Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok enteresan benim de hep yakınımdakilerle aynı olur ama hiç bağlantı kuramamıştım..işyerindeki iki arkadaşla da günlerimiz aynı....
iftar menünüzde neler var kızlar..
ben dünden barbunya yemeği yaptım zeytinyağlı yoğurtla birlikte onu yicem...
arkasındna şekersiz çayımı içerim..
2 saat sonra da meye..
bir de şu elmalı karşımdan yapcam reglim de yaklaştı..iyi gelir..

çok enteresan benim de hep yakınımdakilerle aynı olur ama hiç bağlantı kuramamıştım..işyerindeki iki arkadaşla da günlerimiz aynı....
iftar menünüzde neler var kızlar..
ben dünden barbunya yemeği yaptım zeytinyağlı yoğurtla birlikte onu yicem...
arkasındna şekersiz çayımı içerim..
2 saat sonra da meye..
bir de şu elmalı karşımdan yapcam reglim de yaklaştı..iyi gelir..

ben de ilk defa bu kadar susadım...sadece su içmek istiyorum..........................
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.........

slm kızlar ben de akşam yarım tabk pilav yarım tbk fasulye pide salata yedim sonra da şekersiz çay içtim ve yoğurt yedim daha sonra 40dk yürüyüş 50dk kondüsyon bisikleti ve 100mekik çektim yeşilçay içtim ve marul salatalık yedim hadi sora grüşürüz kızlaar....

selamlar ben de geldım bı kase corba azıcık ucundan pıde bırazcık menemen bıraz cacık bıraz bulgur pılavı bu bıraz dedıklerım 1-2 kasık catal oyle gecıstırdım tadımlık.. yesılcay ıcıyorum. gecen tv de duydugum buraya yazdıgım cayı demlıyorum suan. onun dısında su ıcıyorum ben kılo vermeye baslamısım kızlar... :) 56.9 idim ıftara 5 dk kala :)

Çilekciğim aman tatilde yeme düzenini değiştirme,Gerçi bu konuda benim sana birşey söylememe gerek yok maaşallah iradene sahipsin. Bende öyle olabilsem...
Şu regl konusuna bende inanmaya başladım artık çünkü bende regl oldum.
HAYILLI TATİLLER ÇİLEKÇİĞİM, KENDİNİ FAZLA ÖZLETME OLUR MU?

Kızlar ben bugün 2 kase çorba 2 bardak(dayanamadım) gazoz içtim.2 lt. su şimdide bir fincan türk kahvesi içtim.

Kızlar ben size birşey sorsam; bu saatte yürüyüş bandına çıkmış olsam (4.5 le) alt kata (komşuya) çok ses gidermi bilgilendirirseniz sevinirim.

buralardayım kız....az önce acilden geldim bel ağrısı mahvetti beni ..iğne yapıp yolladılar..bir taraftanda tuvaletten çıkamıyorum....ben tatilemi geldim eziyet etmeye mi:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…