ohh afİyet bal Şeker olsunnn sanırım adet oldun kaptanım dİme eskİyİ okuyamadımm...
Ben bu aralar pek İİ deĞİlİmmm....moralİm Çok bozuk depresyondayım sanırımmmm....canım hİÇ bİŞİ yapmak İstemİyorrr....
Nİyemİ ;
bebek İstİyoruzz artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk İİceeee yoruldummm hasretlİkk Çok kÖtÜ bİŞİymİŞŞŞŞ tÜkendİkkk...sabredİyorum dİyorum ama yÜreĞİme geÇİremİyorum....
KıŞ gelİyor ve bİzİm evden bİran Önce Çıkmamız lazım geÇen kıŞ ev mahfoldu rutubettennn ama Şİmdİ evler Çok pahalı kİralarr ne yapacaz bİlmİyorummmm....
Bunlardan dolayı bayaĞı bİr depresyondayımmm canımmm hİÇÇÇÇ bİŞİ İstemİyooooooooooooooooooooooooooooo...............
aminnnn canlarımmmm....
yok birtanem çektirmedimmm dr. geçen sene istedi sonra çatlatma iğnesi oldummm sonra yaptır dedi...iğne olumsuz sonuçlanınca hamile kalamayınca istedi tekrar şimdi yaptır dedi bende yaptırmadımmm niyemi ii bir yer bulamadımmm birde biraz pahalıydıı....
sonra dr.gittim bir kez daha çatlatma iğnesu vuralım yine tutmazsa ozmn çektirirsin dedi...bayramdan sonra ekimde gidicem dr. a işte biraz kilo veim 75 olmi gidicemm çatlatma iğnesi olmaya ozmnda tutmaz ise rahim filmini çektiricemm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?