Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar,
ben cumartesi regl oldum bu ne demek oluyo cuma tartılışımızdaki 500gr fazlalığım şişkinliğimden olabilirrr kaydirigubbakcemile2

günaydın çıtırlar......
dün akşam sahurda sadece elma yedim.....sahura kadar oturdum....iftardan sahura kadar 4 elma yedim...arada da bol bol su içti......akşama doğru da yola çıkacam....

sağolasın canım hem tatil hemde yalnız başıma iftar yapmayayım dedim........

çileğim gittiiğin yerde net olcakmı hayatıım
olmuyacaksa sana zahmet bana özelden cep no nu yolla ulaşım sana cuma günleri
iyi tatiler birde ne kadr sürceek

bnde regl olcam herhalde kızlar felaket eblim ağrıyorkafamçokkarıştı

ayın 1 de okulda olacam yani haftaya pazartesi buradayım....net olmasa valla gitmem zaten....beni biliyorsunuz tatil diye salmam zaten...mücadeleye devam....şimdi kendi kendime spora da başladım orda da devam......merak etme kaptanım aynı yerden devam edeceğim............
buarada bende regl olmayı bekliyorum hafif hafif sancılarım geliyor......:gitme:

özlemcim bu karışımı arkadaşımın diyetisyeni şişkinliğini alsın özellikle regl dönemlerinde diye vermişti..elmalar kabuklu limon kabuğu soyulmuş olacak..ben hep 1.5-2 litreden yapıyorum 3 litreyle yaparsan tadı çok yavan olur.. içimi de çok hoş oluyor...ferahlık veriyor ben çok faydasını gördüm her yaptığımda sabahları acayip hafiflemiş kalkıyordum...ne zamandır yapmıyordum aklıma getirdin canım sağol:)

günaydın çıtırlar......
dün akşam sahurda sadece elma yedim.....sahura kadar oturdum....iftardan sahura kadar 4 elma yedim...arada da bol bol su içti......akşama doğru da yola çıkacam....

canım sadece elma yemen dengeni bozmasın..oruç da tutuyorsun sonra benim gibi düşüp kalma canım:)

aynı dert bnde de var cnmm
ama bn olayım istiyorum
çünkü belli bir müddet olmamılştım yaklaşık 2 ay kadar ne kadar zor bişey olduğunuu öğrendiiim

bu arada takımım her ne kadar geçen hafta 9.da olsak
sizle gurur duyuyorum:enbuyukkk:
sizleri de çok seviyoruma.s.
ayrıca şunu da belrteyim
cuma günü kilo verenlere rep dağıtacm :jeyyarnapim elimden anca bu geliyor)

birde aman oruç tutanlar unutmasın onlar için tartılma perşembe günü iftra 10 kala
o şeklde en ii sonucu alırız
tutmayanlar cuma sabahı
birde geç kalmyınnn

hiç çekilmio walla oruç haldeyken pc başında oturup sonuç bekelmek

kaptanım söz veriyorum sana bu hafta kg vercem eski düzenime döncem valla..
bu arada biraz kopmuşum galiba da takım listelerinde sorun mu olmuş nolmuş listeler karışmış ..herşey yolunda mı??

kaptanım söz veriyorum sana bu hafta kg vercem eski düzenime döncem valla..
bu arada biraz kopmuşum galiba da takım listelerinde sorun mu olmuş nolmuş listeler karışmış ..herşey yolunda mı??

evt sende ve oslemde hm paylaşım olarak hmde kilo olayı olarak gerileme gördüüüm
ne zmndr yazım dedim
saol hatrlattın
evt listede problem vardııı ama saolsun kalliste geldi ve halletti

valla ben rahatsızlanana dek herşey yolundaydı bir baygınlık geçirdim tansiyon sorunu yaşadım serum yedim derken o arada ben de korktum hadi bırakayım bir süre diyeti dedim amanın 2.5 kg almışım şok oldum valla..
geçen hafta yanımda eğitim gören bir kız vardı ondan yzamadım sizlere kaptanım..artık eski düzenime döndüm merak etme:)

merhaba hanımlar ben 14. takımdan usarem iki haftadır çok az kilo verdiğim için kaptanım tarafından cezalandırıldım.ceza olarakta bütün takımlara gidip şöyle yazmamı söyledi.
utanarak söylüyorum ama "ben çok şişko biriyim":kedi:ayrıcada arkadaşlarım hürsultan ve domination gibi sevimliyim.

bende olmayı istiyorum...sancıdan kıvranacam nasıl olsa.....bekliyorum bu hafta repimi....
:kedi:

mersinde olupda kilo vermek valla zor.......tantuni den kerebiçden zayıflayamaz ki insan.....

ama şunu düşün yemek diye bişey yoooooooooooooooooooooooooğğğğ

mersinde olupda kilo vermek valla zor.......tantuni den kerebiçden zayıflayamaz ki insan.....

ama şunu düşün yemek diye bişey yoooooooooooooooooooooooooğğğğ

yaaa çok doğru söylüyorsun.ramazan geldi kerebiçler çıktı ortaya kaymaklı kaymaklı içi bol antep fıstıklı.nasıl yemiyeceksin.ama yemiyeceğim.birdaha böyle rezil olmaya niyetim yok.

depodaki yağları kullanıyoruz canım ya....................zemuszemus

valla canım ben hakketen çok korktum bu son rahatsızlığımda ondan söylüyorum 1 hafta kadar da kendime gelemedim..tüm dengem bozuldu..depodaki yağ bende de çok var ama:))ondan canım yoksa işine karışmak istemem elbette...

selam usarem..zaten bütün şişkolar çok güzel ve sevimlidir:))bozma moralini önümüzdeki haftalarda verirsin işallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…