Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

6. TAKIM * *119.ETAP**

kütahya ( 79,0 / 79,0 / 0,0 / 0,0 % )
referans ( 73,0 / 73,6 / -0,6 / -0,82 % )
Naz ( 61,8 / 61,8 / 0,0 / 0,0 % )
mmmf27 ( 60 / 60,4 / -0,4 / -0,67 % )
yumukum ( 73,0 / 73,0 / 0,0 / 0,0 % )
nilüfer 79 ( 66,0 / 65,0 / 1,0 / 1,52 % )
nurhayatk ( 79,0 / 80,0 / -1,0 / - 1,27 % )
pınarım (89,0 / 89,0 / 0,0 / 0,0 % )
ceylin ( 62,3 geri dönmek üzere ayrıldı
melek ( 71,1 / 71,1 / 0,0 / 0,0 % )
kirazz_z ( 73,0 / 73,0 / 0,0 / 0,0 % )
asi_deniz ( 91,1 / 99,4 / -8,3 / -9,11 % ) eski üye

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 816,0 / 825,3 / -9,3 / -1,14 % )

ilterim çakırım listemizi kontrol edermisin canım .

nazcım tamam canım listeniz bir problem yok

selam nazcım ne zamandır uğramıyorsun özledim seni yaw...
işallah haftaya siz de iyi verirsini biz de genelde aldıklarımızı vermeye çalışıyoruz canım...

biz ne ne rep meraklısıymışız ha sanki hesabımıza bonus topluyoruz:roflol::roflol:sağol iltercim..

ay kızlar sabahtan beri naısl adamlarla boğuşuyorum inanamazsınız valla daral geldi şimdi düşüp bayılcam ayol ayyyyyyy..bitsin bugün dicem ama evde de bisürü işim var ya..yarın işe gelmem gerekiyor akşama çaya misafirlerim var artı iki misafirim de bursadan yatılı gelcek..akşama hamur işlerini halledip evi toparlamam sabah erken kalkıp evdeki işlere devam etmem sonra işe gelip işleri halledip hemen eve dönmem gerekiyor-ki ben çekmeköyde oturuyorum işim leventte..servis de olmayacak
sonra eve gelip bu sefer yemek hazırlamam lazım..
nasıl plan ama sizce bu kadar becerikli miyim:)
ha bu arada evi süpürüp silecek olan da eşim ben işteyken o halldecek bari ondna yırtcam..

valla bekarlığıma şükrettirdin......zemuszemuszemuszemus

ya mutfak konusunda hızlıyımdır allahtan..diğer işlerde de acayip isteksiz :)ben normalde c.tesileri çalışmıyorum bu ekstra bi durum o da geldi misafirlerimin gelceği zaman denk geldi..Allahtan gelenler arkadaşlarımız akraba falan değil daha rahat oluyor insna da şimdi yeni evliyiz ya ev gezilcek normalde salonda oturulur diğer odalara bakılmaz da şimdi dip köşe elden geçmesi gerek..yatılı misafirler pazar akşamı gideceğindne bu haftasonu da bana haram dinlenmek...

ya kızlar ben tiramisu,sosisli mantarlı börek ve tırtıl kurabiye yapcam akşam çay için..tiramisuyu yemeden nasıl durcam bilmiyorum bayılırım..

tiramusi yi en güsel cafe crownda güsel oluyor ben orada yiyorum yersemmm

ayy allah seniii feci canım istedi.....

Bu arada fecıyım bugÜn mıgrenmı tuttuu.....

Ben Çıkıyorum kızlar yolum uzun ızın aldım ıftara kaynanamlara gıdıyoruz bıraz kalabalık olcazz ......ıstanbullular bılır beŞıktaŞtan halkalıya geÇıcemmm...off oofff allahtan metrobÜs varrr...yoksa bu mıgrenle yol hıÇ Çekılmezzzz

aman aman migren çok fenadır..çok geçmiş olsun canım...
iyi yolculuklar..

kızzlarr bu rep işi negüzel olduu allah verendende vermeyendende razı olsunnhehehe:))):lepi:her hafta bence kilo verenlere kilo vermeyenlerde verenlerde rep versin:)))delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…