Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm 8.tkmn güzelleri nasılsınız ben arada uğrayıp bakıyom ne yapıyonuz die ya çevremdkiler bna zayıflamşn diolar çoooook seviniyorum bea ben şimdilik gidiyorum snra yine gelirim gidiyim de az merdien çkyım sonra bisiklete bincem hadi öptüm sizleri

süpersn cemrecim biz de popomujzu yerdnen akldırsak mı böyle mi kalsak diye derin düşünceler içindeyiz valla:roflol::roflol::roflol:

canım çok teşekkür ederim..84 kilo gelin olunca bu kadar oluyor tatlım:)))
onları arkadaş çekmişti asıl fotoğrafçının dış çekim yaptığı albümümüz geldi onlar çok hoş..bakayım cd den yüklemeye çalışcam canım sizler de görün diye..

selam olsun kızlar bugün ilk iş günüydü bir bezginimki anlatamam
ya benim canım hiçbişey yapmak istemiyor hatta buraya girip yazmak bile
offooffff

selam mı desek ii akşamlar mı bilemedim....
ben yine bişey yiyemedim zorladım 1 ton balığı yedim sadece...akşam da istanbula geçiyom orda olacam bakalım ne yeriz ama bişi yiyeceğimi sanmam.....(şile istanbul arası 60 km olunca kendimizi istanbulda hissetmiyoruz da)

selam dağçileği..aman canım yemene dikkat et zorla kendini az da olsa ye bişeyler..vücudun dirençsiz kalmasın...
bugün geçsin artık ya yoruldummmmmmmm

gel canım valla ya beynim şişti valla sabahtan beri problemli insanlarla uğraş...zaten cuma akşamındna beri yerime oturamadım temizlik yapyemek yap hamurişi yap..bu akşam yine misafirlerim var eve gidip yayılamıcam da...böyle işte canım eve geç gidince işler de pek yetişmiyor..19.15 de eve gidiyorum..

kolay gelsın canım gercekten zor işn çalışan olmak dahamı zor bılmem gercı o zamanda düzenliiiii hayatın oluyor bence

iyiakşamlar kızlar
1kase çorba 1 tabak yogurtlu haşlanmış karnabahar üzerine 1 yk kıymalı harç 1 tane grıssını azöncede 1 tane etipufklava:
kalkıp spor yapmak istiyorum ama hiç kalkasım yokk

sizinle birlikte 5 agustos da başladım ve 73 küsürdüm şimdi busabah yani 69.9 gördüm çokk mutluyum iyiki takıma aldınız beni saolun kızlar

ewt 100 gr da eksik olsa 60 ları gördümm
4 km yürüdüm saat 10da sonra eşim dışarı çıkalım dedi spordan snra hemen çıktık ve ne yedim dersiniz künefehemen eve geldim 3 km daha yürüdüm künefe gitmişmidir?????]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…