Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim büyük kızda taktı kafaya kiloyu zaten zayıf kuzum ben koşu bandındayken bende cikicam zayifliycam diye kendini paraliyor

Ne güzel dinlenmişsin iyi olmuş. .
Azminden dolayi da tebrik ederim. Pizzacı da salata yiyerek takdiri hakettin. .
Esin konuşun da yaptigi hoş değil elbette.
Canım ben uzun zamandır hep bu sefer cidden kilo vericem kaçamak yapmayacam diye başladım sonuçları hüsran oldu artık aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Günaydinnn,

Kaptanim sen beni simdiden bi 15 kg zayif yazmissin Insallah o rakamlarida en kisa zamanda görecem, de su an tarti hala 89,3 kg de

Tamam bu listeye göre kilo dogru, simdi fark ettim bunu ama bu seferde hedef 5kg fazla

Günaydin kizlar,

dünkü yediklerimi yazim

Sabah kahve, sütlü, tek sekerli (tatlandiricimi bulamadim) iki dilim ekmek, kasarli ve salamli. 200 ml Elma suyu

Ara: sütlü kahve tatlandiricili

Öglen yine iki dilim ekmek kasarli salamli.

Aksamda malesef biraz fazla kacirdim, balik patates salata ve ekmek. Keske o ekmegi yemeseydim ama baligin suyuna bana bana bi baktim bi 100 gr ekmek gitmis bile

Amaaaa dün tam 30 dakika karin bölgesi icin spor yaptim, o kadar uzun zaman oldu ki spor yapmayali. Resmen ardindan her yerim titremeye basladi. Ama ben inanilmaz mutlu oldum o agrilara bile Devami gelir insallah.

Nasil yorulduysam, sabah calan saati duymadim, tesadüf kalktim, ama malesef spor yapmaya falan yetmedi vaktim yoksa bide sakince yoga yapim dediydim.

Hay bin kunduz internette sıkıntı var sanırım burada deli gibi yağmur yağıyor gök gürüldüyor
Alıntılarımı ekleyemedim gitti görünmüyor nedense

Kızlar yaptığım listede kaydırma yapmıştım yoksa hepsini not ettim hatta listenin ekran görüntüsünü ekledim ona bir bakın da ona göre düzeltirim varsa bir hata gerçi ekledim ama görünmüyormu yoksa

Z Zehra_eymen canım barışmanıza sevindim maalesef erkekler biraz odun olabiliyor o konularda madem eşin sigara içiyor o zaman açık alanda sigara içebileceği bir yeri tercih edin bir dahakine hem kafadan sıkıntı olmamış olur gerçi çocuk varken onuda istemeyebilirsin
Umarım bundan sonra daha dikkatli olurda boşuna canınız sıkılmamışı olur

İnşallah kaptanım valla desiğin gibi odunlukta üstlerine yok Rabbim hepimizin muhabbetini arttırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…