Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hepinizin Bayrami mübarek olsun......
Banucum sana özelden mesej yazdim ama gittimi bilmiyorum ..uzun zaman oldu buraya ugramayali... ayarlari unutmusum....

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

ASlında çok geç oldu hatta yatacaktım ama sizlere bakmadan yapamadım
Öğleden sonra Annemde bir kahve içip eşimin halasına gittik ordan da KVye geçtik Aslında akşam yemeğini dışarda yeriz diyorduk hatta KVyide arayıp davet ettik ama en son görümceme gideceğimiz için ( oğlunun yaş günü için ) tutturdu yemek yemeğin okadar hazırlık yaptı diye
Tabi artık uygun birşeyler yerim derken sadece bana uygun kısır vardı 2 çeşit pasta, milföyden börek, susamlı çubuk, un helvası derken içlerinde sadece kısırdan 1 kase yedim
Israrlara rağmen hiç başka bir şey yemedim ama kesinlikle doymadım

Eve giderken büyük kız yine çiğköfte diye tutturdu bende o an açlıkla akşam 22:00de de olsa tamam valla bayılacağım açlıktan artık dedim ama şansımıza çiğköfteci kapalıydı : gerçi çok iyi oldu yoksa kesinlikle yerdim hiç düşünmeden
Eve gelincede hemen kendime güzel bir yeşil çay yaptım oda baya bir bastırdı midemi şükürler olsun

Yarın için şimdilik bir planımız yok ama belli de olmaz
Düzenli birşekilde devam edeceğim inşallah

Gayet güzel bir menü canım Tebrikler
Aynen devam canım

Bende okulların açılmasını bekliyorum hem bana özel zamanım olur hemde sporumu sabah kızı okula bırakınca aklım kalmadan yürüyüşümü yaparım

Hepinizin Bayrami mübarek olsun......
Banucum sana özelden mesej yazdim ama gittimi bilmiyorum ..uzun zaman oldu buraya ugramayali... ayarlari unutmusum....

Gördüm canım seni burada görmek de çok güzel Umarım daha sık görürüz senide
Bak bayramdan sonra tekrar sıkı tutup yılbaşı hedefleri koyuyoruz hadi sende katıl hem bana motivasyon olur hemde yılbaşına kadar güzel güzel kilolarımızı veririz gerçi sende fazla yoktu

Insallah canim Allahin izniyle kizimin dügün olacak ..mart sonuna kadar 60 kilo olmaliyim

Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah canım Ömür boyu çok mutlu olur inşallah ....Aminnnn

Merak etme marta kadar kesinlikle 60 olmuş olursun

Merhaba ben araniza yeni katildim kurallari simdi okudum. Gectigimiz cuma tartildim 70 kiloyum tam olarak. Bundan onceki butun mesajlari okumam mumkun degil ama bu mesajimdan sonraki butun mesajlari okumaya calisagim

Bugunku menum

Sabah: peynir, zeytin, domates ve ince bir ekmek
Akşam: kabak ve patlicanli kizartma tabiki olaya dahil oldugum için artik daha dikkat edecegim.
Bugunku sporum: bir saat yuruyus ve iki saat evde kendi capimda hareketler

Herkese kolay gelsin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gece çok geç yattım ama şükür yinede erken uyanabildim
Eşim kurbanlık etlerle boğuşuyordu baktım çok geç saatte bitecek bismillah diyip bende yardımcı oldum normalde hayatta elleyemezdim ama demekki zorda kalınca elleniyormuş

Bugün için bir planmız yok inşallah ama bu arife mezarlık ziyaretine gidememiştik eşim olmadı bugün onu aradan çıkaralım diyor Çocuklarda bayram harçlıklarını alınca kurtlandılar ama zor da olsa ikna ettim okullar açılınca kırtasiye alışverişlerini o paralarla yapacaklar Gerçi KV çıkardı 100 lira fazladan verdi ama onu çaktırmadan indirdim
Yine sütyen banka yatırım yapayım da ufak ufak lazım olunca toplu çıkartınca adamcağız daha çok sevindirik oluyor

Aramıza hoş geldin canım
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz Sen ilk sayfadaki kurallara takılma şöyle bir özet geçeyim ben sana;

Herkesten günde 5 mesaj beklentimiz var ( birinde de günlük menü olursa tam süper olur )
Her cuma takımların bildirim günü yani o cuma önceki cumayla olan kilolarımızı yazıp aradaki farkı da belirtiyoruz ( atıyorum geçen hafta 71 kg bu hafta 70 fark - 1 kg gibilerinden birde o verilen kilonun yüzdesini hesaplıyoruz ki ben her hafta nasıl olduğunu yine hatırlatırım ama hesaplamada sıkıntı yaşayanların yerine bende halledebilirim sıkıntı yok )
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde takım listesine dahil olabiliyorlar ( yeterli paylaşım olduğu taktirde ve maalesef bu kuralı esnetemiyoruz takım kaptanları olarak yani 2 hafta bir nevi deneme süresi )

Bol bol motive olalım diye paylaşım yapılması isteniyor ama tabi yoğunluklar olunca hafta içi idare edilebiliyor üyeler eğer önceden mazeret bildirilirse

Daha önce cuma yarışmasına hiç katılmamıştın dimi ?

Bu arada kendimi tanıtmayı unutuyordum az daha
Bendeniz Banu 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadı kızım var ve istanbulda yaşıyorum Uzun zamandır takım kaptanlığını üstlendim Maalesef benim rekorum 124.5 kgdu hatta bir kaç kere al verler yaşadım çoğumuz gibi ( tabi benimki öyle normal rakamlar değildi )en son 5 ay evvel 118 kgla diyetisyene başladım ve şükür geçen hafta 95.6yı görmüştüm gerçi bu ara bayramdan ve öncesindeki yoğunluklardan az fazla çıkıyorum ama inanıyorum cumaya kadar en azından yine aynı rakamı görebileceğim cuma benim hem bildirim günü hemde diyetisyen kontrolü bakalım o günden sonra inşallah yine daha sıkı bir şekilde kilolar gider bu bir kaç gündür koşturmacalardan su içmeyi ihmal ediyorum maalesef ama bugün itibaren bende kendimi toparlıyorum Allahın izniyle

Allah kabul etsin darisi başımiza bizim kredi borcu var suan kesemedik. Bende gece çok geç yattim ütü yaptım mutfağı temizledim banyo wc temizligi derken 3.30 oldu saat. E birde o pislikle yatamazdim banyo yaptim. Tam uyucam derken kizim uyandi. Onu doyurdum tekrar uyut derken saat kac oldu uyudum bilmiyorum. Sonra da sabah 6 da uyandi beraber cizgi film izledik. Daha yeni uyudu simdi. Biraz dinlenip kalan islerimi halledecegim insallah. Bugun benim de KV gelicek birde kalicak dinlenmek yok yani. Kocam da suan da sutlac baskisi yapiyor. En son ne zaman tatli yaptin diye de cemkiriyor. Ben de zayiflayacagim diye ugrasiyorum.
Bu arada hoşbuldum
Deneme suresi sorun degil bende bu surecte alismis olurum umarim. Ben 83 kiloydum 13 kilo vererek 70 kiloya düstum hedefim 53. Gun icerisinde 5 mesaj yazmaya calisacagim en az. Daha once hic katilmadim cuma yarismasina. Gorur gormez dahil olmak istedim. Saolsun doga3 davet etti buraya geldim. Hesaplamayi anladim sorun yasamam sanirim ama yinede baslarda kontrol edersen sevinirim.
Birazcik bende kendimi tanitayim. 29 yasindayim calisiyorum ancak suan izindeyim bebegime bakiyorum. Bir cocugum var o da 3 aylik kiz 3 yillik evliyim. İstanbul da oturuyorum bende. Bir cocuk daha yapmadan iyice zayiflamam lazim. Sonra cok zor hamilelik oluyor. Yani anlayacagin kismetse once ver sonra al sonra ver kadin hayati. Tanistigima memnun oldum. Oldukca basarili kilo vermissin devamini dilerim.

hoş geldinnn hi. kendini sıkma al ver al ver stresine girme inşallah hamilileiğinde de kontrollü idersen bebekten sana kalcak kilo en fazla 2-3 aya gider zaten önemli olan gebelik sürecinde de dikkatli olmak :)

bugün eve gelir gelmez tartıldım şimdi tarlada çalışınca iştahım açıldığı için yemiştim valla ama sebze ağırlıklı yediğim için çok şükür kilo almamışım üstüne 300 g da vermişim valla çok mutlu oldummm hatta 400 de olabilir başlagıç kilomu unuttum şuan

hoş geldinnn hi. kendini sıkma al ver al ver stresine girme inşallah hamilileiğinde de kontrollü idersen bebekten sana kalcak kilo en fazla 2-3 aya gider zaten önemli olan gebelik sürecinde de dikkatli olmak :)

Hoşbuldum
İlkinde pek dikkat etmedim acikcasi 20 kilo aldım ustelik bebegim kucuk dogdu. Neyseki saglikli cok sukur. İkincisi kismet olursa daha dikkat edicem inşallah​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…