Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

CANIM YA FARKINDAMISIN AMA 3 HAFTADA NERDE İSE 15KG. VERDİNN SENCE NORMAL Mİİİ?? TEKRAR BU HIZLA GERİ ALMANI İSTEMEMM....BENCE BİR DİYETİSYENE GİT ARTIK VE BİR LİSTE VERSİN SANAAA.....yerimseniben

önce tebrik ederima.s.
sonrada çok geçmiş olsun
neden öle oldu acaba

BİLMİYORUM KAPTANIM YA ANLAMIŞ DEĞİLİMMMM....ÜSTELİK TEK MERAK ETTİĞİM 3 GÜNDÜR YEDİKLERİM NEREYE GİDİYOO ÇÖZEMEDİMM.....ACABA BAĞ.DÜĞÜMLENMESİ Mİ OLDUM?:1shok:

kilo verenlere rep dağıtıyorum

TEŞEKKÜR EDERİMMM....BANADA VAYY DİMEE YEPPP......

SAÇMALAMA SELMACIĞIMMM LÜTFENN BİZİMDE OLDU ARADDA AMA ARTIK VERMEYE BAŞLADIKKK SENDE VERRR BAYRAMA KADAR EN AZINDAN HEDEFİN 80 OLMAK OLSUN....

ge©mî§ õlsun neslìhän

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.....

neslihan canım geçmiş olsun
kilo veren arkadaşları tbrik ediyorum bu haftada gerçekten çok güzel kilo vermiş olduk takım olarak inanıyorum bayrama kadar hepimiz 8 kilo vemiş olacaz

SAĞOL CANIMMM....turkbayragi İNŞ. VERECEĞİZZ BEN BİR BÜYÜK PATLAMA YAŞAMAZSAMM İYİDİRRR....

ke§ke †ä®†ìlmäsäÿdìm ßu seƒe®de 86 200 ©ìk†ìm

:1shok::1shok:

ßen ßì®äz ©ìkìÿõ®um ©ä®§ìdä ì§le®ìm vä® gelìn©e gö®ü§ü®üz

kìlõ ve®en he®kesì †eß®ìk ede®ìm

günaydın cnaım nasılsın bakalım
tbk ederim canım 1 kilo 1 kilodur demi ama

elimphia tebrk ederim cnmma.s.
kız nesliş san geçenlerde verdim ya olmuoo şimdi
ilterle sana ama en kısa zmnda veririm

VALLA KAPTANIMM BıLEMEMMM ıSTEWRıM REPıMı YAZDIM BıR KENARAAAA ALACAĞIM OLSUN....:jeyyar:

slm ooo herkes burda yaw tüh desenize bu hafta bana rep yok neyse cnm haftaya olur inş bu arada dağ çileği yine baya kilo vermişin senin bu azmini kutluyorum he kilo verenleri de kutluyorum tabizemuszemus

neyse canlarım ben şimdilik çıkıorum sonra gelirim çıkmdn önce raporumu da veriyim sbh 1 hşlnmı yumurta 1k.k peynir domates pide 3tne de zeytin yedim spor henüz yapılmadıopuyorumnanaktan

elimphia tebrk ederim cnmma.s.
kız nesliş san geçenlerde verdim ya olmuoo şimdi
ilterle sana ama en kısa zmnda veririm
ben anlamam ben isterim repimi ben gidiyorum dolaşıyorum geliyorum herkese rep veriyorum sizlere rep vermek için tam 20 sayfa dolaşıyorum bende repimi isterim :roflol::roflol::roflol:
tabi bu sadece kaptana değil bütün takıma verdim bu hafta hemde herkese 2 kere bende istiyorum ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…