allah kabul etsin huselim:Saruboceq:en azından 15 yıldır ilk kez teravi namazına gittim kızımla beraber sude camide önümde uyudu halimiz komikti epey artık allah kabul etsin demekten başka çarem yok:))
mesaj alındıyerimsenibenben staja basladım sabah erken gıdıyorum aksam ıftara ucu ucuna yetısıyorum masadan kalkar kalkmaz gelıyorum ama sabah erken kalktıgım ıcın erken yatmam gerekıyor. uyanamıyorum yoksa o yuzden boyle oluyo ...
bugün çoook yedimm çookkk ağlamak istiyorummm sporda yapmadım yarın sabah yapıcam inşallah
bugün çoook yedimm çookkk ağlamak istiyorummm sporda yapmadım yarın sabah yapıcam inşallah
allah kabul etsin huselim:Saruboceq:
bn sıla ve camii olayını düşünemiyorum bilee
imam bile şaşırır dualarıkaydirigubbakcemile3
mesaj alındıyerimseniben
nez mn bitcek bu stajCADIARZU
sana diyecek bi söz bulamıoyorumklava: klava: klava:Çok üzgünüm çoook
cumaya görüşürüzkötükedihüso
haklısın sbnm bu konuda bir topik vardı çok eskiden
bu arada seni daha önceden hatırlamıştım hatta sormuştumda eski üyemisin diye ama gerisini hatırlamıyorum(
hangi takımdaydın eskiden sen
asi gülegüle anacım yolun açık olsun kuzu ama seni kendime rakip görmüyomlülülülülülü
luboş kıs sende heee öyle olsun bakalım gidin anam gelmeyin bizim takımımızada daha:mymeka:
oyy oyyy çok açım çok fenayım ya ben ne obuurum dayanamıyorum yahu
sude cadısı ramazan dinlemiyorki sabahın köründe kalkıp dikilioyr uyku muyku hak getire...
ölemiiEyvaaaaaaaaaaaaaaaah bende yandım desene Kaptanım şeyyyyyyyyyyyyyyy
hele seeeeen nerelerdesin bakiiiiiimben geldm kaptanım şmdi gırdım ıcerı artık aranızdayın kesıntısız sızlerı cokkkkkkkkkkkkkkk özledım yarın görüşmek üzere
bnide mi:çok üzgünüm:slm bacılar geç kaldım ama....evet yarışmanın sonunda verilen şıkları değerlendirirsek..
1.cezaevinde olacam...
2.kötü yolda olacam
3.şıkkı hatırlamıyorum ama ben bu gece kızılaya kan bağışı yaptım.....kendimi kötü hissediyorum şuan sahurda sadece işkembe çorbası içtim...yarın görüşürüz.......
ha buarada kimsenin dediği olmadığı için hiçbirinizi öpmeyecem.....:umursamaz:
cnm gidemedim bir ere 6. takımda da yer yokmuş aebencim başka takıma aldırayım istersen dedi ama yeni bi takıma adapte olmam zor olacak diye böyle dışarda kaldım cnm artık böyle katılacağım bu arada pc çöktü kardeşimin leptobunu aldım kaç gündür kafayı yiyecektim yoksa o yüzden anca cevap verebildim cnm
ben geldm kaptanım şmdi gırdım ıcerı artık aranızdayın kesıntısız sızlerı cokkkkkkkkkkkkkkk özledım yarın görüşmek üzere
bnde de patlamdı şu sibop :1ninca:
ama burun halen şırış şırılkaydirigubbakcemile3
herhalde bn burundan regl oluyorum:1shok::1shok:
acaba boşuna mı oruç tutuyorumdelikafaduldendelikafadulden
günaydın kızlar..
nihayet dün akşam regl oldum...
dün akşam bir arkadaşa ziyarete gittik ve ben de kaçırdım ..yani yemek yedim ama resmen rahatsız oldum..tatlıyı geri çevirdim ama dün sabahki ev poğaçası var kaçağım..regl de olunca acayip şişim bugün sabah kepek ekmekli sandviçimi yedim gün boyunca yemek için yanımda 4 yeşil elma getirdim onları yicem bari telafi edeyim..
GÜNAYDIN HERKESEEEE....opuyorumnanaktan
SELMACIĞIM ÇOK SEVİNDİM CANIMMM...HOŞGELDİN ARAMIZA NASILSIN CANIM?
CANIM YA SEN BİR DR. A GİTSENE KAÇ GÜNDÜR SÜREKLİ KANAMASI İYİ DEĞİL.?
OH OH İYİ OLMUŞ SEVİNDİM SENİN ADINAAA.....
ADETSİN TEK ELMA İLE KALMA HALSZİ DÜŞERSİN CANIMM.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?