Merhaba arkadaşlar hayırlı bayramlar ben bu bayram baya cozuttum diyet falan yalan oldu bugünden itibaren daha sıkı başlıyorum iki hafta kaçamaksız devam edicem inşallah
Merhaba Arkadaşlar. Bugün 8.30 da uyandim. sabah yine 2 bardak su içtim kahvaltı öncesi. salatalik+peynir+1 dilim ekmek+1 yumurta. 10 dakika da bisiklet çevirdim, 1 sade soda içtim (arada su ictim).bu saate kadar yaptıklarim bunlar.
Allah kabul etsin darisi başımiza bizim kredi borcu var suan kesemedik. Bende gece çok geç yattim ütü yaptım mutfağı temizledim banyo wc temizligi derken 3.30 oldu saat. E birde o pislikle yatamazdim banyo yaptim. Tam uyucam derken kizim uyandi. Onu doyurdum tekrar uyut derken saat kac oldu uyudum bilmiyorum. Sonra da sabah 6 da uyandi beraber cizgi film izledik. Daha yeni uyudu simdi. Biraz dinlenip kalan islerimi halledecegim insallah. Bugun benim de KV gelicek birde kalicak dinlenmek yok yani. Kocam da suan da sutlac baskisi yapiyor. En son ne zaman tatli yaptin diye de cemkiriyor. Ben de zayiflayacagim diye ugrasiyorum.
Bu arada hoşbuldum
Deneme suresi sorun degil bende bu surecte alismis olurum umarim. Ben 83 kiloydum 13 kilo vererek 70 kiloya düstum hedefim 53. Gun icerisinde 5 mesaj yazmaya calisacagim en az. Daha once hic katilmadim cuma yarismasina. Gorur gormez dahil olmak istedim. Saolsun @doga3 davet etti buraya geldim. Hesaplamayi anladim sorun yasamam sanirim ama yinede baslarda kontrol edersen sevinirim.
Birazcik bende kendimi tanitayim. 29 yasindayim calisiyorum ancak suan izindeyim bebegime bakiyorum. Bir cocugum var o da 3 aylik kiz3 yillik evliyim. İstanbul da oturuyorum bende. Bir cocuk daha yapmadan iyice zayiflamam lazim. Sonra cok zor hamilelik oluyor. Yani anlayacagin kismetse once ver sonra al sonra ver kadin hayati. Tanistigima memnun oldum. Oldukca basarili kilo vermissin devamini dilerim.
Bugun iki buyuk bardak su ictim. Az ekmekle kahvaltimi yaptim. İsten firsat bulup yorgunlugu unutup muzik esliginde yarim saat spor yaptim. Daha cok oynama havasinda. Aksam menum belli degil simdilik.
bugün eve gelir gelmez tartıldım şimdi tarlada çalışınca iştahım açıldığı için yemiştim valla ama sebze ağırlıklı yediğim için çok şükür kilo almamışım üstüne 300 g da vermişim valla çok
mutlu oldummm hatta 400 de olabilir başlagıç kilomu unuttum şuan
68.7 idim geçen hafta cuma bugün 69.3 çıktım 400 g gitmiş yaklaşık yarım kilo :)
Selamlar Hanımlar,
Dün Eskişehire geldim. Eşim ve kızım beni trenden almaya geldiler. Kızım köfte yemek istiyorum diye tutturunca köfteciye girdik. 6 adet ızgara köfte yedim ve ayran içtim. Saat 16:30 gibi akşam yemeğini yemiş olduk. Akşam eşimin 2 teyzesine bayramlaşmaya gittik. İkisinde de hiçbirşey yemedim. Dolayısıyla dün hiç bozmadım.
Bu sabah kahvaltıda patates kızartması, haşhaşlı börek ve simit vardı. Çeyrek simit yedim, haşhaşlı börekten de küçük bir parça yedim.
Öğlen 15:00 gibi kızımla buranın meşhur hamburgercisine gittik. Orada hamburger yedim ve ayran içtim.
Akşam yemeği yemedim. Kayınvalidem sarma ve baklava yapmış. 6 tane sarma, bir tane baklava yedim.
Bugünün böyle olacağını tahmin ediyordum. Yarın evimize dönünce tekrar düzene gireceğimi düşünüyorum.
600 Gr almışsın sanki benmi yanlis okuyorum68.7 idim geçen hafta cuma bugün 69.3 çıktım 400 g gitmiş yaklaşık yarım kilo :)
8 e basıcam diye 9 a basmışım ondan olmuş o 68 olucak600 Gr almışsın sanki benmi yanlis okuyorum
Hapı kullan bence de kilo verdikçe insülin direncin kırılmıştır bir ay daha sana desteği olur kilo vermede doktor bir ay daha verdiğine göre kullanmanda sakınca görmemiş :)Bu ara şekerim mi yükseliyor nedir gün içinde paso uykum geliyor
Gerçi şekerimi yükseltecek herhangi bir şey yemiyorum ama bugün öğle yemeğinden sonra da oturduğum yerde uyuya kalmışım
İyisimi ben şu şeker hapımı bir müddet daha kullanayımzaten en son geçen ay tahlillerimi yenilediğimde doktor insülin direncin kırılmış hap kullanmana gerek yok demişti ama son 1 paket yazmıştı onuda kullan öyle bırak istersen hem zayıflamana yardımcı olur demişti
Belki şu şişliğime de iyi gelir sonuçta uzun süre kullanmayınca tekrar başladığında bağırsakları baya hareketlendiriyor
Senin menülere byaılıyorum zaten ne güzel miktarlarda çeşitler de çok güzel oluyor :)
Hapı kullan bence de kilo verdikçe insülin direncin kırılmıştır bir ay daha sana desteği olur kilo vermede doktor bir ay daha verdiğine göre kullanmanda sakınca görmemiş :)
Bayramdan sonraki hafta bol eksili olur inşAllah benim üçüncü cuma oluyo bu listeyede giricem sanırım ama bu cuma iyı birleştirdik sayılıyor mu emin değilim :)Selamın Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım bu yeni hafta bize bol eksiler olarak geri döner
Malum benim bayram öncesi ödemden şişliğim vardı hatta tartıda 2 kgya yakın artı çıkıyordumDün karnım okadar şişti ki bir ara resmen kendimi doğuma hazır gibi hissettim göbiş fena şişmişti hatta evdekiler bile şaşırdılar nasıl olurda bu kadar karnın çıkar diye üstelik taş gibi sertti
Hatta dalga geçtim yok anam yok bu gaz değil kesin bebek ebeyi çağırın diye
Şükür bu sabah az daha rahatım ama tabi hala var2 kg şişliğin yarısı gitti ama hala 1 kg artıdayım Neyse moral bozmak yok cumaya kadar nasılsa az fazlasıda olsa gidecek Allahın izniyle Hem cuma bildiriminde takıma zararım olmayacak hemde Sibele kontrole gittiğimde az da olsa eksi göreceğim inşallah
Kaç gündür kendime sabah kahvesi bile yapamıyordum şimdi hazır fırsat olmuşken şekersiz kahvemi de kaptım geldim
Sizlerde durum nasıl ?
Şu 4 günü güzel değerlendirip bol suyla devam edelim de hepimzi bayramdan sonraki ilk bildirimlerimizle çok daha motive olmuş olarak devam edelimmalum önümüzde yılbaşı hedefleri var
Birazda hazırlıcam inşAllah domatesli peynirli yumurta yaparım hem tadı güzel hem sağlıklı azcık zeytinyağ ile yapıyorum ben :) benim huyumda kahvaltı insanı değilim pek bi çeşit anca yiyorum böyle çoğu zaman yemiyorum normalde şimdi diyette olduğum için yiyorum yoksa yiyemiyorum hiç çekmito canımGünaydın canımsen yaptın mı kahvaltını
Bayramdan sonraki hafta bol eksili olur inşAllah benim üçüncü cuma oluyo bu listeyede giricem sanırım ama bu cuma iyı birleştirdik sayılıyor mu emin değilim :)
Birazda hazırlıcam inşAllah domatesli peynirli yumurta yaparım hem tadı güzel hem sağlıklı azcık zeytinyağ ile yapıyorum ben :) benim huyumda kahvaltı insanı değilim pek bi çeşit anca yiyorum böyle çoğu zaman yemiyorum normalde şimdi diyette olduğum için yiyorum yoksa yiyemiyorum hiç çekmito canım
Günaydııın :)Günaydin hanimlar nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?