valla canım al işte beni örnek al ben başa çıkamıyorum:))şaka bir yana valla canım herşey nerden baktığınla alakalı ve birlikte olduğun kişiyle..karşındaki kişi anlayışlıya herşey o kadar kolay ki..çalışıyor musun..ben akşam 19.15 gibi eve geliyorum genelde yemeği akşamdan yapıyorum gelidğimde yanına ya salata ya makarna vs hazırlıyorum yemek işi bitiyor..sofrayı eşim kaldırıp bulaşık makinesine de o yerleştiriyor...çamaşırları genelde haftasonu yıkıyorum ütüleri de fazla biriktirmeden aralarda yapıyorum eşim kendi ütüsünü de arada yapıyor...zaten yeni evliyiz ev genelde temiz oluyor...haftasonları da o süpürüyor ben toz alıp siliyorum..fazla titizlenip de hayatı kendine ve eşine dar etmedikten sonra sorun yok..ben başlarda çok üzülüyordum yetişemiyorum hiçbişeye diye herşeyi en iyi şekilde yapmaya çalışıp kendimi de çok üzüyordum birgün eşim bana bir kızdı napıyorsun sen klasik evli kadınlar gibi davranıyorsun diye ben de şimdi kendimi daraltmadan yapıyorum..en iyisi de bu bence..çalışan insanlarız sonuçta...ay ne uzun yazdım:)
ayy ne kadar sevindim senin adına ne güsel böle anlatışınnn ısındım he ben evlenme konusuna a.s bende çalışıorum aynı yerde kalırsam inş. 18:30 gibi evde oluyorum bendee...
herşeyin en iyisi en güzeli olsun die çok yıpratıorum kendimi şimdi bunun farkına vardım ama dediğin gibi öle yapmamak gerek kendini daraltmadan olmalı saolasın elimphiacımmm
mutluluğunuz daim olsun cnmm benim ondan yana korkum yok biz 7 senedir çıkıoruz
benim korkum temizlik ,ütü, yemek ,ev bunların hepsiyle başa çıkabilecekmiyim ondan korkuyorumm :uhm:
bnde bugün acııııııım
az kız dışarı çıkartıım o da sıkıldı
parka götürecem
elimpia anlatma kıs herkese herşeyi nazar ettircen kocana:))
şekil 1.2 husel de olduğu gibi
ayrıyarıya yardımcı olan adam her şeyden elini eteğini çekti hemde ne pasaklı oldu anlatılmaz yaşanır maalesef:)
kızlar ben arada şu elma diyetiyle ilgili topiğe takıldım da insanlar inanılma kilollar vermiş ya bakan var mı??ben hızlı kilo vermee karşıyım ama sonuçlar inanılmaz aklımı çelmiyor değil:)
buralardayım kız....az önce acilden geldim bel ağrısı mahvetti beni ..iğne yapıp yolladılar..bir taraftanda tuvaletten çıkamıyorum....ben tatilemi geldim eziyet etmeye mi:sinifsinif:
ağrı da var azra sılacım ama asıl bu halsizliği anlatamam yığılcak gibiyim ya sanki kolumdan, bacaklaımdan kan çekiliyor..suratım da bembeyaz..
ben takımdan değilim ama bende yazayım.
ben oruç tutamıyorum bebeğimi emzirdiğim için...
sabah 1 dilim yumurtalı ekmek ve çay. sabah dedim 12 gibi yapıyorum ben kahvaltıyı.
ikindi vakti bi kase yogurt çorbası aksamda çorba yarım porsiyon kadar alinazik yedim ve meyva bu arada gün içinde 3 lt.den fazlada su içiyorum.
günde en 10 sıkı egzersiz yapıyorum.
nasıl sizce hayatımda ilk defa yediklerime dikkat etmeye çalışıyorummafoldumbenbundan sonrada hep böyle olucak galiba
güzel gidiorsun bu hafta umutluyum senden
yok öyle cubuk gibi zayıf degildim ucube gibi:dilcikar:hiç sevmem normaldim.boyum 1.70 55 kilo fala:dilcikar:ndım evlenince 58 ile 60 arasındaydım.simdi isemafoldumben67 kiloyummafoldumbenkızken çok zayıfdın
şu emzirme dönemini bitir en azından bebek 6 aylık ozmn elimize düşersiiin kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?