fırında biraz ılıtırsanız daha etkili olur.)Yağı saça sürdükten sonra streç film ile sarın.( Ben 77 kilodan 67 lere düştüğümde saç dökülmesiyle ilgili çok sorun yaşadım, bu karışımı uyguladım ve faydasını gördüm o nedenle bu deneyimimi sizede aktarmak istedim.)Diğer yağları niye karışıma eklemedin derseniz en önemli olanları önce aldım sonra sonra ekledim.(Sarmısak yağından sarmısak kokusu gelmez.)
HİNT YAĞINDAN BİR İKİ DAMLA RİMELİNİZE DAMLATIRSANIZ KİRPİKLERİNİZİN NE KADAR GÜRLEŞTİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ.
sağolasın bilgiler için benimde saçlar dökülüyordu....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?