Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 oynakbasi34 canım regl olmuyorsan benim yaptığım kuru yap ben bilmeden yaptım zamansız regl oldum yeni bitmişti halbuki bir litre suya bir çubuk tarçın bir avuç maydanoz yarım limon geceden suya koy hepsini ertesi gün iç üç gün yaptım hergunde aynı suya su ekleyip içtim
Hg rakibem nasilsin ;)
Bu maydanoz suyu beni tekrar regli yapti dun aksam leke geldi ...
Sevinsemmi uzulsemmi bilemedim hersey dozunda guzel tabi :)

Elhamdülillah bugünde doydum :21::21::21:

Planladığım gibi kendime güzel bol maydanozlu bir salata yaptım yanınada büyük bir kase çorba :KK68:
Eşimin akşamları dükkana gitmesi aslında benim için çok iyi oldu ;) sağ olsun adamcağız sen kendine göre yap ben gelince ne olsa yerim diyor ve genelde oda çorba salataya razı geliyor :D zaten oda az kilo verse iyi olur ;)

Artık bu saaten sonra ancak bol su ve olsa olsa bir Türk kahvesi yada nescafe içerim ;)

Selam hayirli mutlu huzurlu aksamlar kizlar :KK66:
Bugun kizimin okuluna gidip biraz rehber hocamizla konustum yolu uzatip biraz yurudum 50 dak yuruyus. Iyi geldi ordan arkadasima kahve icmeye gectim guzel bir gundu sabahtan biraz moralim bozulsada tatliya bagladik :KK66:
Benim kizi sabah yolladim okula geri dondu neymis gec kalmis kizdim soylendim isin asli sordukca cikti tabi meger beden dersi varmis takla atamiyormus hocada buna atabilirsin deyip israr edince bizim kiz israr edecek diye gitmek istememis :)
Ogleden sonra alip goturdum konustum insallah bida sorun olmaz bakalim :KK66:
Cok nazli bir kizim var biri az sert konussa hemen bozuluyor ne yapicam bilemiyorum...

Oyyy kıyamam kuzuya :KK68:
Benim ufaklıkda öyle en ufak şeyde az ses yükselince dudak büzülür :D
İnşallah oda alışacaktır çünkü hep derim maalesef kimse hayatın boyunca seni benim gibi pohpohlamaz diye ;)

Gerçekten sporunda güzel eminim süper sonuçlar alırsın bu hafta ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 canım regl olmuyorsan benim yaptığım kuru yap ben bilmeden yaptım zamansız regl oldum yeni bitmişti halbuki bir litre suya bir çubuk tarçın bir avuç maydanoz yarım limon geceden suya koy hepsini ertesi gün iç üç gün yaptım hergunde aynı suya su ekleyip içtim

Canım bende 4 gündür her sabah 15 sap maydanozu 1 limon ve 1 bardağa yakın suyla rondodan geçirip içiyorum ;) Gerçi sabahın 06:30unda blenderi çalıştırmak kesin duyanlardan küfür olarak dönüyordur :D ama kimse rahatsız olmasın diye Rondoyu salona alıyorum ki yatak odaları mutfaklarla bitişik kimse rahatsız olmasın diye ;)
Dediğin gibi geceden suya koymak bana daha pratik geldi ;) o şekilde yapayım bende artık iyisimi ;)
Valla hap kullanmadan evvel evet sık sık oluyordum ama bu seferde cidden çok az geldi :( ped ziyanlığı :D ama öbür türlü değiştirmesem ben rahatsız olurum ;) )
Artık yarın mecbur doğum kontrol hapına başlamam gerekecek 7.ci gün olacak ( regleminde 4.cü günü zaten )
Belki bir iki aya daha düzelir olmadı tekrar doktora görünürüm ;)
Erken menapoz için test yapıldı mı bilmiyorum ama eğer öyle bir şey varsada en azından kafamda netlik olur ;)

Merhaba kizlar bugunku menumu yazayım
Sabah sucuklu 2 yumurta 3 zeytin birkaç dilim kaşar ceyrek lavas sekersiz yesilcay

Aksam 5 yk manti bir porsiyon horoz eti 2 yk yogurt

Ara cay bir parca cevizli sucuk

Suyu 2 litreye icmeye çalışacağım
50 dk yürüyüş
Çok az yiyorsun :KK57: dayanabiliyormusun

Kızlar
Selam hayirli mutlu huzurlu aksamlar kizlar :KK66:
Bugun kizimin okuluna gidip biraz rehber hocamizla konustum yolu uzatip biraz yurudum 50 dak yuruyus. Iyi geldi ordan arkadasima kahve icmeye gectim guzel bir gundu sabahtan biraz moralim bozulsada tatliya bagladik :KK66:
Benim kizi sabah yolladim okula geri dondu neymis gec kalmis kizdim soylendim isin asli sordukca cikti tabi meger beden dersi varmis takla atamiyormus hocada buna atabilirsin deyip israr edince bizim kiz israr edecek diye gitmek istememis :)
Ogleden sonra alip goturdum konustum insallah bida sorun olmaz bakalim :KK66:
Cok nazli bir kizim var biri az sert konussa hemen bozuluyor ne yapicam bilemiyorum...
Aynı benim kızım şaştım kaldım bende bir çare bulursan haber ver :))

Merhaba kizlar bugunku menumu yazayım
Sabah sucuklu 2 yumurta 3 zeytin birkaç dilim kaşar ceyrek lavas sekersiz yesilcay

Aksam 5 yk manti bir porsiyon horoz eti 2 yk yogurt

Ara cay bir parca cevizli sucuk

Suyu 2 litreye icmeye çalışacağım
50 dk yürüyüş

Canım baya erken yemişsin keşke akşama en azından bir salata ekleseydin ki seni iyice tıkasaydı ;) yoksa menü süper ;)

Merhaba kızlar menümü yazayım.

Sabah
2 yumurta
Peynir
2 zeytin
Biraz marul
Biraz lavaş

Öğle
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak kabak yemeği

Ara
1 bardak ayran
3 adet çizi

Aksam
Bir parca tavuk
3 çatal firin patates
Bol salata

Su 2.5 lt
Spor 30dk yürüyüş

Spor 210+30= 240 oldu.

Harika bir menü canım ;) tebrik ederim sporda var daha ne olsun ;)

Bu aralar regl olacam herhalde ki canım biseyler yemek istiyor. Sonra kendime telkinde bulunuyorum dur sakin yeme sonra pişman olursun diyorum. Bunca yedim de ne oldu sanki. Biraz sabir sabir sabir.....

Aman canım sakın ;) evet daha haftanın başı ama maalesef bir kere kaçamak yapınca bünye yine istiyor sonrasında :(
Verdiğin ve vereceğin kiloları düşün ;) eminim eğer şu anda dayanırsan cumaya harika bir sonuç göreceksin ;)

Cuma'dan beri hastayım, benim spor hedeflerim yalan oldu bu hafta, oysa ne hayaller kurmuştum ne sporlar yapacaktım, iyileşmek için yapmadığım şey kalmadı ama hastalığın beni hemen bırakmaya niyeti yok sanırım:KK43:

Çok çok geçmiş olsun canım ;)
Ne olur motivasyonunu düşürme ;) cumaya kadar dikkatli beslen ve iyice dinlen ;) sonuçta bu hafta az versende bir şey olmaz yada sabit çıksanda ;) iyileşince birden gidecek onu düşün ;)

Bugunku menum

Sabah
1kk peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim kepek ekmek

Ara
1 elma

Öglen
3 kofte
Kereviz salatası
1/2 dilim kepek ekmek

Ara
Yok

Aksam
Ton balikli salata

Ara
1 turk kahvesi
Belki 1 bardak süt

Canım harika bir menü ;) tebrikler
Eminim cumayada harika sonuçlar alacaksın ;)

Bugünkü menum
Sabah peynirli yumurta iki dilim ekmek

oglen (misafirlikteydim çok şükür hamurisi yemedim )
Bir tabak bol yesillikli limonlu kısır şekersiz çay

Ara bir avuç badem fındık

Aksam çorba pırasa kavurması bir dilim ekmek

Son bir nar yiyeceğim

Spor 30+30=60
120+60=180 dk

Back
X