Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba
cuma günü başlıyacak zayıflama yarışma yeri burasımı ? Bana da yer varmı? Kaç kişi katılabiliyor? Kaç gün sürüyor?

selam kumdeniz..80-89 topiğine gelmiştin di mi..bu takımda yer yok canım ama cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne bir takıma girmek isteidğini yaz boş yer olanlar sana döneceklerdir..

slm kızlar maşallah nasıl kaynatmışsınız okumaktan yoruldum...
ben sancılanıyorum ama maalesef tık yok...buaraa cidden ben de iştah miştah kalmadı....iftar açınca hele su içiyorum ve doyuyorum sanki sofradakiler zorla yediriyor...
herhalde ideal kiloya ulaşmam kurban bayramından önce olacak.....

kızzzzlllaaarrrrr sporumu yaptımmmm 1.5 saat hemidee yürüdüm titrediimm
1 elma yedim ayın 1 gibi oruç tutarım heralde ogüne kadar1 kilo versem negüzel olur allahım
sabah 70.7dim şekerler kaptanım ben bildirimimi yaptım ok ama yarın sabah daha az çıkarsam onu yazarım vallahi ama bişey yazmassam budur kilom

dagçileğim ewt bencede sen kurban bayramından önce hedefine ulaşıcaksın boyuna göre ideal kilon kaç benim 65 çıktı 5 kilom varr yani

benimde 58 çıkıyor ama valla bu tipe 58 gitmez.....

yok canım o dönem yemeyi çok çok azaltım.ve sporu yoğun yapıyordum.....

zaten o diyeti yapmak sadık kalmak çok zor yaaa..insanın içi kıyılır..en iyisini yapmışsın..ben dün kaçırdığım için ve çok şiş olduğum için bugünü yeşil elmayla geçiriyorum biraz hafifleyim...

bende baştan ik gün tutum oruc akşamları acayıp şışıyordum belkı on bardak su ıcıyordum yemege yer kalmıyordu bakalım başlayınca nasıl olacak tekrardan

yalnız aayıp komposto ıçıyorum oda kg aldırır yemek felan canım cekmıyor şekerli oldugu içn hıç ıyı degıl ama ne yapayım

selam kumdeniz..80-89 topiğine gelmiştin di mi..bu takımda yer yok canım ama cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne bir takıma girmek isteidğini yaz boş yer olanlar sana döneceklerdir..

Merhaba evet 80-89 konusuna yazdım.Teşekkürler. Tamam ben cuma takımlarına bakıcam. Diyetteki bayanlara başarılar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…