Elhamdülillah bugünde doydum

Planladığım gibi kendime güzel bol maydanozlu bir salata yaptım yanınada büyük bir kase çorba

Eşimin akşamları dükkana gitmesi aslında benim için çok iyi oldu

sağ olsun adamcağız sen kendine göre yap ben gelince ne olsa yerim diyor ve genelde oda çorba salataya razı geliyor

zaten oda az kilo verse iyi olur
Artık bu saaten sonra ancak bol su ve olsa olsa bir Türk kahvesi yada nescafe içerim
Selam hayirli mutlu huzurlu aksamlar kizlar
Bugun kizimin okuluna gidip biraz rehber hocamizla konustum yolu uzatip biraz yurudum 50 dak yuruyus. Iyi geldi ordan arkadasima kahve icmeye gectim guzel bir gundu sabahtan biraz moralim bozulsada tatliya bagladik
Benim kizi sabah yolladim okula geri dondu neymis gec kalmis kizdim soylendim isin asli sordukca cikti tabi meger beden dersi varmis takla atamiyormus hocada buna atabilirsin deyip israr edince bizim kiz israr edecek diye gitmek istememis :)
Ogleden sonra alip goturdum konustum insallah bida sorun olmaz bakalim
Cok nazli bir kizim var biri az sert konussa hemen bozuluyor ne yapicam bilemiyorum...
Oyyy kıyamam kuzuya

Benim ufaklıkda öyle en ufak şeyde az ses yükselince dudak büzülür

İnşallah oda alışacaktır çünkü hep derim maalesef kimse hayatın boyunca seni benim gibi pohpohlamaz diye
Gerçekten sporunda güzel eminim süper sonuçlar alırsın bu hafta
oynakbasi34
canım regl olmuyorsan benim yaptığım kuru yap ben bilmeden yaptım zamansız regl oldum yeni bitmişti halbuki bir litre suya bir çubuk tarçın bir avuç maydanoz yarım limon geceden suya koy hepsini ertesi gün iç üç gün yaptım hergunde aynı suya su ekleyip içtim
Canım bende 4 gündür her sabah 15 sap maydanozu 1 limon ve 1 bardağa yakın suyla rondodan geçirip içiyorum

Gerçi sabahın 06:30unda blenderi çalıştırmak kesin duyanlardan küfür olarak dönüyordur

ama kimse rahatsız olmasın diye Rondoyu salona alıyorum ki yatak odaları mutfaklarla bitişik kimse rahatsız olmasın diye

Dediğin gibi geceden suya koymak bana daha pratik geldi

o şekilde yapayım bende artık iyisimi

Valla hap kullanmadan evvel evet sık sık oluyordum ama bu seferde cidden çok az geldi

ped ziyanlığı

ama öbür türlü değiştirmesem ben rahatsız olurum

)
Artık yarın mecbur doğum kontrol hapına başlamam gerekecek 7.ci gün olacak ( regleminde 4.cü günü zaten )
Belki bir iki aya daha düzelir olmadı tekrar doktora görünürüm

Erken menapoz için test yapıldı mı bilmiyorum ama eğer öyle bir şey varsada en azından kafamda netlik olur