Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar nasılsınız ben dün yoğunum dedim gelmedim ama sizlerde gelmemişsiniz geçmişi nasıl okuyacam diye açtım baktım bir sayfa ilerlemiş :1shok:
bu arada ben 3 gündür biraz fazla kaçırmaya başladım benneyaptımki kendimi acilen toparlamam lazım yaaaa klava:klava:

GÜNAYDIIIIIIIIIIN
İlterciğim hayırdır nedir bu yoğuluk..sen yinede fazla yorma kendini.
Fazla özletme kendini ben sanada çok alıştım be canım...
ALLAH KOLAYLIK VERSİN
sorma canım geçen hafta hiç bir iş yapmadım desen olacak önümde evraklar yığıldı kesmem gereken faturalar bir dünya oldu onlarla uğraşıcam malum ay sonu hesap çıkarıcam gelir gider mafoldumben anlıyacağım bu hafta bayabi yoğunum cumaya kadar bitirmem lazım
saol canım inşallah çabubak bitiririm ve bol bol sohbet ederiz bende sana çok alıştım :1hug:

günaydın kızlar..kolay gelsin iltercim çok yorma kendini...ben de çok yorgunum ya kızlar sabah çok zor kalktım...dün eve gitmeden alışveriş yaptım mutfak için..eve gelir gelmez mutfağa girdim akşam 22.30 a kadar....bugün yatılı misafirlerim var..evi de toparladım ..sonra acayip kötü oldum yine bayılcak gibi oldum hemen yattım sabah erken kalkıp diğer işleri hallettim derken şu anda resmen dökülüyorum..suratım bembeyaz..bakalım bugün nasıl geçcek??

önemli olan niyet kaptanım ya neden gitsin bozma kalbini..asıl giden benim oruçlar valla dün kötüleşince bugün güvenemedim kendime iyi ki de tutmamışım elim ayağım titriyor hala ama içime de sinmiyor..

önemli olan niyet kaptanım ya neden gitsin bozma kalbini..asıl giden benim oruçlar valla dün kötüleşince bugün güvenemedim kendime iyi ki de tutmamışım elim ayağım titriyor hala ama içime de sinmiyor..

cnm bnm halen ölemiisin
bnce senn kan sayımın düşük kansızlık var
lütfen bi ara git ve kan tahlili yaptr

ßen ®esmen dîÿe††en ©ìkmì§ du®umdäÿìm ©õk ƒäzlä ÿìÿõ®um ßì® †ü®lü kõnsän†®e õlämìÿõ®um ne ÿäpä©ägìm ßìlmem

käp†änìm ne de®sen de 䮆ìk ßen ®esmen zìvänädän ©ìk†ìm :tomato:klava::tomato:

kendìmì ®ämäzän sõn®äsìnä sänkî kõnsän†®e edìÿõ®um ®ämäzändän sõn®ä ©õk sìkì ßä§lä®ìm dìÿõ®um ©ünkì õ®u©luÿken ÿäpämìÿõ®um ©õk ä© gözlüÿüm ©õk :kedi::kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…