iyiyim canım ya teşekkür ederim serumu yedim tatilde de dağoldım 2.5 kg ı aldım geldim maşallah iyiyim:kedi:
elımpıya üzülme ßende aldım ama kac kg aldım ßılmıyorum gıderken kactım acaßa hatırlamıyorumklava:
kızzzzlllaaarrrrr sporumu yaptımmmm 1.5 saat hemidee yürüdüm titrediimm
1 elma yedim ayın 1 gibi oruç tutarım heralde ogüne kadar1 kilo versem negüzel olur allahım
sabah 70.7dim şekerler kaptanım ben bildirimimi yaptım ok ama yarın sabah daha az çıkarsam onu yazarım vallahi ama bişey yazmassam budur kilom
dagçileğim ewt bencede sen kurban bayramından önce hedefine ulaşıcaksın boyuna göre ideal kilon kaç benim 65 çıktı 5 kilom varr yani
benimde 58 çıkıyor ama valla bu tipe 58 gitmez.....
dağçileği sen elma diyeti yapmış mıydın??
dagcılegı ne haber nasılsın nasıl gıdıyor dıyet
evet ama tam sadık kalmadım......
haftada 5 kg verdiğin dönemde onu mu yapıyordun canım merak ettim...
ay bugün çok sıkıldım işten biran önce eve gidip uyumak istiyorum..bugün eşim de geç gelecek erkek günü var dışarda olcak en iyisi evde yayılıp tembellik yapmak..
ya ben bişi yiyemiyorum....iftarda yemeğe saldırma falan yok....dünde kan verdim...ama öyle iştah falan kalmadı.....halsizde değilim...anlamadım gitti....
dilini ısır..poponu kaşı bişiler yap canımtütü
selam kumdeniz..80-89 topiğine gelmiştin di mi..bu takımda yer yok canım ama cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne bir takıma girmek isteidğini yaz boş yer olanlar sana döneceklerdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?