çanta hazırlıyorum yarın tatile çıkıyorum...1 hafta yalova yine...............
iyi tatiller canım..iyice dinlen..
sağolasın canım hem tatil hemde yalnız başıma iftar yapmayayım dedim........
çileğim gittiiğin yerde net olcakmı hayatıım
olmuyacaksa sana zahmet bana özelden cep no nu yolla ulaşım sana cuma günleri
iyi tatiler birde ne kadr sürceek
bnde regl olcam herhalde kızlar felaket eblim ağrıyorkafamçokkarıştı
selamm herkesee ya 1000 parcalık puzzle la kafayı yemek uzereyım :) sahurda sucuklu yumurta yedım cok canım cekıyodu kac gundur valla :) bıraz domates peynır 1 dılım kepek ekmek 2 bardak su. tabı aksam yatmadan once 3 lıtreye yakın su ıcmıstım. bugun bırı vardı tv de dedı kı bı karısım varmıs kı bılınıyodur gercı. onu tuketmek hem kalorı alımını azaltır hem de daha hızlı yakar falan dedı. 3litre su, 2 orta boy yesıl elma, 1 lımon, 1 tatlı kasıgı tane karabıber, 1 tatlı kasıgı tane karanfıl, 1 cubuk tarcın. elma ve lımonlar dorde bolunecek bunlar kaynatılıp ıcılecekmıs. 3 lıtre cok fazla ama ya :) ben bugun 1 lıtreden yapmayı dusunuyorum ama tane karabıber yok evde ya markette satılıyomudur acaba? he bıde cayı yemekten 1 saat sonra ıcın demır emılımını azaltır falan dıyolar ya ıftarda ve sahurda cayı ıcın tok tutar dedı ama dedı acık olsun dedı ıcıne lımon damlatırsanız demır emılımını yavaslatması mınımum duzeye ıner gıbı bısey soyledı bıde... bu kadar :)
günaydın çıtırlar......
dün akşam sahurda sadece elma yedim.....sahura kadar oturdum....iftardan sahura kadar 4 elma yedim...arada da bol bol su içti......akşama doğru da yola çıkacam....
ayın 1 de okulda olacam yani haftaya pazartesi buradayım....net olmasa valla gitmem zaten....beni biliyorsunuz tatil diye salmam zaten...mücadeleye devam....şimdi kendi kendime spora da başladım orda da devam......merak etme kaptanım aynı yerden devam edeceğim............
buarada bende regl olmayı bekliyorum hafif hafif sancılarım geliyor......:gitme:
kaptanım söz veriyorum sana bu hafta kg vercem eski düzenime döncem valla..
bu arada biraz kopmuşum galiba da takım listelerinde sorun mu olmuş nolmuş listeler karışmış ..herşey yolunda mı??
canım sadece elma yemen dengeni bozmasın..oruç da tutuyorsun sonra benim gibi düşüp kalma canım:)
aynı dert bnde de var cnmm
ama bn olayım istiyorum
çünkü belli bir müddet olmamılştım yaklaşık 2 ay kadar ne kadar zor bişey olduğunuu öğrendiiim
bu arada takımım her ne kadar geçen hafta 9.da olsak
sizle gurur duyuyorum:enbuyukkk:
sizleri de çok seviyoruma.s.
ayrıca şunu da belrteyim
cuma günü kilo verenlere rep dağıtacm :jeyyarnapim elimden anca bu geliyor)
birde aman oruç tutanlar unutmasın onlar için tartılma perşembe günü iftra 10 kala
o şeklde en ii sonucu alırız
tutmayanlar cuma sabahı
birde geç kalmyınnn
hiç çekilmio walla oruç haldeyken pc başında oturup sonuç bekelmek
merhaba hanımlar ben 14. takımdan usarem iki haftadır çok az kilo verdiğim için kaptanım tarafından cezalandırıldım.ceza olarakta bütün takımlara gidip şöyle yazmamı söyledi.
utanarak söylüyorum ama "ben çok şişko biriyim":kedi:ayrıcada arkadaşlarım hürsultan ve domination gibi sevimliyim.
mersinde olupda kilo vermek valla zor.......tantuni den kerebiçden zayıflayamaz ki insan.....
ama şunu düşün yemek diye bişey yoooooooooooooooooooooooooğğğğ
depodaki yağları kullanıyoruz canım ya....................zemuszemus
merhaba hanımlar ben 14. takımdan usarem iki haftadır çok az kilo verdiğim için kaptanım tarafından cezalandırıldım.ceza olarakta bütün takımlara gidip şöyle yazmamı söyledi.
utanarak söylüyorum ama "ben çok şişko biriyim":kedi:ayrıcada arkadaşlarım hürsultan ve domination gibi sevimliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?