Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın cnaım nasılsın bakalım
tbk ederim canım 1 kilo 1 kilodur demi ama

sağoltatlım ben de seni tebrik ederim bak başladın yeniden vermeye..valla canım ben verdiğime pek sevinemiyorum çünkü bunlar zaten aldığım kilollardı...ne biçim iş bu...uğraş didin kg ver bir haftada al 2.5 sonra 3 haftada vermeye çalış..klava:

aynen öyle cnaım yaa allamk çok kolay vermek çok zor hayatta öyle değilmi zaten almaya gelince hemen alıyoruz ama birşey vermek gerektiğinde zorlanıyoruz :)

eski kilom 60.6
yeni kilom 61.2
fark(aldığım) -0.6 ==% -0.9
Kaptanım yanlış mı hesapladım sinirimden hesapta yapamıyorum.Şu hale bak ya olamaz böyle birşey.

arkadaşım bişey sorcam ben daha önce birine rep vermiişsem bidaha ona veremiyorum başka msjlarıda değerlendirin diyo nedemek istiyo sen 20 sayfayı başkalarına rep vermek içinmi dolaşıyosun anlamadım ya bi anlatsana

ben de o uyarı yüzünden veremiyorum şebnemcim..acaba alıntılı mesajlarda mı bu uyarıyı veriyor diye diğerlerini de denedim ama yok veremiyorum..iltercim bi açıklasana canım ya..

kızlar bakın şöyle birine rep verdiğiniz zaman o kişiye terar rep verebilmek için en az 20 kişiye daha rep vermiş olmanız gerekiyor o yüzden herkese bol bol rep dağıtınki repleriniz açılsın
ben ne yapıyorum takıldığım bitane daha topik var bir gün ordakilere veriyorum ertesi gün burdakilere böylelikle 2 gün aralıkla rep verebiliyorum

eger çok fazla sayıda kişi rep verdiysen ozaman 24 saat sonra tekrar verdiye uyarı yapıyor ozamanda ertesi gün tekrar verebiliyorsun

rep konusunda başka anlamadığınız birşey varsa sorabilirsiniz hihoyyythihoyyyt

merhaba canım aebenciğim söyledi ben 6. takım kaptanıyım takımımızda 1 kişilk yer açıldı istersen gel bizim takıma canım. özeline mesaj atacaktım ama mesaj alamıyormuşsun bende burdan yazdım.

kızlar verdiğiniz repler için çooooooooooook teşekkür ederim bende kilo veren arkadaşlara verdim atladığım varsa haber versin bana...............

bende repp vericemmm
sıcak sıcak replar geliiiıoooooorrr
rep verenlere ayrıca teşekkürlerr

ya herkese veremedim yani vermeme izin vermedii tekrar deniycem arkadaşlarr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…