- Emoji Skoru
- 64.505
- Puanlar
- 798
Günaydın hayırlı sabahlar.
Eşimle aramı düzelttik şükür. Özür diledi benden hatalıydım sözlerim ağırdı dedi. Birde affetmem için bilezik almış bana. Ben şokBenim kredi kartım bu bilezik kadar geldi nerdeyse paramız var mı dedim hallederiz sana değer az bile dedi.
O neye kızdığını ben neye kızdığımı anlattım. Birbirimizi daha iyi anladık. Çok üzgündüm günlerdir. Annemde bendeydi. Kavga ettiğimizi anladı. Nedenini de öğrenemedi sürekli bana uzatma alttan al kocanla konuş yapma kızım falan dedi. İnsallah bu son kavgamız olur. Rabbim herkesin yuvasına huzur versin....
Canım ne kadar sevindiğime inanamazsın
Rabbim bir daha yaşatmasın sizleri nazardan sakınsın ....Aminnnn
Anneler anında hisseder :) benim Annemde yüzümden anlar ve hemen başlar yok efendim kadın alttan alır kocan haklıdır diye ( ki daha olayı bilmez
Eşim hep der nazara geliyoruz Aşkım diye çünkü okadar basit bir şeyden tartışma çıkıyor ki bazen Allahtan anlık bir durum ve sonrasında çok daha yoğun oluyor ilgimiz
Sizde nazara gelmiş olabilirsiniz canım milletin yüreği götürmüyordur
Normal zamanda ictigin sudan ne kadar fazla iciyorsun? Bende yarin gidecegim ya bugun bende yapayim.
Ben ödem olduğunu hissettiğim an bana 3 diyorsa ben 4e yakın içiyorum suyu
Benim kredi kartım bu bilezik kadar geldi nerdeyse paramız var mı dedim hallederiz sana değer az bile dedi.