Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

en azından 15 yıldır ilk kez teravi namazına gittim kızımla beraber sude camide önümde uyudu halimiz komikti epey artık allah kabul etsin demekten başka çarem yok:))
allah kabul etsin huselim:Saruboceq:
bn sıla ve camii olayını düşünemiyorum bilee
imam bile şaşırır dualarıkaydirigubbakcemile3

ben staja basladım sabah erken gıdıyorum aksam ıftara ucu ucuna yetısıyorum masadan kalkar kalkmaz gelıyorum ama sabah erken kalktıgım ıcın erken yatmam gerekıyor. uyanamıyorum yoksa o yuzden boyle oluyo ...
mesaj alındıyerimseniben
nez mn bitcek bu stajCADIARZU

bugün çoook yedimm çookkk ağlamak istiyorummm sporda yapmadım yarın sabah yapıcam inşallah

sana diyecek bi söz bulamıoyorumklava:klava:klava:Çok üzgünüm çoook
cumaya görüşürüzkötükedihüso

bugün çoook yedimm çookkk ağlamak istiyorummm sporda yapmadım yarın sabah yapıcam inşallah

Fıstık nasıl oldun şimdi iyi misin?

Tıkınmaya gelince bende aynı dertten muzdaribim.2 tane (büyük parça) börek yedim. Kendimi çok kötü hissediyorum.Galiba eski kiloya geri dönüyorum. Regl olunca baskülüm bana düşman kesiliyor zaten.İstemediğim kiloda kendimi görünce iştahım artmıyor ama sinirimden yiyiyorum. Sende de öyle oluyor mu?

Eyvaaaaaaaaaaaaaaaah bende yandım desene Kaptanım şeyyyyyyyyyyyyyyy

ben geldm kaptanım şmdi gırdım ıcerı artık aranızdayın kesıntısız sızlerı cokkkkkkkkkkkkkkk özledım yarın görüşmek üzere

slm bacılar geç kaldım ama....evet yarışmanın sonunda verilen şıkları değerlendirirsek..
1.cezaevinde olacam...
2.kötü yolda olacam
3.şıkkı hatırlamıyorum ama ben bu gece kızılaya kan bağışı yaptım.....kendimi kötü hissediyorum şuan sahurda sadece işkembe çorbası içtim...yarın görüşürüz.......

ha buarada kimsenin dediği olmadığı için hiçbirinizi öpmeyecem.....:umursamaz:

cnm gidemedim bir ere 6. takımda da yer yokmuş aebencim başka takıma aldırayım istersen dedi ama yeni bi takıma adapte olmam zor olacak diye böyle dışarda kaldım cnm artık böyle katılacağım bu arada pc çöktü kardeşimin leptobunu aldım kaç gündür kafayı yiyecektim yoksa o yüzden anca cevap verebildim cnm

Eyvaaaaaaaaaaaaaaaah bende yandım desene Kaptanım şeyyyyyyyyyyyyyyy
ölemii
sende mi brütüskötükedihüso

ben geldm kaptanım şmdi gırdım ıcerı artık aranızdayın kesıntısız sızlerı cokkkkkkkkkkkkkkk özledım yarın görüşmek üzere
hele seeeeen nerelerdesin bakiiiiiim
birde bana artıdayım de
bak görüşürüz ozmn senlekötükedihüso

bnide mi:çok üzgünüm:

cnm bnm
bi aralar üye arıyorudum bulamıyorduum takıma gircek
şimdi de
istemeye istemeye yer yok diyorum
neden şu takımlar 15 er kişil değil yaaa

sana diyecek bi söz bulamıoyorumklava:klava:klava:Çok üzgünüm çoook
cumaya görüşürüzkötükedihüso
[/QUOTE]

ayyy şimdi dahada pişman oldum senağlamayaa keşke bişey deseydin kaptanım senağlama valla bugün spor yapıcam çoooook dikkat edicemm hatta yarın için bugün aç kalmayı dşünüyorum farzederimki orucum vallahi bakksenağlama

eşimin ve oğlumun kalkmasını bekliyorum 1 bardak ssüt içip hemn yürüyüş yapıcam ve ardından yer hareketleri ardından titretmee ve bel çeviricem bakın görün dünkü yediklerimi bugün yakıcam

günaydın kızlar..
nihayet dün akşam regl oldum...
dün akşam bir arkadaşa ziyarete gittik ve ben de kaçırdım ..yani yemek yedim ama resmen rahatsız oldum..tatlıyı geri çevirdim ama dün sabahki ev poğaçası var kaçağım..regl de olunca acayip şişim bugün sabah kepek ekmekli sandviçimi yedim gün boyunca yemek için yanımda 4 yeşil elma getirdim onları yicem bari telafi edeyim..

günaydın kızlar nasılsınız ben halen regl olamadım test almayıda unuttum hayırlısı artık bakalım nezaman gelecek
yediklerime gelince
iftarda ;
1 kase çorba
yarım tabak bamya yemeği
yoğurt + domates söğüş
2 dilim ekmek (ev ekmeği annem yaptı dayanamadım yedim vallahi )

ara öğün ;
çok az karpuz ve 1 tane incir

sahurda ;
yarım kase çorba
domates+ haşlanmış yumurta + peynir +2 dilim ekmek

toplamda 3 lt su içmişimdir .

GÜNAYDIN HERKESEEEE....opuyorumnanaktan

SELMACIĞIM ÇOK SEVİNDİM CANIMMM...HOŞGELDİN ARAMIZA NASILSIN CANIM?

bnde de patlamdı şu sibop :1ninca:
ama burun halen şırış şırılkaydirigubbakcemile3
herhalde bn burundan regl oluyorum:1shok::1shok:
acaba boşuna mı oruç tutuyorumdelikafaduldendelikafadulden

CANIM YA SEN BİR DR. A GİTSENE KAÇ GÜNDÜR SÜREKLİ KANAMASI İYİ DEĞİL.?

OH OH İYİ OLMUŞ SEVİNDİM SENİN ADINAAA.....

ADETSİN TEK ELMA İLE KALMA HALSZİ DÜŞERSİN CANIMM.....

günaydın ilterimm....YAA TEST YAPSAMA HEMENN.....

BENDE ıFTARDA

AZ ÇORBA
AZ BAMYA
AZPıLAY ÜSTÜ TAVUK + SALATA

3LT. SU

SAHURDA

1,5 DıLıM EKMEK + PEYNıR + AZ REÇEL + 1 BARDAK ÇAY

şimdi gidecem cnmmzemuszemus

HEE BU ARADA ıFTARDA MıSAFıRDıM SERVıS YAPT. ıÇıN GEÇ YEDıM SERVıS YAPARKENDE KAN ŞEKERıM DÜŞÜNCE ıNCECıK KÜÇÜCÜK BıR DıLıM REVANı YEDıMMMM....BıRDE KIRMIZI BıBER KÖZLEMESı YEDıMM....:1ninca:

günaydın neslişim afiyet olsun dikkat et kendine ya şimdi yapsamda çıkarmıki ilk idrarınla yapılıyor ya ne bileyim yaa yapmak hiç içimden gelmiyor nedense boş yere para verecekmişim gibi geliyor hep negatif çıkınca artık yapmakta istemiyorum

ıltercıĞımm aklında soru ıŞaretı kalacaĞına yapmak zorundayızzz.....

Olsun hep umudumuz olsun negatıf Çıksada hayırlısı buymuŞ derız her zamankı gıbı........ama umudumuz varrrr....bence al yap zaten aÇsın ılk son Önemlı deĞıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…