Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

O yüzden kimseye vermiyorum ben hic birseyi benim kizin herseyi hucrlar icinde catida, olursa bidaha ben giydiririm, benim olmazsa Allahin izniyle kardeslerimin olur onlara veririm. Istemediklerinide o zaman ihtiyac sahibine veririm. Siz iyilik yapim derken malinizla rezil olmussunuz resmen. Allah islah etsin böylelerini.

Bende karni yarik falan yaptigim zaman fircayla iki tarafina yag sürüp o sekilde tost makinesine atiyorum, oda cok lezzetli oluyor.
Kız tost makinesine karnıyarık mi atiyon bı yaşıma daha girdim hahaha bende iki tarafını yaglayip tespiye koyup fırınlı yorum o pisene kadarda iç harcını hazırlıyorum içini doldurup bı 15 dk daha fırınlı yorum tamam

Bende karni yarik falan yaptigim zaman fircayla iki tarafina yag sürüp o sekilde tost makinesine atiyorum, oda cok lezzetli oluyor.
Kız tost makinesine karnıyarık mi atiyon bı yaşıma daha girdim hahaha bende iki tarafını yaglayip tespiye koyup fırınlı yorum o pisene kadarda iç harcını hazırlıyorum içini doldurup bı 15 dk daha fırınlı yorum tamam

Oto koltuğnuz kaç kg kadar belki hala kullanıyordur benim kizlarinda var hala kullanıyorlar ablasıninki ufaklığa kaldı ablaya yeni aldık ben tüm kıyafetleri dağıttım ihtiyaç sahiplerine bebek pusetimide bir arkadaşım.vermistim işi bitince geri verdi büyük bebek arabamız küçük bebek arabamız duruyor ihtiyacı olana verip kullandırıyor umarım tumdende veririm ama hep geri getiriyorlar bı yürüteç gitti gelmedi ben zaten verirken de al senin olsun mantığıyla veriyorum

Sadece patlicani, yani kizartma fazlini tost makinesinde yapiyorum gerisi tabi firinda

Büyük kızın MDF bir karyolası vardı şimdi 1500 tl vardır fiyatı yatagiyla birlikte verdim küçük kızın tüllü ahşap beyaz sallanan yatağınıda eşimin yigenine verdim oda 1000 TL vardir ,aldir aldir dağıt diyor eşim evde fazlalık sevmiyorum napim 3. Yu yapsakmi diyor yok yapmiycam ondan dagitayimda esyalari kurtulayım bu laflardan :)))

Sorma canım ama iş inada bindi o puset ya gelecek ya gelecek Gelsede hakkımı helal etmiyorum sonuçta 1 senden fazladı uğraşıyoruz o adamla eşim sonradan ne mal olduğunu öğrenmiş

İnan bende kaç kere öyle verdim geri geldi tekrar verdim ama o koltuk inan hiç kullanılmadı neredeyse ve verirken özellikle belirttik işi bitince verin diye adam ilk aradığımda zaten kendi dedi biz kullanmıyorduk onu zaten çok uzun zamandır diye Bu adam zaten kimden ne koparsam mantığındaymış hatta eşim sonradan duymuş kaç kişiye borç takmış falan Artık iş inada bindi cidden yoksa bende sadece bir iki parça hatıra saklayıp bir sürü şeyi hediye de ettim geri gelenleri de tekrar başka ihtiyacı olanlara verdim

Benim kızdığım yalan söylemesi aptal yerine koyması yoksa açıkça baştan deseydi arkadaşım ben bunu artık kullanmıyorum seninde onayın olursa başka ihtiyacı olana vereceğim diye inan helali hoş olsun derdim

O zaman ona karnıyarık diyemeyiz patlıcan oturtma o :)))

Ne zora soktun işi :)
Bırak işte neyse ney.. :)

Özetle Kıymalı patlıcan. :))

Ben de fırında yaparım karniyarik oturma vb.. Kızartma yaptığım da zeytinyağı eklerim bir miktar.. yağsız kötü oluyor.

hahahaha evet kiymali patlican o zaman, tadi süper ya önemli olanda o

Kizlar, aksama yumurtali ve süzme peynirli waffle türü bisey denicem. Omlet gibi bisey olacak. Cok aciktim uzun uzun baska biseyin pismesini bekleyemicem
Yap gitsin waffle makinenmi var ondan mı adı waffle yoğsam ballı cokellali meyveli falan bizim burda yapılanlar YENA gel anacım engelle beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…