günaydın kızlar dün akşam iftarda zeytinyağlı az yağla pişirdiğim arbunyadan 5 kaşık iki kaşık da pilav yoğurt yedim bir avuç içi kadar pideyle birlikte..şu elmalı karışımdan pişirip ondan 2 bardak kadar içtim..sahura kalktığımda kendimi çok halsiz hissettim tostumu yemeye bile halim yoktu regl olma zamanım ya ondna sanırım ben de niyetlenmedim..sabah da çok zor kalktım hala da çok halsizim...işallah bugün regl olurum da boşa gitmez bugünüm...
ağrı da var azra sılacım ama asıl bu halsizliği anlatamam yığılcak gibiyim ya sanki kolumdan, bacaklaımdan kan çekiliyor..suratım da bembeyaz..
tmm cnm kalabalıkta oluşuna sevndmyok be canım ben işyerindeyim merak etme... bazen regl olmadan önce böyle şeyler olurdu da bu kadar yoğun olmazdı anlamadım benn de..yok canım şekerli bişi yemem de çay molasında çayımı tatlandırıcılı dğeil tek şekerli içicem..
nedir biz kadın milletinin çektikleri ya bazen keşke erkek olsaydım diyorum sonra da yok ya diyorum hrşeye rağmen kadın olmak daha özel:)
evet yaa herks beklemede ama tık yok millettedegünaydın kızlar nasılsınız takımın tamamı adet olacak sanırım bu hafta bende bekliyenler arasındayım olmadı bir türlü heryerim şişti ama tık yok malesef
kızlar slm dün akşam giremedim hem iş vardı evde hemde bi komşuya geçmiş olsuna gittik akşam size yazdığım menüde karnabahr yoktu yapmadım sadece çorba salata hurma elma yedim sahurdada 1 bardak süt 2tane etiform bisküvi 2tane derken 2 paket deil haa :) bende henüz patlamadımm ama karnım ve dizlerim müthiş ağrıyo
kızlar bende regl haldeyim fena ağrılarım varrr hakkımızda hayırlısı valla ..
buarada dün akşam sadece 1 şeftalı ve 1 armut yedimm zayıflamam gerek gerçeğiyle bir kez daha yüzleşiorum çünkü erkek arkadaşım derki nisan mayıs gibi nişanlanalımmmm :uhm:
kafam çokk karışıkk çookkk
valla canım al işte beni örnek al ben başa çıkamıyorum:))şaka bir yana valla canım herşey nerden baktığınla alakalı ve birlikte olduğun kişiyle..karşındaki kişi anlayışlıya herşey o kadar kolay ki..çalışıyor musun..ben akşam 19.15 gibi eve geliyorum genelde yemeği akşamdan yapıyorum gelidğimde yanına ya salata ya makarna vs hazırlıyorum yemek işi bitiyor..sofrayı eşim kaldırıp bulaşık makinesine de o yerleştiriyor...çamaşırları genelde haftasonu yıkıyorum ütüleri de fazla biriktirmeden aralarda yapıyorum eşim kendi ütüsünü de arada yapıyor...zaten yeni evliyiz ev genelde temiz oluyor...haftasonları da o süpürüyor ben toz alıp siliyorum..fazla titizlenip de hayatı kendine ve eşine dar etmedikten sonra sorun yok..ben başlarda çok üzülüyordum yetişemiyorum hiçbişeye diye herşeyi en iyi şekilde yapmaya çalışıp kendimi de çok üzüyordum birgün eşim bana bir kızdı napıyorsun sen klasik evli kadınlar gibi davranıyorsun diye ben de şimdi kendimi daraltmadan yapıyorum..en iyisi de bu bence..çalışan insanlarız sonuçta...ay ne uzun yazdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?