- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
günaydın cnaım nasılsın bakalım
tbk ederim canım 1 kilo 1 kilodur demi ama
ben anlamam ben isterim repimi ben gidiyorum dolaşıyorum geliyorum herkese rep veriyorum sizlere rep vermek için tam 20 sayfa dolaşıyorum bende repimi isterim :roflol::roflol::roflol:
tabi bu sadece kaptana değil bütün takıma verdim bu hafta hemde herkese 2 kere bende istiyorum ona göre
arkadaşım bişey sorcam ben daha önce birine rep vermiişsem bidaha ona veremiyorum başka msjlarıda değerlendirin diyo nedemek istiyo sen 20 sayfayı başkalarına rep vermek içinmi dolaşıyosun anlamadım ya bi anlatsana
kızlar bakın şöyle birine rep verdiğiniz zaman o kişiye terar rep verebilmek için en az 20 kişiye daha rep vermiş olmanız gerekiyor o yüzden herkese bol bol rep dağıtınki repleriniz açılsınarkadaşım bişey sorcam ben daha önce birine rep vermiişsem bidaha ona veremiyorum başka msjlarıda değerlendirin diyo nedemek istiyo sen 20 sayfayı başkalarına rep vermek içinmi dolaşıyosun anlamadım ya bi anlatsana
tamam hadi kolay gelsinsaaoll iltercim bende gidiyim şimdi birilerine rep ver,iyim
evet ya nasıl geri o 5 kg yu aldığımı inan anlamadım bu kadarmı kolay kg alınır ya vermeye kalktıkmı canımız çıkıyor almaya geldimi hemen alıyoruz allahım yardımcımız olsun bu mübarek günlerde metebolizmamızı hızlı çalıştırsın inşallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?