• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kahvaltımı yapıp hazırlanmaya başlıyorum ;)
Artık öğleden sonra eve gelince rahat rahat sohbetimizi ederiz ;)

Umarım herkes için bol eksili bir hafta olur ;) Sularınızı ihmal etmeyin

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı günler ;)

Bugün kurstan erken çıktım ;) daha doğrusu öğle yemeğine çıktığımızda okuldan bir veli aradı müsaitsen gelebilirmisin kızın gözüm ağrıyor diye tutturuyor dedi :KK53:
Anam yine düştü de bana söylemiyorlar diye panik yaptım tabi :KK48:
Hemen eşyalarımı toplayıp okula döndüm ve şükür önemli bir şey yokmuş ama kuzu çok gözüm ağıyor deyince aldım göz doktoruna götüreyim diye ;) her zaman gittiğimi sağlık polikliniği taşınmış meğer :( gösteremedim tabi ama şükür şu anda geçti dedi ;) tabi şimdi hemen randevu alıp yeni yerini tam öğreneyim aynı doktora götürüm olmadı benim çoğu zaman gittiğim devlet hastanesinden bir randevu alırım ;) ihmal etmeyeyim zaten en son kaşını patlatığından beri gözlükde takamıyor camları çizildi diye ;) belkide gözleri zorlandığı için ağrı yaptı ;)

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı günler :KK66:

Bugün kurstan erken çıktım :KK66: daha doğrusu öğle yemeğine çıktığımızda okuldan bir veli aradı müsaitsen gelebilirmisin kızın gözüm ağrıyor diye tutturuyor dedi :KK53:
Anam yine düştü de bana söylemiyorlar diye panik yaptım tabi :KK48:
Hemen eşyalarımı toplayıp okula döndüm ve şükür önemli bir şey yokmuş ama kuzu çok gözüm ağıyor deyince aldım göz doktoruna götüreyim diye :KK66: her zaman gittiğimi sağlık polikliniği taşınmış meğer :KK43: gösteremedim tabi ama şükür şu anda geçti dedi :KK66: tabi şimdi hemen randevu alıp yeni yerini tam öğreneyim aynı doktora götürüm olmadı benim çoğu zaman gittiğim devlet hastanesinden bir randevu alırım :KK66: ihmal etmeyeyim zaten en son kaşını patlatığından beri gözlükde takamıyor camları çizildi diye :KK66: belkide gözleri zorlandığı için ağrı yaptı :KK66:
Gecmis olsun kuzuya.

Kızlar kafayı yiyeceğim yaaaa

Bu kuzuya ne oluyor anlamıyorum şimdide kolları tamamen kabardı :( eşimi arıyorum onunda tükkanda cebi çekmiyor :KK43:
Deli olacağım yaaa hiç de farklı bir şey yemedi ki alerji yapsın o_O
Neyse az daha bekliyeyim de olmadı acile götürürüm ;) en azından orda hemen bakılır ;)

Bir yandan aramaya devam ediyorum ;)

Gecmis olsun kuzuya.

Sağ olasın canım ;) inşallah önemli bir şey çıkmaz ;)
Perşembeye de göz doktoruna randevu alabildim devlet hastanesine

Şükür eşime ulaştım ;) biraz kolonya sürüp az daha bekleyelim ( kaşıntısı geçsin diye ) olmadı acile götürürüz dedi ;)

Kizlar sizce ben mi fazla pipiriklik yapiyorum bakin kollari böyle ve deli gibi kasiniyor diyor :KK43:
Screenshot_2017-05-15-20-57-57.webp

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-15-20-57-57.webp
    Screenshot_2017-05-15-20-57-57.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 43
Eşim erken geldi cimcimeyle ilgileniyor :) kolonya banyosu yaptırdı resmen bir yandan da kafası dağılsın diye onunla oyun oynuyor ;) bakalım sanki hafifliyor gibi ;) acaba cimcimeye kullandığı bir şey alerjimi yaptı çözemedim :( oyuncaklarında da değişik bir şey yok ki yeni alınmış yada kıyafet

Cadı birde canı tatlı ya benimde panik yapmamı sağladı :) ille doktora götürün beni çok kötüyüm diyip duruyordu ama babası geldiğinden beri ses yok aksine çok güzel oynuyor babasıyla ;)
Acaba babasını özlüyor diye mi sıkıntı yaptı da kollarında sıkıntıdan mı çıktı o kabarıklıklar :( eşim az daha bekleyelim eğer sıkıntıdansa zaten kendiliğinden geçer dedi ;)
Bugün çok sıkıldım babamla birşeyler yapalım bir yerlere gidelim diyip duruyordu ;)
hani sıkıntıdan olabilirmi acaba?

Kızlar kafayı yiyeceğim yaaaa

Bu kuzuya ne oluyor anlamıyorum şimdide kolları tamamen kabardı :KK43: eşimi arıyorum onunda tükkanda cebi çekmiyor :KK43:
Deli olacağım yaaa hiç de farklı bir şey yemedi ki alerji yapsın o_O
Neyse az daha bekliyeyim de olmadı acile götürürüm :KK66: en azından orda hemen bakılır :KK66:

Bir yandan aramaya devam ediyorum :KK66:

Sağ olasın canım :KK66: inşallah önemli bir şey çıkmaz :KK66:
Perşembeye de göz doktoruna randevu alabildim devlet hastanesine

Canim geçmiş olsun. Ben de cumartesiden beri kabarık haldeyim sürekli kaşıniyorum. . Cumartesi akşamı acile gittik iğne yapıldı verilen ilacın hiç faydası olmadı yarın tekrar gideceğim. .

Canim geçmiş olsun. Ben de cumartesiden beri kabarık haldeyim sürekli kaşıniyorum. . Cumartesi akşamı acile gittik iğne yapıldı verilen ilacın hiç faydası olmadı yarın tekrar gideceğim. .

Sağ olasın canım sanada çok geçmiş olsun ;)
Bizimkinin sanırım sıkıntıdandı Babası gelince rahatladı ve şimdi yattı uyuyor ;)
Kollarındaki kızarıklıklar geçmeye başladı şükür

İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Cok şükür bugun türkiye için gemi bilerlerini aldık
Allah izin berirse 25 temmuzda Türkiye deyiz:halay::halay:

İyiyiz şükür seni sormalı diyeceğim ama maşallah çok iyisin :KK60:
Hadi gözün aydın inşallah çok çok güzel bir tatil geçirirsiniz :21:

Bugün eşim akşam üzere eve uğramadan evvelde büyük kız yamuldu :KK48:
Valla Rabbim hayırlara çıkarsın :nazar: ha bire birşeyler oluyor bu ara ama şükür günümüze :KK68:

Oda eve geldikten sonra biraz halsizim dedi yattı baktım baya oldu gittim odasına gözlerini açamıyor :( tansiyonunu ölçtüm büyük 9 küçük 6 :KK57: Hemen biraz tuzlu birşeyler yedireyim dedim eşim o ara arayınca ona dedim eve gelirken birşeyler al tuzlu diye ;)

Oda sağ olsun gitmiş Mısır patlaklarından almış :rolleyes: en sevdiğim :rolleyes:
Tabi kedi gibi baktım kızlar yerken :KK48:
Bir ara şeytan dürttü 1 denecik ye diye ama irademe sahip çıktım :21:
Yarın Sibele gönül rahatlığı ile gidebileceğim ;)
Bol bol su içiyorum bir yandan ama belki birazdan son bir şekersiz Türk kahvesi içerim :KK68:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar:KK68:

Şükür erkenden uyandım bugünde ;)
Bugün yine büyük gün :KK48: Ayşeyle birlikte Diyetisyen kontrolüne gideceğiz :21::21::21::21:
Birde belki aranızda hatırlayan vardır benim şu kızkardeşimin komşularıyla bir dava olayım vardı :D onun savcılığın açtığı davası var bugün :KK48: Sabahtan birde ona gideceğim takip etmek adına ;) yoksa nasıl haberim olacak ne karar çıktığından ;)

Gerçi büyük bir ihtimalle onların avukatı yine bahane üretir gelmeyebilir ama ben orada bulunayım da olurda adam gelirse müvekkillerini kurtarmak için uydurmasın bir yerlerinden birşeyler :KK48: Dava 10 gibi zaten orada işim bitince de direk kontrole geçerim ;) olurda ertelenirse o zamanda biraz mağazları gezer öyle geçerim kontrole ;)

Şimdi kahvaltımı hazırlıyayımda sonra acele etmek zorunda kalmayayım;)

Bu arada kuzu dün uyumuştu ya gece uyandı aramıza girdi :D Uzun zamandır bizimle yatmazdı ama tahmin ettiğim gibi babacığından ayrı kalmak onu etkiledi sizinle yatabilirmiyim dedi babasına oda gel kuşum diye aramıza aldı ( ben duydum da açıkçası umursamadım o an iyice uykum kaçmasın diye :) )
Az daha koyun koyuna yatsınlarda sonra kuzuyuda uyandırayım ;)

Back
X