Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım herkes linkten daha kolay bakar diye onu kopyaladım ben daha hoş yazılmış..ben şimdi yazıp toparlıyorum akşam eve gidince de ayrıntılı okucam bakalım yapabilir miyim her sabah kahvaltıyı evde yapıp gelmem öğlenleri de şirkete yemekleri taşımam vs gerekli..bakalım..

ohh afıyet bal Şeker olsunnn sanırım adet oldun kaptanım dıme eskıyı okuyamadımm...

Ben bu aralar pek ıı deĞılımmm....moralım Çok bozuk depresyondayım sanırımmmm....canım hıÇ bıŞı yapmak ıstemıyorrr....

Nıyemı ;

bebek ıstıyoruzz artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ııceeee yoruldummm hasretlıkk Çok kÖtÜ bıŞıymıŞŞŞŞ tÜkendıkkk...sabredıyorum dıyorum ama yÜreĞıme geÇıremıyorum....

KıŞ gelıyor ve bızım evden bıran Önce Çıkmamız lazım geÇen kıŞ ev mahfoldu rutubettennn ama Şımdı evler Çok pahalı kıralarr ne yapacaz bılmıyorummmm....

Bunlardan dolayı bayaĞı bır depresyondayımmm canımmm hıÇÇÇÇ bıŞı ıstemıyooooooooooooooooooooooooooooo...............

neslicim kıyamam sana sıkma canını be canım herşey yoluna girer. Allah sğalık versinn deyip şükretmek lazım..seni ne kadar anlıyorum desem de anlayamam sonuçta o sürece girmedim de işallah en kısa zamanda senin de ilterin de güzel haberleirnizi alalım diye dua ediyorum canım inan..ümidini de asla kaybetme..

neslişim herşey yoluna girecek
bn bi anlatsam derdimii inan depresyon kelimesi az kalır
ama bn ne yapıyoorum
umursamzlığa vuruyorum
o da nere kadar bilmem
bebek meselesine gelince ağzınla diyorsun şu ara sıkıntıdayım beynin başka işler le meşgul ediyorsun
inşallah gönlüne göre şölee bi ev bulursanz
biraz kafan rahatlar bebişe kaldığınz yerden devam
bu arada sen hiiiç rahim filmi çektrdin mi?

aminnnn canlarımmmm....

yok birtanem çektirmedimmm dr. geçen sene istedi sonra çatlatma iğnesi oldummm sonra yaptır dedi...iğne olumsuz sonuçlanınca hamile kalamayınca istedi tekrar şimdi yaptır dedi bende yaptırmadımmm niyemi ii bir yer bulamadımmm birde biraz pahalıydıı....

sonra dr.gittim bir kez daha çatlatma iğnesu vuralım yine tutmazsa ozmn çektirirsin dedi...bayramdan sonra ekimde gidicem dr. a işte biraz kilo veim 75 olmi gidicemm çatlatma iğnesi olmaya ozmnda tutmaz ise rahim filmini çektiricemm...

75 kilo olcaksın
bnde bu ay 7 kilo vermeleyim
dr a gidecem
sen şu glokofeni kullanıyormusun
ama düzenli bi şekil de
kız gözüm sendee bu ay
ne yazcan yazmııcam hep yazcan burda

Tmmmm yafffff.....

Glokefenı kullanıyorummm gÜnde 2 tane ye Çıkardım yıneee....

KAPTANIMMMM GÜZEL GÖZLERıNı BENDEN AYIRMA SAKINNNN
kaydirigubbakcemile3

benım bu hafta bır fazlalĞıım kola oldu sÜreklı ıÇıyorummm bırakamıyorummm....

Bu akŞam ayran yada cacık yapacaĞımm olmuyor bÖyleeee......

slm husel hoŞgeldın canımmm.....

Ayy ben bu sene ıftara kımsecıĞı almadımmm alamayacaĞımm valla ÇÜnkÜ bende akraba Çokkk onu alsam o var bunu alsam Şu varr...vsvs... Hep ben gıdıyorummmm......

Bır tek c.tesı kaynanamlar gelecekmıŞ kalmayaa ben ÇaĞırmadımm ama neysee....ben eyÜpte oturuyorum camıye geleceklermıŞ ordan bana kalmaya......pazar gÜnÜde annem ÇaĞırmıŞtı onları yemeĞe artık oraya geÇerızz bu arada annem benım karŞımda oturuyoo..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…