- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
Öğle yemeği yok mumenüm
kahvaltı : domates peynirli tost iki dilim kepek ekmieğine
ara : bir muz
akşam : bir tabak kremalı patates
su : 2 lt
spor bugün yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğle yemeği yok mumenüm
kahvaltı : domates peynirli tost iki dilim kepek ekmieğine
ara : bir muz
akşam : bir tabak kremalı patates
su : 2 lt
spor bugün yok
kahvaltıyı 12 de yaptığımdan öyle oldu biraz :)Öğle yemeği yok mu
aynen görünce dayanamadım normalde öyle öğünleri akşama bırakmazdım ben deEmin ol çok daha güzel kilo verirsin
Benim diyetisyen hep diyor 3 litre altına düşme diye birde geçen bir danışana söylerken duydum ne kadar suyunu çoğaltırsan okadar güzel yağ yakar vücudun diyevücutta su fazlasıyla olunca yağ depolama olasılığı olmadığı için olan depoları yakmak zorunda kalıyormuş bünye
Ben listeyi hazırlıyorum canım sizler hedeflerinizi belirleyin
Önümüzde tam 19 hafta var bugün itibariyleona göre kendinize hedefleri gerçekçi olarak koyun ki motivasyonumuz dahada güzel olsun
canım kabul miktar olarak çok yememişsin ama sanki biraz karbonhidrat fazla olmuş üstelik kremalı patatesi çok canın çekerse öğlen ye ki akşama kadar yakma şansın olsun![]()
Benim de kahvaltilar 9 10 gibi oluyo okullar açılınca düzene girecek mecburen :)kahvaltıyı 12 de yaptığımdan öyle oldu biraz :)
Inandiktan sonra olmayacak şey yoktur başarmanın yarısı başaracağına inanmaksa eğer bu iş olmuş demektir: ) benim de yilbasina hedefim 58 inşallah 5 sene önceki halime donerim bir gün zayıflayıp giyeceğim diye sakladigim kıyafetlerimi giymek istiyorum
Kızlar Bayram dolayısıyla etapların birleştirilme olasılığı varyani haftaya cuma kilo bildirimleri paylaşım alanına taşınmayacak bir sonraki hafta 2 haftalık olacak bildirimlerimiz
yüzdeler tabi 2ye bölünecek o zaman
Tabi biz Bayram öncesi Hedef koyduğumuzdan sizlerede uygunsa Perşembe günü bayram öncesi bildirimizi kendi aramızda yapalımçoğumuz çok güzel kilolar verdik zaten ama Bayramda olabilecek kaçamakları engellemek adına ufak bir motivasyon olur hem
ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 2037889
Ayy bende biran önce 75.6dusup listeye girmek istiyorum
Bayramdan sonra sahalara çok hızlı dönüyorum![]()
Kızlar Yılbaşı hedef listemizi peki Bayramdan sonra mı oluşturalım yoksa isterseniz hemen bugün bile hazırlayabiliriz10 günden fazla kârımız olur
Hem yeni gelen arkadaşlarda direk ona dahil olabilir motive olmak adına![]()
Motivasyon düşüklüğü yaşadım çıktım izne sonra bin pişmanBana her yol uyar canım...
Evet serenalar ben de seni artık listede görmek istiyorum...
Keşke çıkmasaydın listeden..
Banucum Ben de 75 kg..diyorum yılbaşı hedefine...
Motivasyon düşüklüğü yaşadım çıktım izne sonra bin pişman
Senin yılbaşı hedef iyi ama daha fazla gider ben eminim
Boy kaçtı
Sağol canım bayram öncesi alışveriş yapıcam yeşil cayimi şu chia tohumunu yulaf ezmesini alacağım bide yaban mersini diyetisyenim veriyordu sabahları aç karnına1,60 boyum kısa...
Diyetisyen 55 ve 67 kilo aralığı uygun demişti bana..
Ben senin menülerini hep çok beğenirdim.. İstikrarlısın yine yakalarsın o motivasyonu eminim...![]()
Sağol canım bayram öncesi alışveriş yapıcam yeşil cayimi şu chia tohumunu yulaf ezmesini alacağım bide yaban mersini diyetisyenim veriyordu sabahları aç karnına
Benim boyda 1.57 kilo 76 77 arasında gidip geliyorum nasıl bir ağırlık var bakarmisin boya bakınca tam 20 kilo
Diğer gruptan kaptan galiba kadın 100lu kilolardan suan 60 li kilolarda askpzrt mi neydi nick 9takim galiba
Banucum Ben de 70 kg..diyorum yılbaşı hedefine...
65 mi desem acaba..Bilemedim şimdi.
![]()
Sağol canım bayram öncesi alışveriş yapıcam yeşil cayimi şu chia tohumunu yulaf ezmesini alacağım bide yaban mersini diyetisyenim veriyordu sabahları aç karnına
Benim boyda 1.57 kilo 76 77 arasında gidip geliyorum nasıl bir ağırlık var bakarmisin boya bakınca tam 20 kilo
Diğer gruptan kaptan galiba kadın 100lu kilolardan suan 60 li kilolarda askpzrt mi neydi nick 9takim galiba
Günaydın
Mutlu haftasonları ...
Banucum dikkat et kendine daha da ilerlemesin. . Yaz nezlesi çok fena.. bol sıvı bitki çayı toparlarsın inş. .
Herkese günaydın: ))