Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aynen kızlarrr bende çok yoğun olcağımmm sonra görüşürüz hoşçakalınnnn....

huhuu kimse yok muuuu..herkese iyi haftalar kızlar..,
valla beni dövün kızlar haftasonu çok kaçırdım gerçi telafi etmek için c.tesi ve pazar akşamı yemek yemedim ama bilemiyorum..bu hafta toparlıcam işallah..
c.tesi 8 misafirim vardı 2 si yemeğe de davetliydi diğerleri daha sofrayı kaldıramadan geldiler gece 02.00 de gittiler..pazar günüm de evi toplamakla geçti..
salı da yengemle çocuklar geliyor yatılı..

GÜNAYDIIIIIIIIIIN
İlterciğim hayırdır nedir bu yoğuluk..sen yinede fazla yorma kendini.
Fazla özletme kendini ben sanada çok alıştım be canım...
ALLAH KOLAYLIK VERSİN

Kaptanım ve takımın diğer fıstıkları size bir öneride bulunsam,kabul eder misiniz bilmiyorum.
Dayanamayıp yediğimiz gıdaların kalorisi(hepsi değil) yüksek olanların kalori değeri kadar spor yapıp cezalandırsak ( pasta,börek vs.gibi) ne dersiniz? ben başladım (böreğe dayanamadığım için)işe yaradı.

CADIARZUCADIARZUyerimsenibenyerimseniben
olur neden olmassın
ama sonra millet bak bunu yedim spor yapacam döndürmezse güzel fikir tabii

Peki aktara uğradın mı?
yok cnmmm
geçmiş olsun kaptanım ya ne çok süründürdü seni..

evet

arkadaşlar orucumu açmya tam 1 buçuk saat kalmışken
regl oldum görüyomusun kaderiii([
gitti oruç boşuna/COLOR]

ßen geldìm ge©mì§î sõn®ä õku®um näsìlsìnìz ä®kädä§lä® ne† ÿõk†u õ ÿüzden gì®emìÿõ®dum §ìmdì geldìm 䮆ìk

kimsecikler yok galiba.. dabi iftar saati dimi.. bende aççam birazdan iftarımı.. bu akşam bol salta ve meyveye devam..

slm kızlar evime yeni geldim....çok yorgunum....sabah 2 dilim ekmek yedim....biraz peynir ve domates........şekersiz çay 4 kupa......akşam oldu canım bişi istemiyor yorgunum erken den yatacam........

allahım çok şükür kavuştum size yaa internete giremiyoduk bütün gün çevrimdışı diyip durddu
önce yazıyımn dedim şimdi yazılanları okuyım
bide ne yedim onu yazıyım
1 elma 1 kase çorba 2 yk patates oturtma
6km yürüdüm yer hareketleri yaptım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…