Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kısllar ne var akşam yemekte hayatımda ilkdefa güllaç yaptım 1 dilim yedim güzel olmuşş
eşimin iftarını vereyim hemen yürüyüş yapıp sonrada arkadaşıma gidip step yapıcaz

slm kıslarrr.. bugün bi kaçamak daha yapıcam galiba.. annem en sevdiğim tatlıyı yaptı.. ama çok ufaka yicemmm.. aslında gözüm bütün tepside amaaaa oruç vyrdu heralde ondan ya :sm_confused:

iftarım.....1 kase çorba, 2 kaşık pilav, 2 kaşık etli bezelye yemeği, bol salata, bi dilim etimek tatlısı.. offf nefes alamıyorum ya çok şiştim..

bende iftarda o kadar çok su içmişim ki sofradan bir kalktım davul gibi şiş...bir baktım sadece çorba ve salata yemişim...su iyi oluyor valla...şimdide 5 bardak çay içtim şekersiz ama az sonra limonata içecem...

CUMA YARIŞMASI 119. ETAP BİREYSEL SONUÇLARI (21-28.08.2009)

1.dagcilegi ( 74,1 / / 71,2 / 2,9 / 3,91% ) 8. TAKIM :lepi::hooray:

2.canzi3445(75,2 / 72,3/ 2,9 / 3,86 % ) 5. TAKIM :teytey:

3. sbnmcsm ( 73,3 / 70,7 / 2,6 / 3,55%) 8. TAKIM
:teytey:

cuma yarışması 119 Etap ilk üç dereceyi paylaşan takım sıralaması

1. (8. TAKIM 1,45% )

2. ( 5. TAKIM 0,68 % ) :lepi:

3. ( 4. TAKIM 0,61 % )

kızlar sizlerler guruur duyyorum tüm takımımla:lepi:
selmaY bile a.s.birinciyiz

ve dağçileğim ve sbnmcsm
sizleri ayrıca tebrik ediyorum bireysel de dereceye girdiğinz için
dağçileğim senden bi ricam yine paylaşım alanına ne yaptın ne etin yaz

tamam kaptan hemen yazıyorum.......kaydirigubbakcemile3

dogumdan bu yana 16 kilo verdim yani 2 ayda...hoş dikkat etmesemde gidiyo emzirince sadece ekmegi azalttım... ekmeği azalttım ama bisküvi kreker yiyom güya ekmegi azalttımkaydirigubbakcemile3

inannmıyooruumm orda benimde ismim yazıyooo
ama ben 72den düşmüştüm 70.7 ye geçen hafta cezalı olduğum için ilk başladığım kilodan düşülmüş ilk hafta 73.3 sonraki hafta 72.2 bu hafta 70.7 ama olsun hoşuma gitti

iyi geceler kilo veren herkeze tebrikler :hooray: :hooray: motivasyonunuz hiç düşmesin inşallah hızla kurtulsun bu kilolardan kaydirigubbakcemile5

iyi geceler kilo veren herkeze tebrikler :hooray: :hooray: motivasyonunuz hiç düşmesin inşallah hızla kurtulsun bu kilolardan kaydirigubbakcemile5

takımım adına teşekkürler canım benim inşallah hepimiz kurtuluruz bu kilolardan sağlıcaklı bi şekilde böyle hayalimizdeki gibi oluruz umarım:lepi:

günaydın kızlar
hepimizi tebrik ediyorum
özellikle dağçileği ve şebnecim seni bireyseldeki başarılarınızdan ötürü
ama takım birinciliğimizden dolayıda bütün arkadaşlarımı tebrik ederim hepiniz süpersiniz a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…