selma y yopikte bi sen varsın sence künefe gitmişmidir iftarda doğru düzgün bişe yemedim 7 km yürümüş oldum titrettim yer hareketlri yaptım
tatlım biraz geç gördüm yazdıklarını ewt benim avatardaki
vallahi bende önceden yüklemiştim şimdi değiştirmek istiyorum hata diyo siz bakın bakalım nasılım diye yüklemek istiyorum ama olmuyo:)
ciddimisin yatamadım biliyomusun künefe gitmişmidir diye
evde yürüyüş bandı var yürümek daha kolay oluyo
yer harekatleri derken bacak basen göbek kol hareketleri yapıyorum
30tane mekik 60 tane sağsol bacak hareketi vs.
inşallah bayrama kadar almazsın cnaım bayramdan sonrada istediğin kiloya ulaşırsın ama bence sen yinede kendini çok fazla salma ben bu ara saldım kendimi hemel kilo aldımîl†e®©ìm ßì® †ü®lü ÿäpämìÿõ®um ämä ßäÿ®ämdän sõn®ä dönü§üm muh†e§em õlä©äk ®ämäzändä hedeƒìm kg älmämäk säde©e ßä§ä®äßìlì®sem ßu ä®ädä sen näsìlsìn
canım bir kişiye rep verdim mi o kişiye tekrar vere bilmen için en az 20 kişiye daha vermen gerekiyor sen bir kaç kişiye vermişsindir ondan veremiyorsundurbaşkalarınada verdım rep ynede sıze veremıyorum
günaydın kızlar..nasıl keyifler..ben misafir furyamın son ayağını da başarıyla atlattım artık eski düzenime giricem yeter bu kadar gevşeklik di mi ama..bayramda eltimle görüşmeyeceğiz kurbana kadar iyice zayıflayıf onu şok etmek istiyorum kızlar..ondan harekete geçtim bugün..hemen gidecek bu kilolar artık kaçak yok..
günaydın arkadaşlar...kızlar spor şart ben geçen kış diyet yapıyorum ve tabii sporda ama yürüyüş bandım bozuldu ve ben diyet yapsamda tek başına hiç bi işe yaramadı hatta ve hatta kilo aldım snra tekrar yürüyüş bandı aldım ve tekrar kilo vermeye başladım yani spor olmadan benim vucudum kilo veremiyo maalesef ...bide şöyle bişey var spor yapmayan bi vucud tek diyetle verebiliyosa bide spor yapsa uçar kilo verrmesi ...mesala bana tek yürüyüşde artık yetmiyo çnkü alıştı artık vücudum yürüyüşe arkasından mutlaka yer hareketleri yapmam lazım titretmem lazım felann
yanii sporr şarttt:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?