Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayy ne kadar sevindim senin adına ne güsel böle anlatışınnn ısındım he ben evlenme konusuna a.s bende çalışıorum aynı yerde kalırsam inş. 18:30 gibi evde oluyorum bendee...
herşeyin en iyisi en güzeli olsun die çok yıpratıorum kendimi şimdi bunun farkına vardım ama dediğin gibi öle yapmamak gerek kendini daraltmadan olmalı saolasın elimphiacımmm

elimpia anlatma kıs herkese herşeyi nazar ettircen kocana:))
şekil 1.2 husel de olduğu gibi
ayrıyarıya yardımcı olan adam her şeyden elini eteğini çekti hemde ne pasaklı oldu anlatılmaz yaşanır maalesef:)

selam kızlar ancak kalktım yataktan.....yine belim çok çok ağrıyor.....yine tuvaletten çıkamıyorum.... hala regl olamadım bende ama heryeri sızlıyor ve yataktan çıkamıyorum kusura bakamyın ancak yazabildim...akşam iftardan sonra tekrar iğneye gidecem bel ağrısı için...ne yediğime gelince iftarda yarım kase çorba 3 mercimekli köfte 8 bardak su............2 saat sonra 1 elma...1 bardak limonata....sahurda 2-3 lokma zor aldım....mafoldumben

rica ederim canım her zaman..:)herşeyi biz gözümüzde büyütüyoruz..ya da arkadaşım gibi yap ona her hafta perşem bir kadın geliyor evi haftasonlarına hazır hale geliyor eşinin gömleklerini de ütülüyor...o bir tek yemek yapıyor ama ayda 240 milyon bayılıyor:))bu da bir seçim...işallah siz de çok mutlu olursunuz canım..

slmmm kızlarr nasılsınız?

ben bu hafta çok yoğunum oyüzden pek giremiyorummm.....bu arada tartım halen bozuk perşembe ne ypacağım bilmiyorum...:
delphin:

mutluluğunuz daim olsun cnmm benim ondan yana korkum yok biz 7 senedir çıkıoruz
benim korkum temizlik ,ütü, yemek ,ev bunların hepsiyle başa çıkabilecekmiyim ondan korkuyorumm :uhm:

vallahi levrekciğimm korkmaa sakınnn....bendeçalışıyorum çok şükür eşim yardımcı oluyorr..inan hatta benden daha güsel süpürüyo....:lepi:.

bnde bugün acııııııım

ahh kıyamammm.....Şeniz

az kız dışarı çıkartıım o da sıkıldı
parka götürecem

okişşş.... kaydirigubbakcemile.

canım sizlerin nazarı değmez diye anlatıyoırum be:)) benim kocam becerikli değil aslında ama titiz ve çok iyi niyetli ne kadar yorulduğumu bildiği için yapıyor zaten vicdanlı insanlar yardım eder..bence nasıl alıştırırsan öyle gider...o yapmazsa ben de yapmam ama o rahatsız olur çünkü dedim ya titiz:)

kızlar ben arada şu elma diyetiyle ilgili topiğe takıldım da insanlar inanılma kilollar vermiş ya bakan var mı??ben hızlı kilo vermee karşıyım ama sonuçlar inanılmaz aklımı çelmiyor değil:)

kızlar ben arada şu elma diyetiyle ilgili topiğe takıldım da insanlar inanılma kilollar vermiş ya bakan var mı??ben hızlı kilo vermee karşıyım ama sonuçlar inanılmaz aklımı çelmiyor değil:)

valla bende karşıyım o yüzden arada elma yiyorum diyete sıkı sıkı bağlı değilim yani.......ama cildin güzelleşiyor ve fazla açlık duymuyorsun haberin olsun.....

slm kızlar bikaç gündür pek keyfim yok.. ders çalışıyorum sürekli malum okullar açılacak biras geç kaldım..çok yoyuluyorum.. dün fazla kaçırdım yazmıyorum onun için yediklerimi:kedi:.. çok yediğim için heralde ilk defa acıktım.. ne güsel hiç acıkmıyodum..
nese herkese hayırlı iftarlar..

güzel gidiorsun bu hafta umutluyum senden
[/QUOTE]

bende umutluyum benden bugün 70.8 gördüm tartıda ama regl halim geldi maalesef ya belim kasıklarım çook fena nasıl spor yapıcam düşünüyorum vallahi ama yapmam lazım
azramsılam senin bana bi önerin olcaktı oruç tutmasaydım neydi o önerin regliyim ya

iftarda 2 kase çorba 1 hurma 1 kase sütlü irmik tatlısı ama diyete uygun yaptım margarin yok şeker çok az öyleki eşim hiç sevmedilülülülülülü

yarın evde temizlik var sabah 7buçukta başlıyolar ben beelki sabah giremiyebilirim

ben geldım.. sahura kalkamadım sabah. dun aksam ıftarda yedıklerımle tuttum oruc tum gun. ama enteresandır kı normalde gun ıcınde bıle cok acıktgmda bas agrım olur tansıyonum duser falan sıkı dıyetlerde de basıma geldı, bugun hıc bı sorun yasamadım.. gene corba ıctım bıraz pıde yedım azıcık kızartma yedım dayanamadım :) bı kasık kadar yogurt bı ıkı mınık parca peynır ıkı lokma borek. herseyın tadına bakıp bıraktım yanı gene.. ben kılo verıyorum cıdden..

buralardayım kız....az önce acilden geldim bel ağrısı mahvetti beni ..iğne yapıp yolladılar..bir taraftanda tuvaletten çıkamıyorum....ben tatilemi geldim eziyet etmeye mi:sinifsinif:

çilekciğim geçmiş olsun.Bel ağrısının nedeni neymiş peki öğrendin mi? İnşallah önemli birşey yoktur.

ağrı da var azra sılacım ama asıl bu halsizliği anlatamam yığılcak gibiyim ya sanki kolumdan, bacaklaımdan kan çekiliyor..suratım da bembeyaz..

Canım geçmiş olsun azda olsa ağrıların azaldı mı?

Regl olduğumdan dolayı sadece akşam yedim;1 kase çorba,2 adet dolma sabahtan beride 3 lt.su içtim.

ben takımdan değilim ama bende yazayım.
ben oruç tutamıyorum bebeğimi emzirdiğim için...
sabah 1 dilim yumurtalı ekmek ve çay. sabah dedim 12 gibi yapıyorum ben kahvaltıyı.
ikindi vakti bi kase yogurt çorbası aksamda çorba yarım porsiyon kadar alinazik yedim ve meyva bu arada gün içinde 3 lt.den fazlada su içiyorum.
günde en 10 sıkı egzersiz yapıyorum.
nasıl sizce hayatımda ilk defa yediklerime dikkat etmeye çalışıyorummafoldumbenbundan sonrada hep böyle olucak galiba

kızken çok zayıfdın
şu emzirme dönemini bitir en azından bebek 6 aylık ozmn elimize düşersiiin kaydirigubbakcemile2

güzel gidiorsun bu hafta umutluyum senden

bende umutluyum benden bugün 70.8 gördüm tartıda ama regl halim geldi maalesef ya belim kasıklarım çook fena nasıl spor yapıcam düşünüyorum vallahi ama yapmam lazım
azramsılam senin bana bi önerin olcaktı oruç tutmasaydım neydi o önerin regliyim ya

iftarda 2 kase çorba 1 hurma 1 kase sütlü irmik tatlısı ama diyete uygun yaptım margarin yok şeker çok az öyleki eşim hiç sevmedilülülülülülü

yarın evde temizlik var sabah 7buçukta başlıyolar ben beelki sabah giremiyebilirim[/QUOTE]

inan unuttum
ama aklıma gelince yazarım elbet

kızken çok zayıfdın
şu emzirme dönemini bitir en azından bebek 6 aylık ozmn elimize düşersiiin kaydirigubbakcemile2
yok öyle cubuk gibi zayıf degildim ucube gibi:dilcikar:hiç sevmem normaldim.boyum 1.70 55 kilo fala:dilcikar:ndım evlenince 58 ile 60 arasındaydım.simdi isemafoldumben67 kiloyummafoldumben
çok mu yiyorum sence ekmeği az yiyorum günde 2 dilim falan bazen yemediğimde oluyo altınbasak bisküvi yiyorum of ofkafamçokkarıştıfazla mı takıyom acaba koçiş kızıyo :mymeka:fazla taktım diye.neyse cuma tartılcam bakalım zayıflamış mıyımCADIARZU böyle dikkat edersem emzirerek de kalori harcıyorum:kedi:zayıfların beeaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…