Arkadaşlar merhaba. Bugun 11de uyandım. Kalkar kalkmaz 2 bardak su içtim. Her zamankı kahvaltımı yaptım. (1 yumurta+salatalik+zeytin+peynir+1dilim ekmek),öğlen 14.30 4 köfte+salata, akşam için de corba+taze fasulye+cacık.
İnşAllah pts ye düzwnime dönüyorum valla süper olcak yolculuk ödemim de geçince bi tartılırım bakalım kaç çıkıcak foto albümü mü kurcalarken tel de geçen seferdn resmimi buldum 67 kilo ile bitirdim ama çok spor yapıyodum o zaman 63-64 gibi gözüküyo eve dönünce spor düzenimi tekrar oturtmak istiyorum
Hepinizin Bayrami mübarek olsun......
Banucum sana özelden mesej yazdim ama gittimi bilmiyorum ..uzun zaman oldu buraya ugramayali... ayarlari unutmusum....
Canim malesef cok kilo aldim biraz sikintilarim vardi 13 kilo aldim şu an 72 kiloyum
Insallah canim Allahin izniyle kizimin dügün olacak ..mart sonuna kadar 60 kilo olmaliyimÜzülme kuzum ikimiz fazlasını bile veririz canımız sağ olsun yeter
Insallah canim Allahin izniyle kizimin dügün olacak ..mart sonuna kadar 60 kilo olmaliyim
Aminnn Banucum.Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah canımÖmür boyu çok mutlu olur inşallah ....Aminnnn
Merak etme marta kadar kesinlikle 60 olmuş olursun
Merhaba ben araniza yeni katildim kurallari simdi okudum. Gectigimiz cuma tartildim 70 kiloyum tam olarak. Bundan onceki butun mesajlari okumam mumkun degil ama bu mesajimdan sonraki butun mesajlari okumaya calisagim
Bugunku menum
Sabah: peynir, zeytin, domates ve ince bir ekmek
Akşam: kabak ve patlicanli kizartma tabiki olaya dahil oldugum için artik daha dikkat edecegim.
Bugunku sporum: bir saat yuruyus ve iki saat evde kendi capimda hareketler
Herkese kolay gelsin
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gece çok geç yattım ama şükür yinede erken uyanabildim
Eşim kurbanlık etlerle boğuşuyordu baktım çok geç saatte bitecek bismillah diyip bende yardımcı oldumnormalde hayatta elleyemezdim ama demekki zorda kalınca elleniyormuş
Bugün için bir planmız yok inşallah ama bu arife mezarlık ziyaretine gidememiştik eşim olmadı bugün onu aradan çıkaralım diyorÇocuklarda bayram harçlıklarını alınca kurtlandılar ama zor da olsa ikna ettim okullar açılınca kırtasiye alışverişlerini o paralarla yapacaklar Gerçi KV çıkardı 100 lira fazladan verdi ama onu çaktırmadan indirdim
Yine sütyen banka yatırım yapayım da ufak ufak lazım olunca toplu çıkartınca adamcağız daha çok sevindirik oluyor
Aramıza hoş geldin canım
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririzSen ilk sayfadaki kurallara takılma şöyle bir özet geçeyim ben sana;
Herkesten günde 5 mesaj beklentimiz var ( birinde de günlük menü olursa tam süper olur)
Her cuma takımların bildirim günü yani o cuma önceki cumayla olan kilolarımızı yazıp aradaki farkı da belirtiyoruz ( atıyorum geçen hafta 71 kg bu hafta 70 fark - 1 kg gibilerindenbirde o verilen kilonun yüzdesini hesaplıyoruz ki ben her hafta nasıl olduğunu yine hatırlatırım ama hesaplamada sıkıntı yaşayanların yerine bende halledebilirim sıkıntı yok )
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde takım listesine dahil olabiliyorlar ( yeterli paylaşım olduğu taktirde ve maalesef bu kuralı esnetemiyoruz takım kaptanları olarakyani 2 hafta bir nevi deneme süresi )
Bol bol motive olalım diye paylaşım yapılması isteniyor ama tabi yoğunluklar olunca hafta içi idare edilebiliyor üyeler eğer önceden mazeret bildirilirse
Daha önce cuma yarışmasına hiç katılmamıştın dimi ?
Bu arada kendimi tanıtmayı unutuyordum az daha
Bendeniz Banu37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadı kızım var ve istanbulda yaşıyorum Uzun zamandır takım kaptanlığını üstlendim Maalesef benim rekorum 124.5 kgdu hatta bir kaç kere al verler yaşadım çoğumuz gibi ( tabi benimki öyle normal rakamlar değildi )en son 5 ay evvel 118 kgla diyetisyene başladım ve şükür geçen hafta 95.6yı görmüştüm gerçi bu ara bayramdan ve öncesindeki yoğunluklardan az fazla çıkıyorum ama inanıyorum cumaya kadar en azından yine aynı rakamı görebileceğim cuma benim hem bildirim günü hemde diyetisyen kontrolü bakalım o günden sonra inşallah yine daha sıkı bir şekilde kilolar gider bu bir kaç gündür koşturmacalardan su içmeyi ihmal ediyorum maalesef ama bugün itibaren bende kendimi toparlıyorum Allahın izniyle
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah canımÖmür boyu çok mutlu olur inşallah ....Aminnnn
Merak etme marta kadar kesinlikle 60 olmuş olursun
hoş geldinnn hi. kendini sıkma al ver al ver stresine girme inşallah hamilileiğinde de kontrollü idersen bebekten sana kalcak kilo en fazla 2-3 aya gider zaten önemli olan gebelik sürecinde de dikkatli olmak :)Allah kabul etsin darisi başımiza bizim kredi borcu var suan kesemedik. Bende gece çok geç yattim ütü yaptım mutfağı temizledim banyo wc temizligi derken 3.30 oldu saat. E birde o pislikle yatamazdim banyo yaptim. Tam uyucam derken kizim uyandi. Onu doyurdum tekrar uyut derken saat kac oldu uyudum bilmiyorum. Sonra da sabah 6 da uyandi beraber cizgi film izledik. Daha yeni uyudu simdi. Biraz dinlenip kalan islerimi halledecegim insallah. Bugun benim de KV gelicek birde kalicak dinlenmek yok yani. Kocam da suan da sutlac baskisi yapiyor. En son ne zaman tatli yaptin diye de cemkiriyor. Ben de zayiflayacagim diye ugrasiyorum.
Bu arada hoşbuldum
Deneme suresi sorun degil bende bu surecte alismis olurum umarim. Ben 83 kiloydum 13 kilo vererek 70 kiloya düstum hedefim 53. Gun icerisinde 5 mesaj yazmaya calisacagim en az. Daha once hic katilmadim cuma yarismasina. Gorur gormez dahil olmak istedim. Saolsundoga3 davet etti buraya geldim. Hesaplamayi anladim sorun yasamam sanirim ama yinede baslarda kontrol edersen sevinirim.
Birazcik bende kendimi tanitayim. 29 yasindayim calisiyorum ancak suan izindeyim bebegime bakiyorum. Bir cocugum var o da 3 aylik kiz3 yillik evliyim. İstanbul da oturuyorum bende. Bir cocuk daha yapmadan iyice zayiflamam lazim. Sonra cok zor hamilelik oluyor. Yani anlayacagin kismetse once ver sonra al sonra ver kadin hayati. Tanistigima memnun oldum. Oldukca basarili kilo vermissin devamini dilerim.
hoş geldinnn hi. kendini sıkma al ver al ver stresine girme inşallah hamilileiğinde de kontrollü idersen bebekten sana kalcak kilo en fazla 2-3 aya gider zaten önemli olan gebelik sürecinde de dikkatli olmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?