Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yaaa çok doğru söylüyorsun.ramazan geldi kerebiçler çıktı ortaya kaymaklı kaymaklı içi bol antep fıstıklı.nasıl yemiyeceksin.ama yemiyeceğim.birdaha böyle rezil olmaya niyetim yok.

ne rezil olması usarem aşk olsun burda hepimiz aynıyız ki sen böyle şeylere takılma kilo vermeye odaklan..kalabalık sofralarda zayıflamak ya da zayıf kalmak da çok zor..şimdi evde birtek ben oruç tutuyorum eşim tutmuyor ben de dikkat ediyorum diye sadece çorba ya da bir sebze yemeği yapıyorum..çok öksüz sofralar kuruyorum haliyle..ilk iftar anında biraz hüzünleniyorum ama sonrasında giderek küçülrn göbeğimi gördükçe mutlu oluyorum:)

yaaa çok doğru söylüyorsun.ramazan geldi kerebiçler çıktı ortaya kaymaklı kaymaklı içi bol antep fıstıklı.nasıl yemiyeceksin.ama yemiyeceğim.birdaha böyle rezil olmaya niyetim yok.

o yüzden RAMAZAN ayında çok istememe rağmen mersinde olmadığıma çok mutluyum....
annemin yemekleri ve üstüne kerebice dayanamazdım.....

günaydın kızlar
sahurda çok minik 1 tost yedim bikaç tanede minik kavun dilimi 5-6 tane üzüm
ama halen iftarın ağırlığı üzerimde
çok yememiştim ama neden böyle oldu bilmiyorum
şimdi tüm gücümle ev işleriyla savaşmaya gidiyorum arada gözlerim sizleria.s.

iltercim nasılsın canım..özledim seni..
iyiyim canım sen nasılsın bende seni çok özledim yaa görüşemez olduk ama b u hafta daha sık görürşüz inşallah geçmişi okudum bende hemen cevap veremedim
caqnım az önce demişsin ya iftarda tek başıma oluyorum felan diye çok şanslısın kilo verme açısından ben hergün annemlerler abilmlerle birlikteyim iftardada sahurdada topluca yemek yiyoruz en az sofrada 10 kişi oluyoruz insan okadar kalabalığın içinde çok zor dayanıyor rejim yapmak çok zor oluyor

valla canım herkesin kendi düzeni..bak ne güzel zayıflıyordum bir izne gittim e tabi 3 il dolaştım herkes sofralar vs her ne kadar kaçırmadım desen de kaçıyor canım..dediğim gibi ilk top patladığı anda bir garip oluyorum bir kase çorba ve salata o bile çok geliyor o ayrı da alışmışız ya kalabalıklarla iftar yapmaya..
ama dediğin gibi en iyisi böyle yoksa ben de kesin kaçırırdım..

insan ister istemez kaçırıyor ama ben artık şöyle yapıyorum yemek yemeden önce 3 bardak su içiyorum zaten otamatıkman şişiyorum arkasındanda çorba içiyorum iyice şişiyorum biraz yemek yiyorum sığınamaz hale geliyorum ama yarım saat sonra birşey kalmıyor :)

:))en iyisi..valla canım ben yarım çorba içiyorum bir dilim ekmek salatayı bitiremeden acayip doyuyorum sonra çay içiyorum 2 bardak şekersiz..acayip şişiyorum saat 22.30 gibi de 4-5 dilim karpuz yiyorum..öncesinde diyet yapmamızın da etksii oldu sanırım midem iyice küçülmüş..

SLMM GÜSEL GÖZLÜ KAPTANIMM BENDE ZATEN ÖYLE YAPARIM DİYORDUMM PERŞEMBE İFTARA 10 KALA TARTILIRIM DİYORDUMM....kaydirigubbakcemile5

BEN REPİMİ PEŞİN PEŞİN ALABİLİR MİYİMM...turkbayragi :lepi: ..DÜN TARTILDIM 82,1 GELDİM...YANİ 2,2 GİTTİ..GEÇEN HAFTA ALDIĞIM KİLOYU SANIRM BU HAFTA VERECEĞİMM...

BU ARADA TARTIM BOZULDU BUGÜN BİR ÇIKTIMM 56 GELDİM BİR ÇIKTIM 110 GELDİMM KAFAYI YEDİ TARTI...kafamçokkarıştı EŞİMDE DİYORKİ GÜNDE 1000 KERE ÇIKARSAN ÜSTÜNE OLACAĞI BU DİYORRR....zemuszemus :lepi: naniknanik

belim ağrıyor ufffff

GEÇMİŞ OLSUN KAPTANIM HAYIRDIR NEYİN VAR ADET Mİ OLCAKSIN???

sağolasın elempia a.s.
mutfağı tamamladım mola verdim şimdi süpürge tutmam lasım:))

AYY ORUÇLU ORUÇLUU ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIMMM....

BEN ŞİMDİDEN SUSUYORUMM NE OLACAK BİLMİYORUM....

BİRDE 4 GÜNDÜR ÇOK KÖÜT MİĞDEM BULANIYOR ARALIKSIZ.. mafoldumben.BİR İLACA BAŞLADIM O YAPIYORR....İNŞALLAH KESİLİR BİRAN ÖNCE ÇÜNKÜ İLAÇ SÜREKLİ KULLANMAM GEREKİYOR PKO. İÇİN GLUKOFEN DİYE BİRŞEY....

bnde glokofen kullanıyorum
bnm midem bulanıyordu
demmeki ondanmış
ama o kullandığın hap çok iyi bir hap
kilo vermene de yarar sağlıyacak neslişim

bnde glokofen kullanıyorum
bnm midem bulanıyordu
demmeki ondanmış
ama o kullandığın hap çok iyi bir hap
kilo vermene de yarar sağlıyacak neslişim

birde utanamdan rep istiyor 110 gelmiş bu hafta yaktın asıl sen bizi:roflol::roflol:
dur bi eksi rep yolalyım snakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…