Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm millet.. kimsew yok ama ben dün yine kaçırdımklava:.. valla dayaklık oldum.. ama bugün toparlıcam inş kendimi.. gece bişey yemedim ama akşam nasıl yediysem gram acıkmadım anlayın yani nasıl abarttığımı... nese şeekerle herkes iftar telaşında heralde.. bende gidip salata yapayım..
hayırlı iftarlar..

bizde menü kebap bn şimdiden oklavı göstereyim kendime klava:
abartmamaya çalışacam
onun için asuuuum sana bişey diyemiyorum

bizde menü kebap bn şimdiden oklavı göstereyim kendime klava:
abartmamaya çalışacam
onun için asuuuum sana bişey diyemiyorum

saol kaptan zaten ben kendimi yetirince sıkıyorum..:kedi:.. 2 günün cezası bugün iftarım çok az salata.. birazdan meyve yicem.. biras keselim iştahımızı..

ben yürüyüşe çıkayım bari.. başımda ağrıyo temiz hava iyi gelir..:dance:

Doğru söylüyorsun be güzelim açık havada yürümek gibisi var mı yürüyüş bandında yürümekten kat, kat iyi elinde böyle bir imkanım olsa hergün dışarıda yürürdüm. Ahhhhhh ah yürüyüş bandı sıkıcı oluyor ya!

öle canım ya.. kendime geldim yürüdümde.. bol bolda terledim.. yürüyüş bandını da seviyorum aslında ama temiz hava almak gibi olmuyor hakkaten..

selam kızlar tatildeki son günüm yine çıktım dolaştım.....kayığa bindim yine bağırdım......akşam 2 köfte ve bol salata yedim.....şekersiz çok ay içtim ....başkada bişi yok yemeyecem...canım istemiyor....kısmetse haftaya görücüm geliyor zayıflamam lazım........

çilek kıs hadi bakalım bana kalmadan halletcen sen olayı:))
hayırlısı olsun şimdiden anam ama zaten harika görünüyosun ya çok imrendim sana

vaaaaaaaaaaaaav hadi hayırlısı. :teytey:Allah hayırlı kısmetler nasip etsin.Fotoğrafında hiçte öyle 71 gibi durmuyorsun.Manken gibisin ha! senin kilolu fotoğrafınıda gördüm çokta şeker çıkmıştın.Yinede(şimdiki)10 yaş gençleşmiş halin daha güzel. Bende sana mesaj atacaktım akşam ne yedin diye... Kız sen birşey yemeyecekmisin artık.Senden haberdar olmadığım için bende sadece salata yedim 4 bardakta su gündüzde 1 saat spor yaptım şimdide (asuum sağolsun hırslandırdı) 1 saat yürüyüş bandına çıkayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…