• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Emin ol çok daha güzel kilo verirsin :KK66:
Benim diyetisyen hep diyor 3 litre altına düşme diye birde geçen bir danışana söylerken duydum ne kadar suyunu çoğaltırsan okadar güzel yağ yakar vücudun diye :KK66: vücutta su fazlasıyla olunca yağ depolama olasılığı olmadığı için olan depoları yakmak zorunda kalıyormuş bünye :KK66:

Ben listeyi hazırlıyorum canım sizler hedeflerinizi belirleyin :KK66:
Önümüzde tam 19 hafta var bugün itibariyle :KK66: ona göre kendinize hedefleri gerçekçi olarak koyun ki motivasyonumuz dahada güzel olsun :KK66:

canım kabul miktar olarak çok yememişsin ama sanki biraz karbonhidrat fazla olmuş üstelik kremalı patatesi çok canın çekerse öğlen ye ki akşama kadar yakma şansın olsun :KK66:
aynen görünce dayanamadım normalde öyle öğünleri akşama bırakmazdım ben de

İlk hedef benden gelsin Yılbaşı için :21::21::21::21::21:

Önümüzde 19 hafta var ve eğer azimle devam edersem Yılbaşından önceki gün yada tam o gün hedefim 79u görmek :KK68:
Yani vermem gereken 16,5 kg var hatta şuna düz hesap 17 diyelim ;)

Belki çok fazla gibi geliyor olabilir ama şükür diyetisyene başladığımdan beri 5 aydır sadece 2 kere az artı gördüm yoksa hep eksiler var :nazar::nazar::nazar::nazar:
Okullar açıldığı günden itibaren de her sabah yürüşlerimide yapacağım ( şimdi büyük kız geç kalkıyor ufaklıkta maşallah 7 yaşında ama yinede aklım evde kalıyor yada kuzu peşime takılıyor sonrada 10 dakikadan sonra hadi ben sıkıldım bitmedimi hala yürüyüşün yok sabahları kimse yok parkta öğlen gelsek ya falan diye beni deli ediyor :D o yüzden en güzeli okullar açılınca ;) )

Kesinlikle inanıyorum verebileceğime ve bu önümüzdeki yıl benim için çoook çoook özel ve güzel olacak :21:

Inandiktan sonra olmayacak şey yoktur başarmanın yarısı başaracağına inanmaksa eğer bu iş olmuş demektir: ) benim de yilbasina hedefim 58 inşallah 5 sene önceki halime donerim bir gün zayıflayıp giyeceğim diye sakladigim kıyafetlerimi giymek istiyorum

Aynen o eski kıyafetlerin içine girme mutluluğunu yaşamak istiyorum benim ce yılbaşı hedefim 60 kg olsun :)

Kızlar Bayram dolayısıyla etapların birleştirilme olasılığı var :KK66: yani haftaya cuma kilo bildirimleri paylaşım alanına taşınmayacak bir sonraki hafta 2 haftalık olacak bildirimlerimiz :KK66: yüzdeler tabi 2ye bölünecek o zaman :KK66:
Tabi biz Bayram öncesi Hedef koyduğumuzdan sizlerede uygunsa Perşembe günü bayram öncesi bildirimizi kendi aramızda yapalım :KK66: çoğumuz çok güzel kilolar verdik zaten ama Bayramda olabilecek kaçamakları engellemek adına ufak bir motivasyon olur hem :KK66: ne dersiniz ?

Eki Görüntüle 2037889

Bana her yol uyar canım...

Ayy bende biran önce 75.6dusup listeye girmek istiyorum
Bayramdan sonra sahalara çok hızlı dönüyorum :KK66:

Evet serenalar ben de seni artık listede görmek istiyorum...
Keşke çıkmasaydın listeden..

Kızlar Yılbaşı hedef listemizi peki Bayramdan sonra mı oluşturalım yoksa isterseniz hemen bugün bile hazırlayabiliriz :KK66: 10 günden fazla kârımız olur :KK66:

Hem yeni gelen arkadaşlarda direk ona dahil olabilir motive olmak adına :KK66:

Banucum Ben de 70 kg..diyorum yılbaşı hedefine...
65 mi desem acaba..:işsiz::işsiz: Bilemedim şimdi. :-)

Son düzenleme:
Bana her yol uyar canım...

Evet serenalar ben de seni artık listede görmek istiyorum...
Keşke çıkmasaydın listeden..

Banucum Ben de 75 kg..diyorum yılbaşı hedefine...
Motivasyon düşüklüğü yaşadım çıktım izne sonra bin pişman

Senin yılbaşı hedef iyi ama daha fazla gider ben eminim
Boy kaçtı

Motivasyon düşüklüğü yaşadım çıktım izne sonra bin pişman

Senin yılbaşı hedef iyi ama daha fazla gider ben eminim
Boy kaçtı

1,60 boyum kısa...
Diyetisyen 55 ve 67 kilo aralığı uygun demişti bana..

Ben senin menülerini hep çok beğenirdim.. İstikrarlısın yine yakalarsın o motivasyonu eminim...:KK5:

1,60 boyum kısa...
Diyetisyen 55 ve 67 kilo aralığı uygun demişti bana..

Ben senin menülerini hep çok beğenirdim.. İstikrarlısın yine yakalarsın o motivasyonu eminim...:KK5:
Sağol canım bayram öncesi alışveriş yapıcam yeşil cayimi şu chia tohumunu yulaf ezmesini alacağım bide yaban mersini diyetisyenim veriyordu sabahları aç karnına

Benim boyda 1.57 kilo 76 77 arasında gidip geliyorum nasıl bir ağırlık var bakarmisin boya bakınca tam 20 kilo

Diğer gruptan kaptan galiba kadın 100lu kilolardan suan 60 li kilolarda askpzrt mi neydi nick 9takim galiba

Sağol canım bayram öncesi alışveriş yapıcam yeşil cayimi şu chia tohumunu yulaf ezmesini alacağım bide yaban mersini diyetisyenim veriyordu sabahları aç karnına

Benim boyda 1.57 kilo 76 77 arasında gidip geliyorum nasıl bir ağırlık var bakarmisin boya bakınca tam 20 kilo

Diğer gruptan kaptan galiba kadın 100lu kilolardan suan 60 li kilolarda askpzrt mi neydi nick 9takim galiba

Evet biliyorum.. Eski üye o da.. Büyük başarı..

Hepimiz incecik olacağız Allahın izniyle..

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Haftasonuda olsa erkenden hortlarım :21:
Cidden kızlar erken kalkmanın çok faydasını gördüm ve ilk zamanlar saatle zorla kalkan ben şimdi kaçta yatarsam yatayım o saatte uyanıyorum ;) gerçi genelde 12den önce yatıyorum nadiren geçiyor o zamanda ancak yarım saat daha geç uyanıyorum ;)

Boşuna dememiş eskiden erken kalkan yol alır diye :KK48:

Ben gece ufak ufak Yılbaşı hedef listemizi hazırlamaya başladım ;) hedeflerimizi, verilecek kiloları ve hafta hafta gelişmeleri bayram listesindeki gibi takip edebileceğiz :KK66:
Aslında şu kaçak arkadaşlarımızda yuvaya dönse süper olur ama bakalım gelen giden olmazsada biz bize fıstık gibi oluruz nasılsa ;)

Bu arada benim nezle gribe çevirdi beklediğim gibi :( neyse bol su ve ıhlamurla onuda atlatırız bayrama kadar ;) yeterki halsizliğim olmasın çünkü en nefret ettiğim şey her yerimin ağrıması ve yatmak :D ben oturduğum yerde bile popişi oynatan insanım hele birde müzik duyduğum an :D :D :D

Banucum Ben de 70 kg..diyorum yılbaşı hedefine...
65 mi desem acaba..:işsiz::işsiz: Bilemedim şimdi. :-)

Canım şimdilik 70 diye yazdım ama bence daha aşağısınıda görürsün sen ;)

Kız o bizim Merve :KK48: eskiden bu takimda yarışıyordu hamile kalınca bırakmak zorunda kaldı ama maşallah doğumdan sonra benim gibi sapıtmadı :D
Kesinlikle yapabiliriz bizde canım ;) yeterki isteyelim ve canı gönülden inanalım ;)

Dün diyetisyen benim sonucu görünce ya çok sevindim çünkü açıkçası korktum 22 kg gitti hani duraklama süresi ya uzarsa diye dedi ;) bende dedim ki hayır benim kesinlikle duraklama sürem olmayacak çünkü ben her gün kendimi o konuda empoze diyorum ve beynim de bunu algılayıp duraklamaya girmiyor dedim :21::21::21::21: Kesinlikle harikasın ablacığım dedi :KK48: sonuçta boşa demiyorlar herşey beyinde biter ;)

Ay kendime hemen güzel bir Türk kahvesi yapayım :KK66: gerçi oda bitmek üzere ama eşim sağ olsun bugün yine kurtlandı hadi Eminönüne gidelim sabah diye bende canıma minnet tamam dedim :KK66: hem yürüyüş hemde tazecik kahvemi alır gelirim :KK66: Tabi şu anda pireleri uçurmakla meşgul adamcağız :KK70: :KK70: :KK70:

Tüh yaa hayalarım suya düştü kahvem bitmiş :D neyse sıcak su içeyim de boğazlarıma iyi gelir ;)

Son düzenleme:
Günaydın
Mutlu haftasonları ...

Banucum dikkat et kendine daha da ilerlemesin. . Yaz nezlesi çok fena.. bol sıvı bitki çayı toparlarsın inş. .

İnşallah canım ;) bol bol su içiyorum zaten şimdi de sıcak suya döndüm ;) evde limonum kalmamış artık dışarı çıktığımda alırım ;)
Üstüne birde bu sabah regl olmuşum ama şükür hiç sancım yok ;)

Herkese günaydın: ))

Sanada günaydın canım ;)
Kahvaltılar edildi mi bakalım ;)

Back
X