Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamlar Hanımlar,
Dün Eskişehire geldim. Eşim ve kızım beni trenden almaya geldiler. Kızım köfte yemek istiyorum diye tutturunca köfteciye girdik. 6 adet ızgara köfte yedim ve ayran içtim. Saat 16:30 gibi akşam yemeğini yemiş olduk. Akşam eşimin 2 teyzesine bayramlaşmaya gittik. İkisinde de hiçbirşey yemedim. Dolayısıyla dün hiç bozmadım.
Bu sabah kahvaltıda patates kızartması, haşhaşlı börek ve simit vardı. Çeyrek simit yedim, haşhaşlı börekten de küçük bir parça yedim.
Öğlen 15:00 gibi kızımla buranın meşhur hamburgercisine gittik. Orada hamburger yedim ve ayran içtim.
Akşam yemeği yemedim. Kayınvalidem sarma ve baklava yapmış. 6 tane sarma, bir tane baklava yedim.
Bugünün böyle olacağını tahmin ediyordum. Yarın evimize dönünce tekrar düzene gireceğimi düşünüyorum.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavuşturana Kızlar evde olunca tabi yine laptob sırası beklemek zorunda kaldım daha doğrusu sabahtan fırsatım olmadı akşam üzere de ablası ufaklığa bu seneki okul çantan benden diyince hadi AVMye gittik ailecek
Gerçi bana kalsa hiç gerek yoktu geçen seneki gayet güzel durumda ama onuda geçen sene eşimin halası doğum günü hediyesi almıştı tabi bizim büyük kardeşinede iyisi olsun istiyordu

Bu sene baştan ilan etti itiraz istemiyorum kardeşime ben alacağım çantasını diye hadi tamam dedik ama çıkınca Allahtan şansımıza uygun bir çanta bulduk MİCKEYli baştan başka alınsın istedi dedim ikiside lisanslı biri Mİckeyli diğeri MİNİli ama nedense MİNİli olan iki misli fiyataydı bende daha uygun olanı aldırdım nasılsa seneye yine yenisini ister gerçi bu sefer hayatta aldırmam olanları kullansın ablası 3 senedir aynı çantayı kullanıyor halada niyeti yok yeni almaya ama kardeşine gelince kıyamıyor kuzuya

Artık kırtasiye alışverişini öğretmenin vereceği listeye göre yaparız ama hazır çıkmışken büyük kız YGS için test kitabı aldı kendine 4 tane gerçi daha 2 sene var ama ufak ufak hazırlanayım dedi
İnşallah sistemli bir şekilde devam eder de dilediği gibi güzel bir sonuç alır

Çıkmışken birde filtre kahve içelim dedik akşamlık yemek yemedim çünkü nedense 2 - 3 gündür resmen davul gibi hissediyorum kendimi karnım hamile hatunlar gibi şiş ve şükür şu saat oldu acıkmadım bol suyla devam şu kabızlığım gitsin inşallah

Merhaba arkadaşlar hayırlı bayramlar ben bu bayram baya cozuttum diyet falan yalan oldu bugünden itibaren daha sıkı başlıyorum iki hafta kaçamaksız devam edicem inşallah

En azından çok uzun süre sürmedi bu çozutma eminim çok daha güzel devam edersin bundan sonra

Menün gayet güzel kahvaltı için Bende sabah gayet güzel kahvaltımı yaptım hatta birazdan yazarım yediklerimide

Rabbim evladını Analı babalı büyütsün inşallah ...aminnnnn
Ne mutlu sana 70e düşmüştsün kalan bir kaç kiloyuda nasılsa verirsin

Bugun iki buyuk bardak su ictim. Az ekmekle kahvaltimi yaptim. İsten firsat bulup yorgunlugu unutup muzik esliginde yarim saat spor yaptim. Daha cok oynama havasinda. Aksam menum belli degil simdilik.

Ohhhh ne güzel sporda yapılmış daha ne olsun

Ne güzel devamıda gelir inşallah ...aminnn

68.7 idim geçen hafta cuma bugün 69.3 çıktım 400 g gitmiş yaklaşık yarım kilo :)

En azından akşamlık yememişsin ama biraz karbonhidrat fazla kaçmış gibi
Gerçi dolanırken fazlasıyla yakmışsındır ama biraz daha azaltmaya çalış karbonhidratı

Hem aklımdayken bende yazayım bugün ki menümü ;

Uyanınca ; 500 mlden az fazla su

Kahvaltı; 08:30daydı sanırım
1 adet haşlanmış yumurta
1 parça peynir ( yarım yağlı yani light )
1 adet salatalık
2 adet domates
1/2 kırmızı biber
1 fincan Yaseminli Yeşil çay

ara; 11:30
1 adet hurma
1 fincan Yeşil elmalı yeşil çay

Öğle; 13:00de
1.5 kepçe mercimek çorbası
1 büyük tabak domates salatası

ara; 16:00da
2 dilim etimek ( bir an içim kıyılınca )
1 adet yeşil elma

Akşam; 19:00da
1 orta boy sütsüz filtre kahve

Gün içinde de 3 litreye yakın su içtim kesin ama yatana kadar bir 500 ml daha içerim belki az fazla bile olur

Bu ara şekerim mi yükseliyor nedir gün içinde paso uykum geliyor
Gerçi şekerimi yükseltecek herhangi bir şey yemiyorum ama bugün öğle yemeğinden sonra da oturduğum yerde uyuya kalmışım

İyisimi ben şu şeker hapımı bir müddet daha kullanayım zaten en son geçen ay tahlillerimi yenilediğimde doktor insülin direncin kırılmış hap kullanmana gerek yok demişti ama son 1 paket yazmıştı onuda kullan öyle bırak istersen hem zayıflamana yardımcı olur demişti

Belki şu şişliğime de iyi gelir sonuçta uzun süre kullanmayınca tekrar başladığında bağırsakları baya hareketlendiriyor

Selamın Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Umarım bu yeni hafta bize bol eksiler olarak geri döner
Malum benim bayram öncesi ödemden şişliğim vardı hatta tartıda 2 kgya yakın artı çıkıyordum Dün karnım okadar şişti ki bir ara resmen kendimi doğuma hazır gibi hissettim göbiş fena şişmişti hatta evdekiler bile şaşırdılar nasıl olurda bu kadar karnın çıkar diye üstelik taş gibi sertti
Hatta dalga geçtim yok anam yok bu gaz değil kesin bebek ebeyi çağırın diye

Şükür bu sabah az daha rahatım ama tabi hala var 2 kg şişliğin yarısı gitti ama hala 1 kg artıdayım Neyse moral bozmak yok cumaya kadar nasılsa az fazlasıda olsa gidecek Allahın izniyle Hem cuma bildiriminde takıma zararım olmayacak hemde Sibele kontrole gittiğimde az da olsa eksi göreceğim inşallah

Kaç gündür kendime sabah kahvesi bile yapamıyordum şimdi hazır fırsat olmuşken şekersiz kahvemi de kaptım geldim

Sizlerde durum nasıl ?
Şu 4 günü güzel değerlendirip bol suyla devam edelim de hepimzi bayramdan sonraki ilk bildirimlerimizle çok daha motive olmuş olarak devam edelim malum önümüzde yılbaşı hedefleri var

Kızlar kahvaltımı da yaptım çok şükür
Bir yarım saat sonra en geç eşimi uyandırırım bugün bizim buranın sosyete pazarı var gerçi kurulacakmı emin değilim bayramın son günü ama sanırım kurulur Eşim hazır evdeyken birlikte gidelim dedi hem belki kendime uygun eşortman altı bulurum malum okullar açılacak bende yürüyüşlerime başlarım tekrar en azından iki tane yeni alayım dedim

Daha çok olmamıştı alalı ama nasıl beceriyorsam ev içinde de giydiğimde mutlaka bir yerine çamaşır suyu damlatıyorum geçenlerde köyde kalırken de boya yapacağımızı düşünmeden yeni olanlardan birini giydim onuda orda boya yaptım

Kızları evde bırakacağız pazarı bir parmakladıktan sonra KV ve büyük görümceyle eşimin Anannesinin mezarını ziyaret edelim dedik daha doğrusu KV geçen gün bir araya geldiğimizde çekinerek eşime ya vaktin varmı bu ara dedi meğer tek gitmek istemiyormuş birde uzak otobüsle zor geldi sanırım eşimde hadi hem gezmiş oluruz hemde mezarlık ziyaretide aradan çıkar dedi

Tabi büyük ihtimalle benim öğle yemeği arada kaynayabilir ama onada önlem alıp yanıma chia tohumumu alacağım nasılsa ayran her yerde bulunur Suyumuda aldım mı tamamdır heee yemek derlerse ( kv ve görümce bayılırlar dışarda yemek yemeğe ) o zamanda çorba salata yerim zaten listemde de öğlenlik onlar var

Eve gelincede akşamlık kıymalı bamya yapmayı düşünüyorum
Kaçamaksız devammmmmmmmmmm

Hapı kullan bence de kilo verdikçe insülin direncin kırılmıştır bir ay daha sana desteği olur kilo vermede doktor bir ay daha verdiğine göre kullanmanda sakınca görmemiş :)

Hapı kullan bence de kilo verdikçe insülin direncin kırılmıştır bir ay daha sana desteği olur kilo vermede doktor bir ay daha verdiğine göre kullanmanda sakınca görmemiş :)

Ay bak dün kendim dedim yine unutuyordum iyi hatırlattın canım hemen içeyim nasılsa tok karnına içiliyor
İnşallah bir daha asla insülin direnci oluşmaz ama ister istemez onun tedirginliğini yaşıyorum ara ara heleki uyku bastırınca
Gerçi eşim belkide kan şekerin düşmüştür aslında bir ara bir tane alıp ara ara ölçsen daha sağlıklı olur dedi ama bakalım olmadı Annemlere gittiğimde Babamın şeker ölçme cihazıyla ölçerim gerçi oda çubuklarımı boşa harcama diye takılıyor arada bana

Bayramdan sonraki hafta bol eksili olur inşAllah benim üçüncü cuma oluyo bu listeyede giricem sanırım ama bu cuma iyı birleştirdik sayılıyor mu emin değilim :)

Günaydın canım sen yaptın mı kahvaltını
Birazda hazırlıcam inşAllah domatesli peynirli yumurta yaparım hem tadı güzel hem sağlıklı azcık zeytinyağ ile yapıyorum ben :) benim huyumda kahvaltı insanı değilim pek bi çeşit anca yiyorum böyle çoğu zaman yemiyorum normalde şimdi diyette olduğum için yiyorum yoksa yiyemiyorum hiç çekmito canım

Bayramdan sonraki hafta bol eksili olur inşAllah benim üçüncü cuma oluyo bu listeyede giricem sanırım ama bu cuma iyı birleştirdik sayılıyor mu emin değilim :)

Canım 3.cü bildirimin sayılacak istersen bu hafta dahil olursun ama kilo verirsek bile ortalamalarımız 2ye bölünecek hee 1 hafta daha beklerim dersen o zaman bir sonraki hafta ortalaman bölünmez takıma güzel bir katkın olur gerçi önemli olan kiloları vermek ortalama sadece kural gereği
Sen nasıl dersen benim açımdan her iki türlüde uyar

Kesinlikle zorla da olsa ye canım metabolizman çalışsın
Benim büyük kız öyle uyanır ve genelde yemez bende deli oluyorum kızım aç kalma metabolizman çalışsın diye ama bakalım hesapta bana uyuyordu bayramda yine başladı sallamaya bir iki güne onuda tekrar düzenli beslenmeye alıştırırım kilo verme derdi olmasada insanın kesinlikle kahvaltı şart

herkese iyi günler diliyorum geçmiş bayramınız kutlu olsun bayramda 3 gün yatılı misafirim vardı çoluk çocuk baya kalabalıktı çok yoruldum ama güzeldi şimdi onları yolcu ettim çocukları bahçeye yolladım kendimede bi yorgunluk kahvesi yapıp oturdum arada okudum yazılanları yeni gelenler olmuş hepside hoşgelmiş inşallah güzel kilolar verirsiniz oynakbasi34 bu hafta mezun oluyum artık dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…