Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın arkadaşlar nasılsınız ßende reglıyım oruca ßaşlamadım daha kaptanım üzgünüm ana artıdayım 84 400 olmuşum ama söz ßaşlıyorum sıkı ßır dıyete

sağol canım bakıcam ilerki saatlerdeki durumuma da ama ben reglken canım pek bişi istemiyor genelde acayip şişkin oluyorum....

hadi hayırlısı iltercim..ben de dün çok garip bir rüya gördüm..ben eşimle bir tatil yöresindeyim karman çorman oraya gidiyoruz buraya gidiyoruz falan deken ne alakaysa sınır kapısı gibi bi yere geliyoruz orda bir kadın görüyorum hamile ama kocası ona bağırıyor çağırıyor kötü davranıyor falan naısl üzülüyorum kadına..sonra kadın bana çok dikkatle bakıyor ve arabaya binerken "bak görüyorsun halimi sakın bekleme hemen çocuk yap diyor"
dün senin ve kaptanımın söyledikleri rüyama girdi sanırım:)

ilter sıkma canınıbirgün pozitifi elbet görceksin

kızlar bn dr gidiyorum şimdilik by

aman oruç tutanlar unutmayın
akşam iftara 10 kala tartılın
ayrıca yarında bildirmler 12 ye kadar

kıyamam canım ben sana..nolur üzme kendini..bu iş biraz da strese bağlı diye biliyorum ben çevremdeki arkadaşlarım da hep öyle der...ne zaman düşünmeyi bıraktım napalım olmayacak dedim o zaman oldu demişti bir tanıdığımız..ki böyle de çok örnek var..bak benim altıncı hissim kuvvetlidir eminim senin de sağlıkla bir bebişin olcak..ümidini kaybetme sakın...

ümidimi kaybetmiyorum esasında sadece test yapınca hep negatif çıkmasına bir türlü alışamadım her seferinde negatif çıkmasını kabul edemiyorum işte n boşver beni sen alıştım artık ben ilk üzüntüme denk geldin şimdi iyiyim bitanem
bir -2 saate adedim gelir artık yada akşama :) testi yaptık rahatlamıştır artık

saol selmacım yok iyiyim şimdi allaha şükür en azından umut edebiliyorum önümüzdeki aya inşallah diye biliyorum birde hiç çoçuğum olmıyacağını bilseydim o daha zor bendne daha zor durumda olanlar vardır elbet şükürler olsun yüce rabbime en azından elim ayağım tutuyor

evım ßerßat olmuş temızlık yapıyorum hazır oruclu degılken yapayım ßıtsın cok işlerım var cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…