Hahaha ne ohasi kız ben hala yiyorum :)))@yst38 Hatice kuzum sana yine sorularim var. :)
Sen kontrollerini yaptırıyorsun dimi.?
Ömür boyu yılda bir kez diye biliyorum doğrumu. ?
3. Ay kontrolün de 1. Aya göre kolestrol um yükselmiş .
Çok fazla değil 220 ama sınır 200 ya o bakımdan neden olabilir acep diye düşündüm, eşim yumurtadan sebep diyo. Ben de yumurta aklandı dedim :)
Ki hepi topu bir yumurta gün de eskiden 3 Boyoz 2 yumurta bir anda yerdim
Hahaha ne ohasi kız ben hala yiyorum :)))
Benimde var o bağdan bıraksam dünyayı yerim hahaha evimin dibinde iki boyozcu var sıcacık of offff az yemedik sahurdayeme kız yeme..
Teyzemin oğlu gece 12 de sıcak sıcak Alsancakta ye boyozları artık 5 mi , 8 mi bilmiyorum..
Kalp krizinden döndü :))
Hala diyor ki boyozla alakası yok. :)
Araların da öyle bir bağ var. :)
Boyoz izmire özgü heralde ben buralarda hiç duymadım ve yemedim deBenimde var o bağdan bıraksam dünyayı yerim hahaha evimin dibinde iki boyozcu var sıcacık of offff az yemedik sahurda
Valla 14 yıl çalışma hayatımda her sabah kahvaltıda 2-3 tane yediğim yunanlardan kalma bir çeşit börek yağlı yağsız diye adlandırılır sıcakken enfestir soğuğu yenmezBoyoz izmire özgü heralde ben buralarda hiç duymadım ve yemedim de
Günaydın kızlar
Kahvaltımi yaptım evi toplayıp spor yapıp duş alcam
Hava yağmurlu ve kapalı valla müzik açtım keyfim yerine gelsin diye
İnşallah kaptanım valla desiğin gibi odunlukta üstlerine yok Rabbim hepimizin muhabbetini arttırsın
Arkadaşlar yeğenim gitti bugün valla alışmıştım da ne güzel beraber vakit geçriyorduk yardım etmese bile bazen sinirlendiriyodu ama özleyecem yinede
Havuz başında kadınlar sarma dolma getirmiş daha neler ya açtılar piknik sepetlerini ye Allah ye iki Gr yağ yakicaz şurada zulme bak hahaha
Ben kahvaltida ve öglen yemeginde ekmek yedim, ama aksama yemem daha kesinlikle. Aksam icin ne yapsam su an bilemiyorum ama karbonhidrat tüketmemeye calisicam.
Ben öğlenlik ( akşamda eşime ) yağsız tavada kabak ve biber yaptımüzerine mis gibi sarımsaklı yoğurt ( az kokacağız ama olsun ) hani bir fikir olsun diye dedim
Yada yaz yemeği olan menemen de olur hem proteinyanına bol salata önden birde çorba tamamdır
Hiç yağ koymadan kizardimi ? ben fırında kizartiyorumda merak ettimBen öğlenlik ( akşamda eşime ) yağsız tavada kabak ve biber yaptımüzerine mis gibi sarımsaklı yoğurt ( az kokacağız ama olsun ) hani bir fikir olsun diye dedim
Yada yaz yemeği olan menemen de olur hem proteinyanına bol salata önden birde çorba tamamdır
Hiç yağ koymadan kizardimi ? ben fırında kizartiyorumda merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?