yaaa çok doğru söylüyorsun.ramazan geldi kerebiçler çıktı ortaya kaymaklı kaymaklı içi bol antep fıstıklı.nasıl yemiyeceksin.ama yemiyeceğim.birdaha böyle rezil olmaya niyetim yok.
yaaa çok doğru söylüyorsun.ramazan geldi kerebiçler çıktı ortaya kaymaklı kaymaklı içi bol antep fıstıklı.nasıl yemiyeceksin.ama yemiyeceğim.birdaha böyle rezil olmaya niyetim yok.
iyiyim canım sen nasılsın bende seni çok özledim yaa görüşemez olduk ama b u hafta daha sık görürşüz inşallah geçmişi okudum bende hemen cevap veremedimiltercim nasılsın canım..özledim seni..
iyiyim canım sen nasılsın bende seni çok özledim yaa görüşemez olduk ama b u hafta daha sık görürşüz inşallah geçmişi okudum bende hemen cevap veremedim
caqnım az önce demişsin ya iftarda tek başıma oluyorum felan diye çok şanslısın kilo verme açısından ben hergün annemlerler abilmlerle birlikteyim iftardada sahurdada topluca yemek yiyoruz en az sofrada 10 kişi oluyoruz insan okadar kalabalığın içinde çok zor dayanıyor rejim yapmak çok zor oluyor
insan ister istemez kaçırıyor ama ben artık şöyle yapıyorum yemek yemeden önce 3 bardak su içiyorum zaten otamatıkman şişiyorum arkasındanda çorba içiyorum iyice şişiyorum biraz yemek yiyorum sığınamaz hale geliyorum ama yarım saat sonra birşey kalmıyor :)valla canım herkesin kendi düzeni..bak ne güzel zayıflıyordum bir izne gittim e tabi 3 il dolaştım herkes sofralar vs her ne kadar kaçırmadım desen de kaçıyor canım..dediğim gibi ilk top patladığı anda bir garip oluyorum bir kase çorba ve salata o bile çok geliyor o ayrı da alışmışız ya kalabalıklarla iftar yapmaya..
ama dediğin gibi en iyisi böyle yoksa ben de kesin kaçırırdım..
canlarım ben çıkıyorum hepinizi öptüm sonra gelirim biraz işlerimi yapayımda
belim ağrıyor ufffff
sağolasın elempia a.s.
mutfağı tamamladım mola verdim şimdi süpürge tutmam lasım:))
aynı dert bnde de var cnmm
ama bn olayım istiyorum
çünkü belli bir müddet olmamılştım yaklaşık 2 ay kadar ne kadar zor bişey olduğunuu öğrendiiim
bu arada takımım her ne kadar geçen hafta 9.da olsak
sizle gurur duyuyorum:enbuyukkk:
sizleri de çok seviyoruma.s.
ayrıca şunu da belrteyim
cuma günü kilo verenlere rep dağıtacm :jeyyarnapim elimden anca bu geliyor)
birde aman oruç tutanlar unutmasın onlar için tartılma perşembe günü iftra 10 kala
o şeklde en ii sonucu alırız
tutmayanlar cuma sabahı
birde geç kalmyınnn
hiç çekilmio walla oruç haldeyken pc başında oturup sonuç bekelmek
belim ağrıyor ufffff
sağolasın elempia a.s.
mutfağı tamamladım mola verdim şimdi süpürge tutmam lasım:))
SLMM GÜSEL GÖZLÜ KAPTANIMM BENDE ZATEN ÖYLE YAPARIM DİYORDUMM PERŞEMBE İFTARA 10 KALA TARTILIRIM DİYORDUMM....kaydirigubbakcemile5
BEN REPİMİ PEŞİN PEŞİN ALABİLİR MİYİMM...turkbayragi :lepi: ..DÜN TARTILDIM 82,1 GELDİM...YANİ 2,2 GİTTİ..GEÇEN HAFTA ALDIĞIM KİLOYU SANIRM BU HAFTA VERECEĞİMM...
BU ARADA TARTIM BOZULDU BUGÜN BİR ÇIKTIMM 56 GELDİM BİR ÇIKTIM 110 GELDİMM KAFAYI YEDİ TARTI...kafamçokkarıştı EŞİMDE DİYORKİ GÜNDE 1000 KERE ÇIKARSAN ÜSTÜNE OLACAĞI BU DİYORRR....zemuszemus :lepi: naniknanik
GEÇMİŞ OLSUN KAPTANIM HAYIRDIR NEYİN VAR ADET Mİ OLCAKSIN???
AYY ORUÇLU ORUÇLUU ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIMMM....
BEN ŞİMDİDEN SUSUYORUMM NE OLACAK BİLMİYORUM....
BİRDE 4 GÜNDÜR ÇOK KÖÜT MİĞDEM BULANIYOR ARALIKSIZ.. mafoldumben.BİR İLACA BAŞLADIM O YAPIYORR....İNŞALLAH KESİLİR BİRAN ÖNCE ÇÜNKÜ İLAÇ SÜREKLİ KULLANMAM GEREKİYOR PKO. İÇİN GLUKOFEN DİYE BİRŞEY....
SLMM GÜSEL GÖZLÜ KAPTANIMM BENDE ZATEN ÖYLE YAPARIM DıYORDUMM PERŞEMBE ıFTARA 10 KALA TARTILIRIM DıYORDUMM....kaydirigubbakcemile5
BEN REPıMı PEŞıN PEŞıN ALABıLıR MıYıMM...turkbayragi :lepi: ..DÜN TARTILDIM 82,1 GELDıM...YANı 2,2 GıTTı..GEÇEN HAFTA ALDIĞIM KıLOYU SANIRM BU HAFTA VERECEĞıMM...
BU ARADA TARTIM BOZULDU BUGÜN BıR ÇIKTIMM 56 GELDıM BıR ÇIKTIM 110 GELDıMM KAFAYI YEDı TARTI...kafamçokkarıştı EŞıMDE DıYORKı GÜNDE 1000 KERE ÇIKARSAN ÜSTÜNE OLACAĞI BU DıYORRR....zemuszemus :lepi: naniknanik
GEÇMıŞ OLSUN KAPTANIM HAYIRDIR NEYıN VAR ADET Mı OLCAKSIN???
AYY ORUÇLU ORUÇLUU ALLAH KOLAYLIK VERSıN CANIMMM....
BEN ŞıMDıDEN SUSUYORUMM NE OLACAK BıLMıYORUM....
BıRDE 4 GÜNDÜR ÇOK KÖÜT MıĞDEM BULANIYOR ARALIKSIZ.. mafoldumben.BıR ıLACA BAŞLADIM O YAPIYORR....ıNŞALLAH KESıLıR BıRAN ÖNCE ÇÜNKÜ ıLAÇ SÜREKLı KULLANMAM GEREKıYOR PKO. ıÇıN GLUKOFEN DıYE BıRŞEY....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?